Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (892. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.562
Cevap
66
Favori
520.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: geberit

Varya Allah kimseleri sizin elinize düşürmesin şurada örnek verdiğin 4 kişilik aile örnek bile olsa acıdım o aileye ,size kalsa kimse bişey yemesin açlıktan gebersinde dersiniz

sizin o kokmuş mecburi bırakma zihniyetinizi ben çok çok iyi bilirim.

Ne dediğinin farkında mısın? Ben işçi çocuğuyum...Annem de babamdan kalan emekli maaşı ile geçiniyor...Aylık 950 tl alıyor...kira derdi yok, gayet makul ve mazbut bir hayatı var..buna rağmen zor geçiniyor...950 tl ye geçinilir diyerek asıl siz haksızlık yapıyorsunuz...Aslında karı-koca nın asgari ücret aldığı durumu düşünmek lazım...zira, tek asgari ücretle geçinilmeyeceğini akp li bakanlar da kabul ediyor.

Siz yukarıda bir video var..RTE nin belediye başkanı iken, asgari ücretle nasıl geçinilir hesabı...önce ona cevap verin, kendi önderinize cevap verin...Bugün rte ye sorsanız, asgari ücret demek, en az ücret demek, o paraya geçinlir demek değildir diyecek...yani tayyip de artık tayyip değil, rete oldu...hala asgari ücreti savunuyorsunuz.

• dalio D kullanıcısına yanıt
    Dostum ben senin alıntı yaptığın o adama söyledim günde 1 paket makarna yese diyen adama.
  • ... al gene bi PARDON geldi ...

......hep USTAYIZ deyip devamlı ÇIRAK çıkmak nasıl bir şey acaba........

Burhan Kuzu’dan cemaat eleştirisi!

Abant’ta Vuslat Platformu’nun sempozyumuna katılan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, cemaate yakınlığıyla bilinen Abant Platformu toplantılarına katıldığı dönemleri hatırlatarak, “Yan salonlarda biz yıllarca Abant Platformu yaptık. Biz iyi niyetle yaptık. Günahıyla sevabıyla biz buradayız. Biz maalesef örgütle çalışmışız. Bugün aklımızı donduran, beynimizi alabora eden bir faaliyetle iç içeler. Bu bizi derinden uzüyor” dedi.

KUZU’DAN ABANT PLATFORMU ELEŞTİRİSİ

Sempozyumda katılımcılara seslenen Burhan Kuzu, cemaate yakınlığıyla bilinen Abant Platformu toplantılarını hatırlatarak, “Vuslat Derneğimizin bu faaliyetini çok önemsiyorum. Tabi bu Abant’ta olunca bana başka şeyler çağrıştırdı. Yan salonlarda biz yıllarca Abant Platformu yaptık. Biz iyi niyetle yaptık. Günahıyla sevabıyla biz buradayız. Biz maalesef örgütle çalışmışız. Bugün aklımızı donduran beynimizi alabora eden bir faaliyetle iç içeler. Bu bizi derinden uzüyor. Sene 1997, Çevik Bir söz sahibi. Hükümüte dayatılmış malum maddeler. Her tarafta bir yasak. 10 milyon insanı öldürsek ne olur diyen bi tablo Türkiye’de. Biz o şartlarda buralarda toplandık. Biz Çevik Bir buraya kelepçelerle geliyor diye şakalaşıyorduk. Kıyamet kopuyordu burada. O platformdan o günün şartlarında çok güzel şeylerde çıktı. Laiklik, din devlet ilişkisi gibi hakikaten en zor konuları burada konuya aldık. Buralarda kimlerle uğraştık. Dolayisiyla o günlerden bu günlere geldik. Ama inşallah o ekip içerisinde iyi niyetli arkadaşlarımızı bir kez daha uyarıyorum; Yanlış yol, Saidi Nursi hazretleri gibi büyük bir zat’ın adını kirletmeyin. Yol yakınken o gidişin doğru olmadığını görün. Ortada hakikaten bir örgüt var. Başı nerde öteki tarafı nerede çok bilemem. Bu devletin arşivlerinde bunlar mutlaka olacaktır. Çok yazık. 28 Şubat sürecinde böylesine sıkıntı çekmişiz, hepimiz çektik. Benim 12 sene profesörlüğüm verilmedi, 10 sene derse sokulmadım. Neydi suçumuz Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan zulme karşı çık, televizyonlarda başörtüsü yasağına karşı çık. Suçumuz bu” diye konuştu.

AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 2 Mayıs 2015; 0:22:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: geberit

Dostum ben senin alıntı yaptığın o adama söyledim günde 1 paket makarna yese diyen adama.

