Şimdi Ara

[SATILIK] AMT Legend Series M1 Preamp Pedalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde AMT Legend Series M1 Preamp Pedal bulunmaktadır. Kısaca bahsetmek gerekirse; Marshall-in-a-Box olarak adlandırılan bir pedaldır. Efsaneleşmiş Marshall JCM800 modelinin tonlarını analog olarak simule eder. Normal pedal olarak amfinin inputundan girebileceğeiniz gibi, Preamp görevi görebildiğinden direk amfinizin return'ünden girebilirsiniz.

    Pedalın üzerinde kendi kabin simulasyonu yapan (cab. sim.) çıkışı bulunmaktadır. Bu çıkış üzerinden pedalı herhangi bir amfiye bağlamadan direk miksere, PA sisteme, audio interface'e vs. girebilirsiniz. Temizdir, kozmetiğinde veya performansında en ufak bir problemi yoktur. Fotoğraflarından görebileceğiniz üzere kutusu ve kullanım kılavuzu mevcuttur.

    Fiyatı 200TL'dir. Niyeti ciddi olan arkadaşlara fiyatta ufak bir indirimde yapabilirim. Almak istediğim ürünler olduğundan hiçbir ekipman ile takas düşünmüyorum. Yurtiçi kargo ile her şehire indirimli olarak kargo yapabilirim. Pedal ile ilgili bilgi almak isterseniz mesaj atabilrisiniz. Fotoğraflar pedalın kendisine aittir.

    Teşekkürler...

     [SATILIK] AMT Legend Series M1 Preamp Pedalı

     [SATILIK] AMT Legend Series M1 Preamp Pedalı

     [SATILIK] AMT Legend Series M1 Preamp Pedalı



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.