Şimdi Ara

Crowfall'un Kickstarter Kampanyası Yaklaşık 1.8 Milyon Dolarla Son Buldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
           Pek çok yönüyle yenilikçi bir MMO oyunu olarak görülen Crowfall, Kickstarter kampanyası üzerinden hedeflediği parayı üçüncü gününde toplamıştı. Bugün yapımın 30 günlük Kickstarter süreci sonlandı.
     
           Firma baştaki hedefleri 800,000 doları iki katına katlayarak 1,766,205 dolar toplamayı başardı. Böylelikle Crowfall, Kickstar'ın en çok bağış toplayan 15. oyunu oldu. Yapımcı ekip yayınladıkları açıklamada oyunculara teşekkür etti ve şöyle devam etti: "Sizleri hayal kırıklığına uğratmayacağız. Dünyaya yepyeni bir online deneyim göstereceğiz."
     
          Daha sonra yapımcı ekip forumlar üzerinde oyuncularla iletişime geçeceklerini, fikirlerini paylaşacaklarını ve oyuncularla birlikte sorunlara çözüm bulacaklarını dile getirdi. Crowfall hakkında daha fazla bilgiye oyunun Kickstarter sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.
     








  • Adamlar süre bitti diye üzülmüşlerdir malum sürekli para geliyordu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • WoW varken kim oynar bunu merak ediyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bıldıgımızden cok farklı bır sıstemı var ılgı gormesı normal
  • Ben RPG ve MMO'ları hiç sevmem ama bu oyunu satın alıyorum. Kickstarter'a da destek veriyorum. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi ve yenilikçi oyunlardan biri EA-Ubisoft-Activision gibi milyar dolarlarla oynayan ama oyunlarda yenilik ve yaratıcılık getirmeyen sadece para kazanma odaklı firmalara para yedirmektense indie'lere destek verelim gerçek işlerini severek yapan para kazanmak isteyen ama aynı zamanda para kazanırken işini güzel ve kaliteli yapacak yeniliklerden korkmadan oyun yapacak oyun yapımcılarına ihtiyacımız var !

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vinewood

    WoW varken kim oynar bunu merak ediyorum


    WOW bitti artık dostum son günlerini yaşıyor desem dahi yalan söylemiş olurum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ankara kullanıcısına yanıt
    Dostum WoW öyle birkaç milyon oyuncu kaybetti diye bitmez. Çok köklü bir oyundur. Bırakanlar oyuna bağlı olmayan oyuncular.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.