Şimdi Ara

Balazs Dzsudzsak ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ali Egesel, Macar ortağı Ferenc Fülöp'ün elinde bulundurduğu belge ile Dinamo Moskova ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Balazs Dzsudzsak'ı bonservis bedeli olmadan Galatasaray'a getirebileceğini iletti. Macar oyuncu Aykut Kocaman döneminde Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş, o dönemde PSV'de forma giyen Macar oyuncu sarı-lacivertli takıma gelmeyi reddedince Fenerbahçe de, Galatasaray'a söz veren Miroslav Stoch'a imza attırmıştı.

    Sol açıkta forma giyen Balazs Dzsudzsak bu sezon 32 resmi maça çıkarken, 5 gol atıp, 9 asist gerçekleştirdi. Sol ayağını raket gibi kullanan yıldız futbolcu mesafe tanımaksızın atmış olduğu frikik golleriyle de biliniyor. Balazs Dzsudzsak'ın Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak tahmin ediliyor.

    Kaynak : ajanshaber.com


    Bize bırakmazlar gibi geliyor bu adamı ama gelme ihtimaline göre nasıl değerlendiriyorsunuz Dzsudzsak' ı ?







  • Fena değil ama bize daha net transferler lazım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamdan sürekli patlama yapması beklendi, performansı bir üst seviyeye çıktığında Anzhi tercihi bence yanlış oldu. Etkili bir oyuncu bize katkı sağlar...

    Tabi birde bonservis bedeli olmadan alırsak çok iyi iş yapılmış olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oyuncu11790

    Bu adamdan sürekli patlama yapması beklendi, performansı bir üst seviyeye çıktığında Anzhi tercihi bence yanlış oldu. Etkili bir oyuncu bize katkı sağlar...

    Tabi birde bonservis bedeli olmadan alırsak çok iyi iş yapılmış olur.

    Evet hocam Anzhi ye gitmesi kariyerini kötü etkiledi.Çok takip etmedim ama bildiği kadarıyla iyi bir oyuncu öyle kronik sakatlığı da yok.Yabancı sınırının da kalkacağını düşünürsek bedavaya gelmesi halinde başarılı bir transfer olur.Pandev ve Dzemaili gibi olmaz yani.
  • sneijder e sorun, ok veriyorsa alsınlar
  • Beleşse olur maaşta da abartmamak kaydıyla
  • Bizimkiler bonservissiz oyuncu alsa bile zarar ediyoruz her türlü. Gider 3yillik anlaşırlar yıllıkta 3milyon euroya yakin para verirler bi sene sonra eboue amrabat dany gibi bi yere satmaya calisiriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultrAsGalat

    Fena değil ama bize daha net transferler lazım..


    Cucak aslında net transfer tanımına tam uyan bir isim olur belli bi seviyenin hep üzerinde olan bi isim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kaliteli oyuncu ama yanlış hatırlamıyorsam ocak ayında serbest kalacak
  • Kanattan daha çok takviyeye ihtiyacımız olan mevkiler var ama bonservissiz 12milyonluk oyuncuyu alsınlar tabi. En kötü 3milyon maaş versek seneye 5 milyona satsak yine kâr olur.
  • Stochdan daha çok istemiştik zamanında Dzsudzsakı ama paramız çıkışmamıştı, beleşe gelecekse net iyi transfer olur.Ama onu almak içinde bizim diegoya yaptığımız gibi imza parası ve dolgun bir ücret vermeniz şart.
  • Fm de kral oyucuydu efsane gelisirdi cok severdim kendisini. Ama rusyaya gittikten sonra baya bi dustu. Beles gelekce yarali olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o isimle gelmesin be, kötü anılar canlanıyor gözümde.
    2005-2006 sezonunun ortalarıydı, malatya deplasmanındaydık. ilk dönem sezon başında oynamıştık, yaz aylarıydı hatırlıyorum, o halde 20 -/+1. haftaya denk geliyor olmalı.
    fenerbahçe ile aramızda 4 puan var. yatılı okuyorduk lisede, o yüzden futbol muhabbeti ayrı bir hararetliydi bizim için. ilk 2 yıl fenerbahçe şampiyon olmuş, içimizde bir açlık var tabi.
    cuma olmuş, tatile girmişiz, fenerbahçe evinde rize'ye 2 puan bırakmıştı. farkı 2 puana indirebilirdik ki o zamana kadar namağlup devam eden fenerbahçe'nin puan kaybetmesi bile mucize gibi geliyordu bize.

    neyse, malatya deplasmanı, en kıl olduğum deplasmanlardan. volkan arslan uzaktan bir güzel yağlıyor, yanlış hatırlamıyorsam yerden direk dibine vuruyor. 1-0 öndeyiz, çok güzel, derken ikinci yarı toth balazs atıyor ve 1-1 oluyor. birkaç gün "toth balazs rot balans yaptı" muhabbetini çekiyorum.

    valla bu adamı alırsak hep o hafta aklıma gelecek, sabah ofiste konuyu gördüğümden beri o günkü sinirli hal vuruyor parmaklarımın ucuna.
    veya gelsin, katlanırız.




  • Amrabattan farkini goremedim amrabati satip bedava atabiliyosak alalim amrabattan kâra geçeriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28-29 yaslarinda gencken cok patlama yapilmasi beklendi zamaninda ama bi turlu olmadi.Bu sezon 32 macta 5 gol 9 asisti var rusyada.En fazla 2m euro civari bir parayla kisa sureli kontrat yapilmali eger alacaksak yoksa zarar etme olasiligi dusuk bi oyuncu degil.Yillik 3m euro ve ustu kontrat yapariz krasic gibi yatar matar allah korusun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam Galatasaray'a gelirse tek kelime ile efsane olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macaristan'dayken yetiştiği kulüp olan DVSC ve Macaristan'ın genelinde kendisi hakkında paranın köpeği diyorlar. Rusya tercihi yüzünden ayağına sıktığını söylüyorlardı, capslerde falan hep kendisi ile dalga geçiyorlar.
  • raket gibi diyince aklıma hep hajroviç geliyor.
    soğuyorum bir anda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marjinalyus

    Macaristan'dayken yetiştiği kulüp olan DVSC ve Macaristan'ın genelinde kendisi hakkında paranın köpeği diyorlar. Rusya tercihi yüzünden ayağına sıktığını söylüyorlardı, capslerde falan hep kendisi ile dalga geçiyorlar.

    İyi oynayacaksa aldığı para helal olsun. Zaten taraftar iyi oyuncunun parasını dert etmez. Kötü oyuncunun maaşı göze çok batar.
  • ismi geçmeye başladı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.