Şimdi Ara

300 tl Civarı Oyuncu Mouse Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2.5 senedir kullandığım razer imperatorum çift tıklama zor tıklama ve hiç tıklamama gibi sorunlar yapmaya başladı son zamanlarda garanti süreside doluğu için yeni bir mouse almaya karar verdim. 300 tl civarında cidden iyi bir mouse ise daha da çıkabilirim. Aklımdaki ürünler steelseriesden sensei,rival razerden deathadder chroma, taipan mamba veya daha da abartıp ouroboross, logitechden g502 proteus core ve asusun rog gladius. Bunlardan biri veyahut önereceğiniz başka kaliteli görüntüsüde güzel bir mouse ve yanınada mousepad alma düşüncem var. Şuanki razerim şu tıklamayla ilgili sıkıntı yaratması dışında herhangi bir soyulma vs tarzı sıkıntılar yaşamadım alacağımında iyi olmasını en az 2-3 sene götürmesini sıkıntısız istiyorum. Rivalin yapısal olarak tıklamalarda sıkıntı yaratabildiğini duydum sol ve sağ tık bitişik olduğundan sol tık basarken bazen sağ tıkında çalıştığı oluyormuş yada tam tersi. Asus yazlım konusunda yetersiz kalıyor deniyor. Steelseries ve razerin kaliteleri ortada özellikle razera ayrı bir ilgim var ama aynı zamanda da farklı bir markayıda mı denesem diye düşünüyorum. Logiteche nedense pek ısınamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.







  • yanlızşahin Y kullanıcısına yanıt
    G502
    Deathadder Chroma

    veya çok farklı istiyorsan

    Corsair M95 yepyeni birton özelliği olan bir mouse.

    Amazondan al ama buradan kazık yeme.
  • Özellikle fps sonra strateji moba rpg gibi oyunlar oynuyorum finger tip galiba kullanımım parmaklarla veya sağ elimin sağ tarafı hafif mouseye değecek şekilde kullanıyorum corsairin mouseside güzele benziyor ama daha çok rpg mmo oyunları için olan kısma koymuşlar. Kullanım şeklime ve attıklarımdan hangileri tam uyar kullanış şeklime.
  • Arkadaşlar yakın bir zamanda almayı planlıyorum başka öneri yok mu?
  • Bu modeli düşünebilirsin. kullanan arkadaşlarım var, yazılımı konusunda ben şikayet duymadım.

    http://www.adeksstore.com/urun/asus-rog-gladius.aspx
  • Kullanan arkadaşlarınız varsa sorabilir misiniz finger tip şekline yani pençe gibi kullanmada iyi mi mouse genel görüşleri ne mouse hakkında deathadder taipan sensei g502 gibi mouselerle karşılaştırıyorum çok iyi diyende var kötü diyende o yüzden bir kafa karışıklığı mevcut her mousede aynı olay var görünüşü ve yedekte switch getirmesi çok iyi duruyor çünkü şuanki mousemden çift tıklama yüzünden vazgeçiyorum.
  • şahsen rog gladius kullanıyorum ve yazılımla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım ben de.
  • Logitech G700S de olabilir, bi bakın derim. Ben kullanıyorum gayet memnunum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 9 Nisan 2015; 0:53:17 >
  • İşin içinden çıkamadım şöyle direkt alacağım şekilde bir karar veremedim pek çok mousenin incelemeleri iyi ve hepsinde muhakkak bir çeşit sıkıntı yaşayan var kafamı karıştırıyor. Logiteche pek ısınamadım rog gladius corsair m65 bir ara yakın geldiler ama oyun mousesi olayında biraz yeni gibi geldiler razer ve steelseriesin ünü ortada fakat razerlerde çift tıklamaya yaşamayan yok gibi birşey galiba kendimde yaşadım belli bir süreden fazla kullanan deathadderlerde deathadder chromada felan sorun yaşamış. Razer taipanda güzel geliyor bf4lü görünüşü olsun steelseries senseiyi de tavsiye edenler var onunda scroll sıkıntılı diye duydum ama bilemedim bir türlü yada bir anda coşup cyborg ra7 mi alsam turunculu turunculu çok kafa karıştırıcı bir mesele kesin karar versem bugün yarın alacağım ama olmuyor.
  • Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Ama deathadder chroma ve g502 hariç diğerlerini Eledim. Bu ikisi de birbirine çok yakın. Kararsizim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan corsair ve rog gladiustan birini seçesim var farklı bir marka seçeyim diyorum o yüzden bu 2sine yöneldim ara arada git direk Sensei al diyor şeytan yada ouroboross gibi pahalı birşey.
  • Fingertip grip mouse arıyorsan ilk test ediceğin mouse G303 olmalı (G302'yle aynı şekle sahip).

    G303 harici EVGA Torq X5 gene güzel bir alternatif.
  • yanlızşahin Y kullanıcısına yanıt
    Ben Razer Ouroboroos kullanıyorum ama sana Razer Mamba yı öneririm.Biraz daha ergonomik diyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.