Şimdi Ara

Galaxy S6 Active'in özellikleri netleşiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Galaxy S6 Active'in özellikleri netleşiyor 

    Galaxy S5 Active 

     

    Mart ayı başında S6 ve S6 Edge modellerini tanıtan Samsung bu sıralar yeni amiral gemisi modellerinin satışı için hazırlanıyor. Ancak diğer yandan yeni model çalışmalarına da devam eden üreticinin kısa süre içinde S6 Active modelini duyurması bekleniyor.



    Daha önce Galaxy S6 Active modeline ait olduğu iddia edilen özellikler sızdırılmıştı. Öncelikle bu iddialara kısaca göz atmak gerekirse 5.1 inç ekranda 2K çözünürlük, Exynos 7420 çipset, 3GB RAM, 32GB depolama alanı, 16MP  arka kamera ve 5MP ön kamera ve 3500 mAh batarya öne çıkan özellikler oluyor. Ancak görünen o ki su ve toza karşı dayanıklılığı ile öne çıkan Active serisinin yeni Galaxy S6'dan üstün tek yanı batarya değil. 

     

    Hafta başında Samsung yetkilileri ile görüşme yapan bir Reddit kullanıcısı Galaxy S6 Active ile ilgili bilgiler verdi. garshol  adındaki kullanıcının verdiği bilgilerin önemli olmasının sebebi ise daha önce benzeri konularda güvenilir olduğunu kanıtlaması. 

     

    İlk olarak Micro SD kart desteğinin S6 Active ile geri geleceği müjdesini paylaşan kullanıcı batarya kapasitesinin S6'dan yüksek olacağını da onayladı. S6 ile benzer donanımın kullanılacağı da yinelenirken, parmak izi okuyucu ve kalp hızı monitörünün yer almayacağı belirtildi. Kamera konusundaki açıklamalar ise beklentilerin S6 modeline göre daha düşük tutulması gerektiğini işaret ediyor. Son olarak Active ailesinden alışık olduğumuz fiziksel butonlar da yine ön kısımda yerlerini koruyacak.








  • Askeri dekoratif çok iyi durmuş
  • Gelmiyor ki bizim ülkeye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerası düşük özellikli olursa iyi olmaz:( Active modeli zaten kalın çerçeveli geliyor mecburen:( Türkiye'ye de çok geç geliyor active modelleri.

  • Kamerayı da değiştirmezlerse s6 dan daha çok satarlar, asıl batarya asıl amiral gemi budur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güya az model çıkaracaktı Samsung...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haytham Kenway

    Güya az model çıkaracaktı Samsung...

    Bak kardeşim demişti dersin S6'nın bire bir kopyasını samsung S6 zoom, S6 active, S6 mini, S6 Plus,... kopyala yapıştır devam ettirecek illa S6 isimli olmayabilir, görürsün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Gergedan -- 27 Mart 2015; 17:55:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6'dan daha iyi

  • Ekran FullHD olaydı iyiydi...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uçan Gergedan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Haytham Kenway

    Güya az model çıkaracaktı Samsung...

    Bak kardeşim demişti dersin S6'nın bire bir kopyasını samsung S6 zoom, S6 active, S6 mini, S6 Plus,... kopyala yapıştır devam ettirecek illa S6 isimli olmayabilir, görürsün.

    Aynisini HTC de yapmiyor mu? M9 m9+ e9 e9+ max max plus vs. Lg g3 de iki uc farkli model daha vardi. Tek yapan samsung'muş gibi davraniyorsunuz. Amiral gemi adinda en az model cikaran Sony. Compact ve ultra disinda yok sanirsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güzel duruyor tasarım olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s6 almaktan su andan itibaren sanırım vazgecmiş bulunmaktayım :D

  • ACTİVE ler herzaman stabil oluyor.

    KART desteği ve 3500 batarya ile çıkarsa kaçırmam

  • Ohoo böyle satış stratejisi de olmaz ki arkadaş, 3500 nerede 2600 nerede normal modeli en az 3000 mAH ve sd kartta olsaydı ortalığı ciddi derecede kasıp kavururdu ama illa biryerini sakat bırakacaklar, kapitalizmin gözü kör olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Mart 2015; 2:50:17 >
  • Ünlü telefon serisinden Samsung Galaxy S6 Active tencerede kaynatıldı! Peki ya sonuç ne oldu? (Video)


    Ünlü firma Samsung’un amiral gemilerinin ardından suya ve toza dayanıklı Active versiyonları tanıtması artık bir gelenek haline geldi. Bu alanda tanıtılan en son model ise Galaxy S6 Active oldu.

    Çoğu telefona yapıldığı gibi Galaxy S6 Active’de dayanıklılık testleri yapıldı. Ancak son yapılan test oldukça ilginç diyebiliriz. Telefon su dolu tencereye atılarak fokur fokur kaynatıldı.

    Kaynayan suya atılan Samsung Galaxy S6 Active yemek kepçesiyle geri çıkartıldı. Aşağıdaki videoda yapılan testi izleyebilir ve sonuçlarını görebilirsiniz.


    http://silikonvadi.blogspot.com.tr/2015/12/samsung-galaxy-s6-active-tencerede.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.