Şimdi Ara

Çirkin erkek bakarsa taciz, yakışıklı erkek bakarsa bakışma mı olur? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
5
Favori
6.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ax kullanıcısına yanıt
    İnsanın içini bilemezsiniz. Ben tek kişiyi severim başkasını gözüm görmez afette getirsen benim için eşim den başkası yalandır.

    O afetleri Allah sahibine bağışlasın. Vicdan sahibi erkek eşini sevdiğini aldatmaz insan ise aldatmaz. Erkeklerin doğası böyle safsatasini eskiler uydurmuş bilakis eski kadınların erkek yapar erkektir lafları tamamen hurafe.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadinlar neden mini etek giyer, dekolte giyer, makyaj yaparin cevabi da yine evrimsel psikoloji ile cok kolay aciklanir.

    Erkegin dikkatini cekmek, diger kadinlardan daha guzel olmak icin.

    Sex sells dunyasinda yasadigimiz icin bacak,meme gibi unsurlari hafif gosterince dikkat cekiyorsun.

    Yani topukli ayakkabi, guzel vucutlu seksi bir hatun varken kimse donup de türbanli kapali giyinmis birine bakmaz. Ilk hatuna bakmak da abazanlik midir tartisilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    ERkekler de aynı şeyi yapıyor işte. Benim gözlemlerine ve kızlardan duyduklarıma göre diğer kadınlardan güzel olma arzusu daha ağır basıyor. Zaten her kız böyle olsa şimdi ''bıyıklı kezban'' diye aşağılanmazdı kızlar. Yani her kız da böyle değil o yüzden bu gibi şeylere yitirilmiş iç güdü diyoruz.

    Öküz gibi bakmak abazanlıktır evet. Hiç mi görmemiş ? Çok acınası bir durum bence erkekler için.
  • ax kullanıcısına yanıt
    Kardesim aldatma olayinda sana katiliyorum. Ama butun olasiklarin olusmasi zor zaten.

    Yani adam yakisikli ya da ortalama olacak. Yakalanma riski olmayacak. Baska bir ulkede ya da ilde olacak. Seksi hatun ona gelecek ''naber yakisikli'' diyecek. Gelsene seviselim diyecek. Erkek de ''sevgilim var yapmam'' diyecek.

    Bunun zorlugunu dusununce ''erkek aldatmaz'' diyorlar. Cunku onlar icin imkansiz.

    Her erkek aldatmaz degil de her erkek aldatmaya ugrasmaz diyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Evet ben de öyle yazdım zaten. Cinsellik baskılandığı için kızlar da rahat değil.Kızlar sevişmiyor diye şikayet eden adam benim kızım asla böyle bir şey yapamaz derse bu böyle gider.

    Erkekler de seçer evet. Ben de onu diyorum yine yani güzel bir kız erkeği süzse hoşuna gitmeyecek mi ? Gidecek hem de kadınlarda olduğundan daha çok.

    O memeleri sevmeyen erkekler de azımsanacak kadar değil ama.
  • Kadina doyulmaz sebep bu. Bunun bir kotasi yok. 100 kadinla da yatsan kalksan 101.ye bakarsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    İnsanın içini bilemezsiniz. Ben tek kişiyi severim başkasını gözüm görmez afette getirsen benim için eşim den başkası yalandır.

    O afetleri Allah sahibine bağışlasın. Vicdan sahibi erkek eşini sevdiğini aldatmaz insan ise aldatmaz. Erkeklerin doğası böyle safsatasini eskiler uydurmuş bilakis eski kadınların erkek yapar erkektir lafları tamamen hurafe.

    Hocam bu işin eskisi yenisi yok doğamız bu.Ben olaya bilimsel yaklaşıyorum ahlak,vicdan gibi kavramları öne koyup varlığımızı inkar etmeyelim.Erkek güzel bir kadın görürse içgüdüsel olarak onunla ilişkiye girmek ister bu böyledir.Sizin karınıza duyduğunuz sevgi aldatmayı kendinize yakıştıramamanız ayrı mesele.Şartlar oluştuğunda yapmam dediğiniz şeyi yapabilirsiniz bu kadar emin olmayın derim.İnsanın doğasına karşı gelmesi kolay değildir...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Balmumsuz Kadın

    100'de 1 mi o kadar insafsız olmayın canım. Sandığımızdan daha fazla vardır.Cidden çok güzel kadın çıksa kesinlikle aldatmam diyen de yapabilir evet. İç güdüsel olan çok kadınla sevişmek istemektir , aldatmak değil. Aldatmayı seçmek karaktersizliktir ama.