Pardon, ben de şaşırdım itiraz edilecek ne dedim diye

Dindar insan, en azından bizim inandığımız İslam dini, kendin için ne istiyorsan, başkası için de onu iste der...asgari ücret eyidir eyi diyen patron bozmalarına lafım yok..onlar zaten işçinin kanını emerek semiriyor...benim derdim vatandaş ile, karı koca köle gibi çalışır 2000 tl alır...yetmiyor diyen adama, saldırır, hakaret eder.

ben mesela istanbulda, asgari ücret alan karı-koca insanca yaşasın diyorum...iki çocuklu 4 kişilik bir aile...1900 tl ile insanca yaşayamaz....itiraz eden yandaşa tayyibin meşhur bursa konuşmasını ve asgari ücret hesabını refreans veriyorum...bakın üstelik bir asgari ücret değil, iki asgari ücret diyorum.

• buradaki akpliler, iktidarın nimetleri size vurmadı heralde, anca forumlarda pinekliyorsunuz :))))

bu devir zengin olan varsa oyunu versin, ama kendi fakirlik içindeyken saraylara oy verenler çok yardımsever :)))

herseyi geçtim, 15 sene yeter yahu. kula kulluk edeni, kula tapanı allah ıslah etsin.
  • geberit kullanıcısına yanıt
    öncelikle günde 1 paket değil her öğün için 1 paket dedim. günde 3 paket makarna yapar ki maliyet açısından millet aç diyenlere örnek amacıyla söyledim.

Ek olarak makarnanın nesi varmış? tikican kızlarımız italyan restoranına gidip "ben bir silietto shpagethti pantare" alayım demeyi biliyorlar düz salçalı makarna geliyor işte. sonra 30-40tl verip çıkıyorlar. biz asgari ücretli yesin diyince suçlu mu oluyoruz? bende neredeyse 2-3 günde bir makarna tüketiyorum mutluyum, doyuyorum..

sadece makarna yaptıktan sonra 1 asgari ücrete değil 4 kişilik aile 50 kişi bile doyurursunuz. Ne yapalım ülke bu dünya bu şartlar bu. amerikada da asgari ücretli makarna yiyor, almanya da da veya çinde de..

herkes bolbol peynir, bal, zeytin veya nutella tüketecek değil. kominist misiniz nesiniz anlamıyorum ki..

• asgari ücret aratarsa zaten ranntçı bir millet olmuşuz simit bile 3tl olur

susama una mayaya zam gelir süte zam gelir benzine zam gelir enfelqasyon atıcaktır alım gücü yükselir insanların

sen 2000 tl yapsan ne olur kontrolsüz zamları durduramadıktan sonra dogalgaza elektrige

vergileri insanın boynuna pranga gibi vurduktan sonra kimse diyebilirmi karayollarından kgs zulmunü kaldırırım

benzini mazotun gazın vergisini düşürürüm ötv yi kaldırırım

yıllık bürokrasi siyaset toplanır belli oranda hububat ürünlerine süt ürünlerine bellil bir zammı uygun görür kontrol dışı kafasına göre kimse zam yapamamaz

ramazan gelicek herşey 2misli bayram gelicek giyim 2 misli olucak ne giyer ne alır fakir fukara ?

olmuyor zam vermekle ikramiye vermekle 3 misli vergi alır zamlarla ananız aglar öyle ya nasıl dengeler yoksa nerden gelicek belli işde

en düşük maaşla geçinen insana bir çipli nüfüs kagıdına tanımlarsın okuttugun yerde marketinde beyaz eşyasından neresine kadar bunu sistemten okutan kdv vergisini %18 yerine

%8 öder gazisine olur emekliye ögrenciye asgari geçinene hizmet olur

gss kaldırmakla iş bitmiyo artı özel hastanelerden üçret farkını kaldırırsın hizmet olur

ögremcinin maddi durumu belirlenir gerkirse ücretsiz ulaşımı saglanır iyi burs verilebilir ders başarısına göre

askerlikte 366 tl vermeleri abartı olmuş olmuycak şey ama iyi bir meslek ögretilebilir tekstilde ordu dikim evi ordu evine garson/ahç ı pastacı müzsiyen bile yapılabilirler

tüm asker elinde silahla beklemiyor içlerinde sosyal hizmet erleri de mevcut

eli silah tutana zaten uzman er ve erbaşlık yolu açılmış yani terhisi sonrasında meslegini kazanmış olarak orduya hizmet edebilir veya egitim sertifikalarını alır özel hayatında işine yarar

önce zamları kesinler vergileri vatandaşın gelirine göre bireysel olarak hesaplasınlar zenginle fakir aynı tartııya kondugunda hafif gelen vergi dayatmıycaksın

65 yaşına ulaşım ücretsizse ögrenimine devam eden gelir düzeyi iyi olmayan maddi destegi bulunmayan ögrenci'ye ulaşımı bedava yaparsın okul masraflarına burs saglarsın

sigortadan faydalandırırsın vergi almazsın okulunu bitirip iş hayatını kazanana kadar

