Şimdi Ara

Mekanik Klavye Önerileriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir toplama bilgisayar almayı düşünüyorum ve üstüne bir mekanik klavye alacağım , ilk olarak baktığım Razer Chroma Ultimate çok pahalı , başka önerebileceğiniz mekanik klavyeler varsa söyler misiniz aydınlatmalı olursa iyi olur



  • hocam chroma pahalı geldiyse ultimate 2014'lere bakabilirsiniz. yadahttp://www.gameekstra.com/SteelSeries-6Gv2-Mekanik-Oyuncu-Klavyesi-US,PR-2904.html bunu önerebilirim fiyat bakımından da uygun. yada logitech g710'ada bakabilirsin fakat tuş hissi iyi değil. mekanik hissini vermiyor o klavye ama yinede bakabilirsiniz.
  • Evet Steelseries de bakmıştım fakat bir kaç açılım videolarını falan izledim de , o klavyenin tuş sesi diğerlerinden değişik pek çekici gelmedi bana ama çok iyi klavye ama pek fazla etkilemedi beni , yani Razer ve Logitech gibi değil bir de para vericeksem sonuçta biraz çekici olmasını istiyorum hani böyle aydınlatmalı falan :))
  • Bütçene göre öneriler yapabilirim ama yukarıda yazdığına göre SS 6gv2 beğenmediysen Cherry Mx Blue istiyorsundur yada Tactile feedback olan bir klavye istiyorsundur, Cherry Mx Blue ve Cherry Mx Brown veriyor o hissi eğer clicky istiyorsan Blue tercih etmelisin ona önerim de Cm storm Quickfire XT olucak, Brown olsun istiyorsanda Aydınlatması olan Cm storm Quickfire Ultimate tavsiye ediceğim, Razer'ın kullandığı switch lerin karşılığı Cherry Mx Blue dur istersen Razer Blackwidow Ultimate 2014'de de bakabilirsin.
  • Hımm , şu yazdıklarına bir göz atayım hocam ..
  • Hocam dediklerine baktım ve tam istediğim bir ses tamamen motive edici bir ses alıyorum :)) Bu dediklerinden veya Razer ultimate alabilirim bilgilerin için teşekkür ederim yardımcı oldun fazlasıyla :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.