    Ne olmuş birçok erkek geçtiyse ? Hakaret olmasa böyle yazmazsınız. Tabi çok kadınla sevişen erkek çapkın olur ama çok erkekle sevişen kadın orospu olur ya bu ülkede.

    Yoo sizin gibi ben de eşek değilim herhalde kendim yaşamam gerekmiyor görmem için. Gözlemledim.


    Kadınlar erkekler kadar dış görünüme önem vermez diyorum ben.Parayı bir güç olarak kullanıp , kadınları sadece bununla etkilemeye çalışıp kadınları bu duruma getiren sizlersiniz. Tabi bazı kadınlar.

    Aldatmayı seçmek karaktersizliktir demek kolay sizler için.Sizlerin anlamadığınız konu ne biliyormusun tam olarak.Erkeklerin o an vücudunda olup biteni bilmediğiniz için aynı duruma kendizi koyup ben yapmazdım diye karşı tarafı suçlamanız.Bakın aynı şartlar yok önce bunu kavrayın.Bir erkek için karşı koyması çok zor şeylerdir bunlar kadın için ise bu düzeyde değildir.Bedenlerimizin cinselliğe yaklaşımı farklı belki ilişki sırasında erkekten daha çok zevk alabilirsiniz ama ona karşı koymak konusundada bize göre üstünsünüz.Sizlerde bizler gibi olsanız bu yorumları yapmazdınız.Sürekli kadınlarla yatma peşinde olan milyarlarca erkeğin karaktersiz olduğu için mi bunu yaptıklarını zannediyorsunuz.Senin libidon atıyorum 30 iken benimki 200'e vuruyor olaya bu açıdan bakın.

    Sen istediğin kadar erkekle birlikte olabilirsin bu beni ilgilendirmez.Beni 2 kadın tanımışsın diye yaftalıyorsan bende sana heralde daha çok erkek tanımışsın diye bir cümle kurabilirim.Senin cümlenide hakaret olarak alabiliriz o zaman ben hakaret ediyorsam.Hani eşitiz ya.Kadınları bu hale getiren bizler değiliz doğanızda teşhircilik var sizlerin.Erkeklerıi etkilemek gibi bir dürtüye sahipsiniz bizlerin cinsel ilişki yaşama isteği gibi...




  • ax kullanıcısına yanıt
    Evet karaktersizliktir. Abazan erkek hayvani bir şekilde bir istek duyar bana göre. Gayet aktif bir cinsel hayatı olan erkek ilgi duysa istese de o kadar abartmaz bence. Sadece 2 kadın gördüğünüz kanıtlandı böylece. Sizin dediğinize göre sokakta dolaşan mini etekli tecavüze uğraması kaçınılmaz.

    Teşhircilikten bahsetmiyorum. Parayı seviyor diyorsunuz ya. Parayla etkilemeye çalışmasaydınız siz de diyorum. Başka bir olayınız mı yok nedir ? Ya para ya da dış görümle etkilemeye çalışıyorsunuz.

    Valla seks yapmak için çok uğraşmama , kendimi teşhir etmeme gerek yok bu ülkede.Seçen taraf biziz.Çarşaflı da olsam bulurum yani.
  • Bence bir kadının erkeklik duygusunu yaşamadan (ki bu imkansız), açık giyinen bir kadın karşısında o anda neler hissettiğini anlayamadan yorum yapması çok saçma. İnan bana erkek ve kadın arasında cinsellik olarak dağlar var. Bizim hormonlarımız sizinkilerden çok farklı. Biz böyle yaratılmışız, elimizde olan bişey değil. Mini etekli veya dekolteli bir kadın gördüğümüzde bakıyoruz çünkü bunu yapmamak için büyük bir irade gerek. Ama hormonlarımız bu iradeyi bastırıyor. İstisnalar olabilir tabiki ama erkeklerin %95'i sizin abaza diye tabir ettiğiniz şekildedir.

    Bi' de tutturmuşsunuz bi' abaza kelimesi her size bakana abaza diyorsunuz. Niye? Erkeklerin neler hissettiğini bilmiyosunuz. Cinsellik erkeklerde çok farklı işler. Siz aşık olmadığınız birine cinsel arzu duymassınız belki ama erkekler her beğendiğini arzular. Erkek olmanın doğasında var bu. Keşke öyle olmasa.

