Şimdi Ara

Zenfone 5 hakkında arama ekranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rehbere girip yada numara tuşlayarak arama yaptığım zaman arama sonlandırdıktan sonra yada biri bei aradığında rehbere kayıtlı kayıtsız fark etmiyor görüşme sonlandıktan sonra normal şartlarda arama ekranına girince son aramalar gelen cağrılar cvpsız çağrılar görünmesi gerekyor fakat ne gibi sorun varsa anlamadım bu olay zaman zaman çalışıyor zaman zaman çalışmıyor. biri beni arıyor konuşuyorum konuşma bitiyor kapatıyorum sonra bakıyorum arayan kişinin hiç bir kaydı yok ne numara ne aradığı saat vs sizlerde de böyle sorun var mı ? telefonu 3 kez fabrika ayarı wipe chece felan hepsini yaprım root yok telde saf olarak kullanıyorum hiç yazılım da yok sadece format attıktan sonra kendi programlarını güncelliyor ama sorun gene aynı arama kaydı logtutmuyor varmı yaşayan başka?



  • Bendede olmuştu bu Güç tuşuyla arama sonlandırı kapatırsan düzelir. Güç tuşunu aramayı kapatmak için kullanma. Bu konuda mail attım ilgilendiklerini söylediler.
  • inanın aklıma gelmedi değil var ya Çok teşekkür ederim kesinlikle yazılımsal yani ama güç tuşu ile arama sonlandırma da çok iyibişi ya bakalım tek düzelsinde Çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.