Şimdi Ara

MERCEDES SERVİSİ ARANIYOR, TAVSİYE LUTFEN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    2007 model E200 Kompressor marka model aracımın servise götürülmesi gerekiyor. Sol ön teker tarafından gelen garip bir ses var.
    Araba yeni hareket etmeye başladığında ya da yeni harekete başladıktan sonra frene bastığımda, sanki metal cizilmesine benzeyen bir ses geliyor. Nispeten yüksek hızlarda bu sesi pek duyamıyorum, yol gürültüsündendir belki emin değilim ama hissiyat olarak frene bastığımda birşeylerin sürtündüğünü hissedebiliyorum..

    Tercihen Istanbul anadolu yakasında bu durum için önerebileceğiniz iyi bir servis var mıdır acaba? Ayrıca aracın yıllık ve kilometre bakımlarını da yaptırabileceğim kaliteli ve hesaplı bir yer olabilirse ne ala.. bundan sonra arabayı oraya emanet ederiz bu verile ile..

    Teşekkürler



  • Bence balata bitmiş bu da diske sürtüyor bizim eski araçta da olmuştu hatta öyleydi ki aracı sarsıyordu bi çıkardık balata değil demir kalmış o sürtüyormuş balatalarınızı kontrol etmenizi öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toxicated kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam.
    Aynen de öyle oldu.. Balatalar bitmişti, hepsini yeniledik sorun çözüldü.

    Bu arada gittiğim servis de libadiye'de 3 yıldız diye bir mercedes servis'i. Yanlış hatırlamıyorsam başında ali usta var, çok cana yakın ve kibar biri.
    Önce kendisi test sürüşü yaptı, sonra fiyat konuşmadan işlemlere başlamış bulunduk. Fiyat konuşmadık ama çok üzmezsin dimi usta dedim, fazla kazıklamam merak etme dedi Nitekim fiyatları da piyasa ile aynı diyebilirim. Diğer çalışanların da eli yüzü düzgün, güven veren tipler..

    Tavsiye ederim.
  • Fiyat konuşmadan işlemlere başlamak doğru değil yalnız, usta insaflı çıkmış olabilir ama bazen denk gelir affetmezler.
    Hele Mercedes gibi bir araç için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.