    Emin ol biz de sizin gibi dış görünüme önem vermeyen yaratıklar olsaydık hiçbiriniz prenses havalarına girmezdiniz (genel olarak konuşuyorum). Ama işte lanet olsun ki böyleyiz. Bunu koz olarak kullanan kızlar gelip beni taciz ediyorlar diyemez. Dememeli.

    Aslanın önüne et at, sonra niye yedin diye hesap sor.




  • Onur0021 kullanıcısına yanıt
    Evet cinsellik açısından çok farklıyız.Aktif bir cinsel hayatı olan ve daha adam gibi bir şey yaşamamış olan adam arasında da dağlar kadar fark var. Söylediğiniz gibi dayanamayacak derece gelecek adam hiç kadın görmemiş adamdır. Yani erkeklerin %95'i öküz gibi bakar ha ? Büyük hakaret ettiniz şimdi. Bunu ben desem taşlanmıştım. :)
    Tacize bahane bulmayın. Hormonmuş , yaratılışmış. Size taciz etme hakkını vermiyor. Uydurmayın.

    Sizin de kadın olup tacize uğramadan yorum yapmanız saçmalığın daniskası. Emin olun o hissi yaşasanız hiç bunları yazmazsınız.
    Hiç bir kadın taciz edilmek için giyinmez.

    Yoo aşık olmadığım hatta hiç tanımadığım birine de ilgi duyabilirim.Asıl ben değil şuan siz her erkeği abazan yaptınız. :)

    Aslanın önüne atılan et mi ? Bu kadar hayvani duygular yaşamanız için hiç kadın görmemeniz gerek gerçekten. Biraz medeniyet ya. Çok zor değil.

    Ay tamam hormonalmiş. Dilediğinizce taciz edin , elleyin. Hormonal sonuçta ne yapalım.

    Şaka gibi ya. Şu iğrençliği nasıl da masumlaştırıyorsunuz.




  • Yaş kaç birader senin
    Adam aslanın önüne et at sonra niye yedin diye mecazen söylüyor o kadar hayvanlaşmayın diyorsun
    Üşenmedim tüm yazılanları okudum konu çok sapmış
    Üstte bir mesajında da parayı güç olarak kullanmasaydınız yazmışsın bir kere gücü belirleyen dönemin ihtiyaçlarıdır. Yani ilk çağda yaşam mücadelesini verenler fiziksel gücü önemsiyorlardı(kadınlar) Şimdiki yaşam mücadelesi ise para oldu bunu sen belirleyemezsin anladın mı? Dolayısıyla her kadın parayı ister kimde para varsa onu seçer (yani erkek başlatamaz para ile kadın etkilemeyi) gelipte burada boş laflar anlatma sadece kendini kandırırsın Ek olarak herkes evini geçindirecek kadar para ister demişsin kusura bakma da yakışıklı bir memur olsa orta halli dolgun maaşlı biri olsa tüm kadınlar 2. Yi elde etmeyi ister emin ol sen de dahil bırak bu feminist ayaklarını Osman hadi hayırlı işler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ax

    quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    İnsanın içini bilemezsiniz. Ben tek kişiyi severim başkasını gözüm görmez afette getirsen benim için eşim den başkası yalandır.

    O afetleri Allah sahibine bağışlasın. Vicdan sahibi erkek eşini sevdiğini aldatmaz insan ise aldatmaz. Erkeklerin doğası böyle safsatasini eskiler uydurmuş bilakis eski kadınların erkek yapar erkektir lafları tamamen hurafe.

    Hocam bu işin eskisi yenisi yok doğamız bu.Ben olaya bilimsel yaklaşıyorum ahlak,vicdan gibi kavramları öne koyup varlığımızı inkar etmeyelim.Erkek güzel bir kadın görürse içgüdüsel olarak onunla ilişkiye girmek ister bu böyledir.Sizin karınıza duyduğunuz sevgi aldatmayı kendinize yakıştıramamanız ayrı mesele.Şartlar oluştuğunda yapmam dediğiniz şeyi yapabilirsiniz bu kadar emin olmayın derim.İnsanın doğasına karşı gelmesi kolay değildir...

