Şimdi Ara

Goodgame Studios oyun devlerinin arasına katılmayı hedefliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Goodgame Studios oyun devlerinin arasına katılmayı hedefliyor


     

     

    Mobil oyun sektöründe son yıllarda yaşanan gelişmeler pek çok yeni firma tanımamıza ve bu firmaların kısa sürede devler ligine girmesine sebep oluyor. Alman Goodgame Studios da buna son örnek.




    Mobil dünyada free-to-play mantığıyla oyun geliştiren Goodgame; Kai Wawrzinek, Christian Wawrzinek ve Fabian Ritter adlı üç doçent tarafından kurulmuş. Akademik dünyadan sıkılan üçlü 2009 yılında BioWare'den ayrılan doktorlar Ray Muzyka ve Greg Zeschuk ile birlikte Goodgame Studios firmasını kuruyor ve 500 bin Avro da fon desteği alıyorlar. 




    Empire: Four Kingdoms ve Goodgame Empire gibi popüler oyunlara sahip olan Goodgame Studios geçen yıl 245 milyon kullanıcıya ulaştı. Gelirleri yüzde 90 artışla 202 milyon Avro'ya yükselten firma, çalışan sayısını da 700'den 1200'e çıkardı. 




    Firma çalışanlarını oyunlara ve teknolojilere göre ekiplere bölmüş durumda. 10-15 kişilik bu ekipler oyunlardaki hatalar, güncellemeler gibi işlerle uğraşırken, bazı ekipler de Unreal Engine 4 oyun motoru üzerinde çalışıyor. 




    Japonya ve Güney Kore'de ofis açan firma bu yıl 400 çalışanı daha bünyesine katmak istiyor. Ayrıca Asya'da daha etkili olmak isteyen firma Çinli sosyal ağ devleriyle işbirliğine başladı. Firma bu yıl King, Supercell, Glu Mobile gibi devlerle mücadele etmeyi istiyor. 

     

     








  • 500 bin avro diye bir şey mi var? Ya 500 bin € dersin ya da 500 bin euro dersin.Avro diye bir para birimi yok yazı dilindeyiz konuşma dilinde değil.

    Haber(!)e gelicek olursak helal olsun adamlara devletin desteğinde azımsanamayacak derecedeymiş 500 bin euro az para değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egitimli insanlar tarafindan kurulmus, devlet destegi almis ve bu destegi suistimal etmemisler.
    Sonuc: Basari... Iste formul bu kadar basit.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Görmebak

    500 bin avro diye bir şey mi var? Ya 500 bin € dersin ya da 500 bin euro dersin.Avro diye bir para birimi yok yazı dilindeyiz konuşma dilinde değil.

    ...

    Kısaca bir araştırma yaparsan eğer, Euro'yu Türkçeye çevirmek adına oluşturulmuş bir kelimedir Avro. Yani yazı dilinde de, konuşma dilinde de Euro yerine Avro kelimesi kullanılabilir. Bir konuyu yargılamadan önce araştırma yapmak, sağlıklı bir tartışma ortamı için şarttır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.