Şimdi Ara

ELT - EXTERME CLAN DAGILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
10.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsana Clan ,Serverın 1. si olan Elt clanı dağıldı ve onun ally si olan Exterme de dağıldı.
    Csw - Isiloon - Felankor gibi boss ve etkinliklerde hiçbi işlem yapamayan ve hatta en son dün abyss fire ile Felankor kutusunu
    alamaya çalısan ve basaramayan Clan dağıldı. En fazla yaptıkları isiloon kesmekti ,efsana clan elt Felankor kesemedi
    ve hatta isiloonda bile zorlanmaları şaşırttı

Buda Elt isiloon keserken , pardon kesemezken screen shout
    http://img167.imageshack.us/img167/3168/eltextermephotoshowjj8.jpg

Elt_Arch3r ve Wtb daha fazla dayanamadı ama rakiplerimizin gitmesi bizi üzdü
    Efsane Clan Elt e Simdiye Kadar Yapmıs Oldukları İcin Tesekkür Ederiz..

[Saygılar] ''Tiocfaidh Ar La - NeverMore'' ! Yıkılmaz İttifak !

• sizin icin iyi olmus ama fotoda elt clanindan bir kisi goremedim varsada goremediysem ozur dilerim extreme clanindan kisiler vaar elt clani dagildiysa sizin icin iyi olmus ama bence elt clani cok gzl ve heavan kadar efsanevi bir clandi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBigRogue

sizin icin iyi olmus ama fotoda elt clanindan bir kisi goremedim varsada goremediysem ozur dilerim extreme clanindan kisiler vaar elt clani dagildiysa sizin icin iyi olmus ama bence elt clani cok gzl ve heavan kadar efsanevi bir clandi

Elt - Exterme aynı şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: NIGHT^DéVIL

quote:

Orjinalden alıntı: TheBigRogue

sizin icin iyi olmus ama fotoda elt clanindan bir kisi goremedim varsada goremediysem ozur dilerim extreme clanindan kisiler vaar elt clani dagildiysa sizin icin iyi olmus ama bence elt clani cok gzl ve heavan kadar efsanevi bir clandi

Elt - Exterme aynı şey

exterme elt in allysi vede elt de yer oldukca extermenin en iyileri elt clanina gecio die biliyorum bu yanlis mi??

• olm şimdi 2 clanda yokmu piyasada?
  • Tiocfaidh Ar La bu süper bi clan, server açıldığından beri başa oynuyorlar
    nevermore'un kurucusunun adı neydi
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spinebreaker Türk Guildi varmı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HEAVEN EFSANEMİ ??? NE DİOSUNUZ SİZ BE HEPSİ İBNEYDİ KOXPER DI ARKADAŞ HEAVEN CLANINDAYDI SERVERDA İLK 61 LEVEL OLAN KİŞİ HEPSİ ÇOK KİBİRLİ VE BENCİLDİ
  • gitti elt ha yanlışın olmasın
  • elt by by
  • Bi clan gider bi clan Gelir
  • çok üzüldüm bugun ellt archeri gördüm byebyeXigenon die bi clan kurmusdu
    efsane bi clanın yıkılması çok kötü
    sanırım oyunu bırakıyor elt archer
    biz bu lwl de oyunun bırakamazken adam server in en iyi clanının baskanı iken oyunu bırakıyor yazık oldu ama en iyisini yaptıgına inanıyorum
  • ya adını degiştircekler yada başka birşey yoksa dagılmaz o clan dagıldıysada

*0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FnL -- 15 Kasım 2006; 22:05:35 >

• nevermore

sizin yaptıgınız tek şey var

Türk ü Türke düşman etmek

sizi iyi bilirim bir zmanlar o klanda bulundum

gm destekli bir klan ile ittifakta tek amac vardır

daha cok item daha cok para
    daha cok ytl ile item satışı
    daha cok hilecilik
    ve ban yememe garantisi
    sonra cıkıp burda baskalarının adına konuşma
    keserler kesemezler sana mı kaldı
  • elt e noop gıorsunuz ama serverın en saglam clanı elt bır kere asırı saglam lar toplandılar mı karsı cıkacak bırılerı olmuor dagılmıs olabılır ler burada asıl onemlı olan gercekeden sıkı clansa aynı adamlar baska bır clan kurarlar zmn gosterecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: NIGHT^DéVIL

Efsana Clan ,Serverın 1. si olan Elt clanı dağıldı ve onun ally si olan Exterme de dağıldı.
    Csw - Isiloon - Felankor gibi boss ve etkinliklerde hiçbi işlem yapamayan ve hatta en son dün abyss fire ile Felankor kutusunu
    alamaya çalısan ve basaramayan Clan dağıldı. En fazla yaptıkları isiloon kesmekti ,efsana clan elt Felankor kesemedi
    ve hatta isiloonda bile zorlanmaları şaşırttı

Buda Elt isiloon keserken , pardon kesemezken screen shout
    http://img167.imageshack.us/img167/3168/eltextermephotoshowjj8.jpg

Elt_Arch3r ve Wtb daha fazla dayanamadı ama rakiplerimizin gitmesi bizi üzdü
    Efsane Clan Elt e Simdiye Kadar Yapmıs Oldukları İcin Tesekkür Ederiz..

[Saygılar] ''Tiocfaidh Ar La - NeverMore'' ! Yıkılmaz İttifak !

kardeş yanlış konuşmuşsun sizin rakip diye onlari kotulediğin belli adamlarin alt clani bu tabii kesemicek isilionu ben gorururum siziin alt clanı kesebilirmi onu

• gerçekten çok üzüldün elt in dağılmasına
    X1 DE ELT_ARCHER LUFER DE BYEBYEXİGENON DİE Bİ CLAN AÇMIŞ KENDİNE VE üzüntüsünü böle dile getiriyor.

bu arada ilk 5. sıralamada elt ve extreme gidince yerine justice,HeLL,thesypmhony gibi clan lar kolluk yaktı

nevermore de yakar işallah en yakın zamanda
  • şimdi x de hangi clanların kollukları yanıyo?
  • sizin için ii olmuş daha ne istiyon
  • @tunacan99 sana yaptığının saygısızca ve salakça bişey olduğunu söyLeyeyim mi ? yoksa direk şikayet mi edeyim spam yapmayı çok seviyorsun ..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.