    İşin bilimsel yanı erkeler üremek için neslini devam ettirmek için var olan yüksek sperm sayısı ile uygun şartları taşıyan kadınlar ile neslini uzun süreli devam ettirmek için çok eşliliğe meyillidir.

    Bu özellik insanın hayvanlarla benzer özelliğidir. Fakat herkesin üreme düşüncesi aynı olamaz. Kumru denilen bir kuş türü var tek eşlidir eşini aldatmaz eşi ölürse küser oda ölür. Yine adını unuttuğum başka bir kuş türü var ki dişi olanı 1 den çok erkeğe kur yapar hepsine çoçuğumun babasısın ayağı çeker ve bir nevi 7 kocalı hürmüz olur.

    ama niye çevresel faktörler den gelen beslenme zorluğundan göz kırptığı her erkek ona yiyecek getirir oda yavrularına bakar.

    İç güdüsel gelen bir çok eşlilik vardır ama herkes iç güdüsel değildir. İnsanlar düşünceyle yaşar düşünmeyen insan değildir. Uygun ortam da aldatmak kişinin aç gözlü oluşuna ve hayvansal yönüne teslim olmasıdır. kalkıp aldatmayı bilimselliğe bağlayıp doğamızda var demek işin en basit en yavan en kolaycı halidir.

    Bu basiretsizlik hakimiyet eksikliğidir. Benim kimseye kanıtlayacak bir şeyim yok ama ne şartla olursa olsun aldatmak yada çok eşlilik olayına yaklaşmak bana terstir ve yapmam. Hayvanlar gibi çoğalmayı ön plana çıkartacak ise insanız demeyelim hayvanlar arasında karışıp gidelim.

    Ne düşünürsün bilemem ama erkeğe gelince aldatmak bilmisel doğamızda var kadına gelince tuh kaka şeref yoksunu namus yoksunu deyip sıyrılmakta ayrı mevzu. Erkek kadın görünce hormonal değişime uğrayıp hayvani oluyorsa kadın niye beğendiği erkek için hayvanlaşmasın.

    Kadına gelince kötü erkeğe gelince bilimsel ve doğal. Bizim konuşmamız gerek konu aslında konuyu açanın ortaya attığı mantık olmalı. Erkek kadına iyi görünüyorsa karşılıklı istek ama erkek kadına kötü görünüyorsa taciz tecavüz oluyor. Konuyu açan bunu demek istemiş

    Bir delide çıktı bir taş attı kuyuya sözde bagyan olarak herkes onun laflarına cevap vermek için uğraşıyor. Bırakın trolluk yapsın niyeti bu zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 31 Mart 2015; 4:23:47 >




  • O örnek ayrı bir şaçmalıktı zaten. İnsanlar hislerini kontrol edebilir ve kendilerini frenleyebilirler. Bir insanın o duruma gelmesi için hiç kadın görmemesi lazım kesinlikle.
    Bir tecavüzcünün savunması : ''Hakim bey ben karımı şimdiye kadar hiç çıplak bile görmedim turist kadını görünce dayanamadım.'' Arkadaşlar öyle bir anlatıyor ki yok dayanamıyoruz , yok elimizde değil. Aklıma direkt bu adamın savunması geliyor. Daha ne diyeyim ?

    E yaşam mücadelesi içinse erkeklerde aynı derecede önem veriyor olmalı. Kadınları etkilemek için parayı kullanıyorsunuz. Pahalı mekanlar , pahalı hediyeler. Bunu hiç inkar etmeyin. Hatta kadınları etkileyebilmek için pahalı arabalar , giysiler alıyorsunuz.

    Evet konu saptı. Daha da saptırmayın o halde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ax

    quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    İnsanın içini bilemezsiniz. Ben tek kişiyi severim başkasını gözüm görmez afette getirsen benim için eşim den başkası yalandır.

    O afetleri Allah sahibine bağışlasın. Vicdan sahibi erkek eşini sevdiğini aldatmaz insan ise aldatmaz. Erkeklerin doğası böyle safsatasini eskiler uydurmuş bilakis eski kadınların erkek yapar erkektir lafları tamamen hurafe.

