Şimdi Ara

Dubleksi isitabilmek icin fikirleriniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar dubleks eve gectım,alt kat 3+1 140 m2.....ust kat ıse 2 oda 100mk..

    ust kat bos oturmuyorum gıbı fakat alt katta ozellıkle yatak odası ve salon cok soguk oluyor,bu odaların tam ustunde oda yok catı arası bosluguna denk gelıyor cunku bu olumsuz etkı edıyor tahmınımce,camlar ısıcam,daıre kuzey cephe...camlara komple ısı tutucu bant gectım.

    ozellıkle bu ıkı oda ıcın ne onerırsınız.catı sıltesı,kopuk vb seyler duyuyor okuyorum fakat en ekonomık ve hıssedılır katkıyı nasıl neyle yaparım?

    bırde ust kat komple odalar fayans bunlarında zemınını parke yaptırsam ve kalınlıgı buna gore fazla tutsam buda bır avantaj saglarmı alt kattakı ısınmaya?

    yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkur edıyorum,bu ay 300 lıra gaz faturası geldı fakat ev sıcacıgı gectım , ılık bıle degıl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Evin ısınmamasında iki tane önemli etken vardır, birincisi ısı kaybı miktarı, ikincisi yetersiz radyatör (petek) uzunluğu. Odaların net m² ölçüsü, konumu ve radyatör uzunluklarını yazarsanız bir değerlendirme yapabiliriz. Çatı arası kullanılmıyorsa ve su almıyorsa 1 kat gerekirse 2 kat çatı şiltesi sermeniz yeterli olacaktır. Kullanmadığınız üst katın radyatörlerine termosatik vana taktırıp 2.kademede kullanırsanız ısı kaçışını minimum seviye düşürmüş olursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.