Şimdi Ara

KOLAY DOLAN KARTUŞ Sistemine Uyumlu Yazıcı Arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce uygun fiyatlı yazıcılar için dolan kartuş bulabiliyordum. Toplam maliyeti 200-250 TL idi. Bunları aldığım arkadaşlarda 2-3 senedir sıkıntısız kullanıyorlar. Şimdi bir yazıcıya daha ihtiyacım var. Fakat kartuşlarıyla beraber 500 TL den ucuza yazıcı yok. Artık ucuz yazıcılara kolay dolan kartuş üretilmiyor mu? Ben mi bulamıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?



  • katama kullanıcısına yanıt
    hp ve canonun çift kartuşlu giriş sınıfı modelleri kolay dolan kartuşlarla uyumlu değildir. orta ve üst seviye çok kartuşlu modelleri kolay dolan kartuşları ile uyumludur dolayısıyla dha maliyetli cihazlardır epsonun bütün kartuşlu cihazları için kolay dolan kartuş vardır ama artık epson türkiyede kartuşlu cihaz satmıyor. sadece tanklı L serisini getiriyor epson türkiye. 2 seçenek var ya sahibinden gibi bir yerden 2. el ama çalıştığına emin olduğunuz bir epson alacaksınız ki büyük risk kafa sağla olmama ihtimali oldukça yüksek yada canon mg5550-mg6450-mg6650 sadece baskı yeterli olacaksada ip7250 modellerine yöneleceksiniz.
  • Verdiginiz bilgi icin cok tesekkur ederim hocam. Benim icin en uygun olan mg5550 gibi gorunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de yazıcı fiyatları yurt dısı fiyatlarını 2ye hatta 3e katladı malesef. Yurt dısından alma imkanınız varsa dısarıdan alın derim.
    Artık yazıcılar cok pahalı Türkiye'de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.