    Hocam bu işin eskisi yenisi yok doğamız bu.Ben olaya bilimsel yaklaşıyorum ahlak,vicdan gibi kavramları öne koyup varlığımızı inkar etmeyelim.Erkek güzel bir kadın görürse içgüdüsel olarak onunla ilişkiye girmek ister bu böyledir.Sizin karınıza duyduğunuz sevgi aldatmayı kendinize yakıştıramamanız ayrı mesele.Şartlar oluştuğunda yapmam dediğiniz şeyi yapabilirsiniz bu kadar emin olmayın derim.İnsanın doğasına karşı gelmesi kolay değildir...

    Doğana karşı gelmek mümkün ama bu konuda gereksiz görüyorum ben şahsen. Yani benim karım haricindeki bir kadınla sevişmemin karıma hiçbir zararı yok. O zaman niye iç güdümü baskılamaya çalışayım ki? Gerçi evlenmeyi de pek düşünmüyorum ama illa evlenirsem de evleneceğim kadın kesinlikle başka kadınlarla sevişmemi umursamayacak biri olur. Zaten ben de onun kiminle seviştiğini umursayacak değilim hayatımda daha önemli konular var.

    @Balmumsuz Kadın Kadınlar pahalı arabalar, elbiselerden etkilenmese erkekler de kullanmazdı. Sandığının aksine erkekler bir özellik bulayım da onunla kadınları etkileyeyim demiyor, kadınlar neyden etkilenirse onu kullanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 31 Mart 2015; 4:34:46 >




  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    İlk defa size katıldığım noktalar oldu ama son bölüme kadar.

    Ne demek ''Erkek kadına iyi görünüyorsa karşılıklı istek ama erkek kadına kötü görünüyorsa taciz tecavüz oluyor.'' Hadi tacizi (gözle taciz sadece) tacizcinin tipine göre algılayan bazı kadınlar olabilir ama tecavüz ne demek ? Ne yani adam yakışıklıysa ve bana tecavüz ettiyse hoşuma mı gidecek ?

    Kadınların erkeklerle aynı şeyi yapınca ahlaksız olmasını eleştiren biri bunu nasıl yazabiliyor anlamış değilim.

    Hani ben erkek değilim anlamıyorum nasıl hissediyorsunuz.Tecavüzün ne kadar kötü bir şey olduğunu anlamak için insan olmak yeterli. Cinsiyetin önemi yok.
  • Bak alttaki üye arkadaşım cevabı vermiş zaten sen anlamıyorsun ya da anlamak istemiyor gibisin gücü erkek belirlemez ayrıca da erkekler arabayı kadınları etkilemek için almaz araba çok farklı bir şeydir erkek için herşey sizin için değil ego tavan maşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bunun için araba alan erkekler görüyorum. Erkeklerin hiç bir zaman yanlışı olmaz zaten. Taraflı olan benim güya.
  • Erkekler etkilemek için kullanmasa , kadınlar da(bazı) etkilenmezdi. Nasıl olmuşta bunlardan etkilenmeye başlamış o zaman kadınlar ? Ya aynı yere gidiyoruz. İlk önce birnin kullanması lazım ki öğrensin , etkilensin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Balmumsuz Kadın

    Erkekler etkilemek için kullanmasa , kadınlar da(bazı) etkilenmezdi. Nasıl olmuşta bunlardan etkilenmeye başlamış o zaman kadınlar ? Ya aynı yere gidiyoruz. İlk önce birnin kullanması lazım ki öğrensin , etkilensin.

    Neyden etkileneceğine, neyin doğru, neyin yanlış olduğunu düşüneceğine karar veren en tepedeki kişilerdir. Diyorlar ki evlilik dışı ilişki utanılacak bir şey, insanlar da bunu yapınca pişmanlık duyuyor. Bazı konularda bazı kişiler bunun diretme olduğunu anlayıp üstesinden gelebiliyorlar ama bu her zaman geçerli değil. Kadınların arabalardan etkilenmesi iç güdülerindeki güçten etkilenmeyle paralellik gösterdiğinden bunu rahatlıkla içselleştirip gayet doğal bir durum olarak görebiliyorlar. Ancak ergenlik döneminden sonra seks yapmak aseksüeller haricinde herkesin en doğal ihtiyacı olduğu için bazı kişiler "Niye utanılacak bir şey olsun ki bu?" deyip bu diretmeden kurtulabiliyor. Yani kadınların etkilenmesinin sebebi etkilemek için kullanan erkekler değil, en üstteki kişiler. Bunu da ekonomik çıkarlarına uygun olduğu için yapıyorlar.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.