Şimdi Ara

Trt Artı(Hibrit Yayın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 42la620s lg marka tvm var. Trtye hibrit(trt artı) özelliği geldi malum. Bende nedir bu nasıl kullanırım diye araştırmaya başladım. İnternette pekde bilgi yok bu konuda. Biyerde lg marka tvler için ülkeyi almancaya çevirince bu özelliğin açıldığını okudum.(Dili değil) Bende hemen ayarı yaptım. Gerçekten bu özellik açıldı. Menüye hbbtv açma/kapama seçeneği geldi. Birde ne göreyim kanal listesi gitmiş.Bütün kanalları taratıp tekrar sıraya dizdim. Teker teker uygun olmayan kanalları kaldırdım. Birsürü zamanım gitti. Sinir etti beni. Neyse girdim trt artıya. Bütün trt dizileri, trt haber, hava durumu vs. var. İlk başta hoşuma gitti. Ama sonradan bu kadar bilgiyi uydudan çekemez kesin internetten alıyordur bu verileri diye içime kuşku düştü. Sonra interneti kapattım. Trt artıda gitti. Gerçekten internetten çekiyormuş bütün bu veriyi. İyide kardeşim zaten lg tvlerde trtnin uygulaması var. Orda bütün bu diziler vs. var. Trt artıyla gram fark yok. Bizi kandırıyorlar. Giden zamanımamı yanayım sinirlerimi mahvetmesinemi yanayım zaten bende olan bişi için bu kadar uğraştığımamı yanayım bilemedim. Allahtan int. sınırsız. Sonuç olarak lg tvler için konuşuyorum, trt artı boş iştir. Muhtemelen samsung vs. diğer tvlerdede trtnin uygulaması vardır. O yüzden üzülmeyin bende yok diye. En kötü tarayıcıdan girersiniz.
    Not: Bu yazıyı hem bilgilendirmek hemde başkalarının başınada gelmesin diye yazdım. Konuyu yanlış yere açtıysam affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klik -- 30 Mart 2015; 16:16:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bnde de ayni modelin 32 si var o zaman hic bulasmiyim

• Deli_Yaban kullanıcısına yanıt
    Sakın bulaşmayın hocam. Zamanınıza emeğinize yazık edersiniz. Onun yerine trtnin uygulamasını kurmak daha iyi

• bu uygulamanin ilk zamanlari tanitimini izlemistm turkcell tv+ ile cok benziyolar

• TRT + uygulaması HBBTV uygulamasının Türkiyedeki tek uygulamasıdır uydu alıcınızdan yabancı kanallara baglanınca HBBTV özelligi olan kanallarda bu uygulamayı kullanabilirsiniz ama Ülkemizde yerli kanallar içinde bu uygulamayı kullanan tek kanal TRT dir. Tabiki verileri internet üstünden alırsınız ama bu uygulamanın yurt dışı kanalları son derece hoştur, eski konserleri belgeselleri seyredebilirsiniz selamlar
  • Hibrit yayın nedir ya
    Bir yaşıma daha girdim..
  • Hibrid dijital TV, izleyicilerin televizyon veya set üstü cihaz gibi tek bir cihaz üzerinden hem televizyon izlemesine hem de internete erişmesine olanak tanıyan ve giderek daha da popüler hale gelen bir hizmet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hunhun34 kullanıcısına yanıt
    Umarım zamanla bizdede dediğiniz gibi diğer kanallarada gelir içerik artar. Yoksa çok gereksiz bi uygulama bu haliyle. Zaten çoğumuz yabancı kanal izlemiyoruz. Teşekkürler cevap için.

Bu arada lg tv kullananlar için tv izlerken (hbbtv açık halde) telefonun youtube uygulamasıyla tvye bağlanıp video açamıyorsunuz. İlla akıllı menüden youtube uygulamasını başlatmanız lazım. Sonra telefon aracılığıyla video açabilirsiniz. Oda bağlantı kopmaları vs. oluyor. Stabil değl. Aynı şey telefondan tvyi kontrol etmeyi sağlayan lg tv uygulaması içinde geçerli. Oda stabil çalışmıyor. Ama hbbtv yi kapatınca herşey eskisi gibi dört dörtlük çalışmaya başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klik -- 5 Nisan 2015; 1:18:58 >
  • Lg tvlerde ülke seçimini almanya yapamadan bu özelliği aktif hale getirmek mümkün değilmi arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: klik

42la620s lg marka tvm var. Trtye hibrit(trt artı) özelliği geldi malum. Bende nedir bu nasıl kullanırım diye araştırmaya başladım. İnternette pekde bilgi yok bu konuda. Biyerde lg marka tvler için ülkeyi almancaya çevirince bu özelliğin açıldığını okudum.(Dili değil) Bende hemen ayarı yaptım. Gerçekten bu özellik açıldı. Menüye hbbtv açma/kapama seçeneği geldi. Birde ne göreyim kanal listesi gitmiş.Bütün kanalları taratıp tekrar sıraya dizdim. Teker teker uygun olmayan kanalları kaldırdım. Birsürü zamanım gitti. Sinir etti beni. Neyse girdim trt artıya. Bütün trt dizileri, trt haber, hava durumu vs. var. İlk başta hoşuma gitti. Ama sonradan bu kadar bilgiyi uydudan çekemez kesin internetten alıyordur bu verileri diye içime kuşku düştü. Sonra interneti kapattım. Trt artıda gitti. Gerçekten internetten çekiyormuş bütün bu veriyi. İyide kardeşim zaten lg tvlerde trtnin uygulaması var. Orda bütün bu diziler vs. var. Trt artıyla gram fark yok. Bizi kandırıyorlar. Giden zamanımamı yanayım sinirlerimi mahvetmesinemi yanayım zaten bende olan bişi için bu kadar uğraştığımamı yanayım bilemedim. Allahtan int. sınırsız. Sonuç olarak lg tvler için konuşuyorum, trt artı boş iştir. Muhtemelen samsung vs. diğer tvlerdede trtnin uygulaması vardır. O yüzden üzülmeyin bende yok diye. En kötü tarayıcıdan girersiniz.
    Not: Bu yazıyı hem bilgilendirmek hemde başkalarının başınada gelmesin diye yazdım. Konuyu yanlış yere açtıysam affola.

Uyardığınız için teşekkürler

• HOAYDAAAA! "42la620s lg marka tvm var. Trtye hibrit(trt artı) özelliği geldi malum. Bende nedir bu nasıl kullanırım diye araştırmaya başladım. İnternette pekde bilgi yok bu konuda. Biyerde lg marka tvler için ülkeyi almancaya çevirince bu özelliğin açıldığını okudum.(Dili değil) Bende hemen ayarı yaptım. Gerçekten bu özellik açıldı." YAZININ SADECE BU KISMINI OKUYARAK İÇERİ KOŞTUM. DEDİM HEMEN BABAMA " BABA AKÜ YOK" YOK YOK. "ÜLKEYİ ALMANYAYA ÇEVİRİNCE OLUYOMUŞ" DEDİM. BİR DE NE GÖREYİM. KANALLAR GİTTİ!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.