ünüversite okuycam diye akşama kadar ayagında sarı lastik çizmeleri giyip pizzacılarda temizlik yapıyorlar çalışıyorlar

siz partilerin oy kapma hevesine alet oluyorsunuz burda ballandırıyorsunuz 2kuruşa burda şak şakçılıgını yapıyor taraf topluyorsunuz

ama aslında bir hizmet yok kalkınma yok işsizlik ve sürünmek var vergiler zamlar kalkmadıkça MALESEF BUNLAR OLMADIKÇA BATARIZ GIRTLAGA KADAR

KAÇ KİŞİNİN KREDİ KARTI var ve BORCU YOK neden bagımlısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFruit -- 2 Mayıs 2015; 0:42:04 >

• Konya'da 1 mayıs...

AKP Çok Fena Düşüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumura Uğrayamayan Adam -- 2 Mayıs 2015; 0:29:12 >
  • -WOLFIE- kullanıcısına yanıt
    Ben direk lozanın tam metnini verdim (TTK sitesinden). Okuyup okumamak sana kalmış. İkinci üçüncü şahıs kitaplardan bahsetmiyorum. O kitaplar zaten uydurma. Süresi olduğunu kanıtlamak istiyorsan orjinalini (fransızca) ya da çevirisini okuyup, sözleşmenin süresini veren kısmı göstermen gerekecek.

Ayrıca çeviri kitap ismi istiyorsan senin için araştırdım, "Lozan Barış Konferansı. Tutanaklar- Belgeler (Prof. Seha Meray) - 8 cilt, Yapı Kredi Yayınları"
  • Olm adresini soyle sana et yollayım makarnadan hamurlașmış beynin biraz faaliyete geçsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high speed dirt -- 2 Mayıs 2015; 0:37:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman su basliga girsem akp lilere hakaret ediliyor bakiyorum, gülüyorum sonra çıkıyorumozgurlukculer sizi

• AKP taraftarlarında idrak sorunu var...Etrafımda, akrabalarımda da var...Ama doğruya doğru..Mesela sorsan, nasıl zenginleştik, nasıl geliştik? %90 ı bak etrafa, sokakalara bak, arabadan geçilmiyor, para olmasa, zenginlik olmasa, arabayı park etmekte zorlanır mıydım der? idrak sorunu burada başlıyor, zenginlik ölçüsü, sokataki araba miktarı oluyor..idrak sorunu bu işte,

i-) Türkiyede deki kişi başı araç sayısı ne %22..istanbul da da hemen hemn bu seyide...Peki dünyada kaçıncı sıradayız, 60. sırada...mesela gelişmiş ülkelerde bu oran %60 larda..o beğenmediğiniz yunanistan da bile %62...demek ki istanbul daki araç sayısı, o kadar "gelişmemize" rağmen, ortalama bir avrupa ülkesinin üçte birinde..bu kadar düşük yani..nerde kaldı bu fazlalık.

İşte idrak sorunu böyle bir şey...ortalama nerdeyiz bilmez...dünyayı aynı yerde bekliyor zanneder...istanbula 15 milyon insanı yığar...milleti daracık mahallere tıkar,,,,otopark yapmaz...sonra sokaklardaki arabaları görünce, "vay be ne zenginleştik" der...çarpık şehirleşme, plansız-programsız altyapıdan yoksun şehirleşme demez..yetersiz toplu taşıma demez.

bakın avrupadaki adam aracı olmasına rağmen, haftada bir kaç kez özel aracıyla yola çıkar...işe çoğu zaman toplu taşıma işe gider...ama biz de rezil toplu taşıma nedeniyle millet her gün yollara dökülünce, yetersiz altyapı nedneiyle yollarda sıkışınca, "vay be millet çok zengin, bundan bu kadar araç, bu kadar sıkışık trafik" der...

işte idrak sorunu bu...çözümü de eğitim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalio -- 2 Mayıs 2015; 0:49:29 >

• Orijinalden alıntı: hakan_harputlu

Orijinalden alıntı: nofear72

... al işte 15 YIL ÜLKEYİ yönet daha hiç bir şeyden haberin yok ....kimlere kaldık.

.....TOK açın halinden ne anlar ....

Erdoğan asgari ücreti bilemedi

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda işçilerle yaptığı toplantıda asgari ücreti bilmediği ortaya çıktı.

AKP Çok Fena Düşüyor..

Erdoğan, muhalefeti asgari ücreti bilmemekle suçladığı konuşmasında asgari ücretin kaç lira olduğunu bilemeyince zor anlar yaşadı. Erdoğan, 949 lira olan asgari ücreti bilemeyince “herhalde 1000 lira” diyerek durumu toparlamaya çalıştı.

“BUNLAR ASGARİ ÜCRETİ BİLE BİLMİYORLAR”

Konuşmasında ‘tarafsız’ bir cumhurbaşkanı olarak muhalefet partilerinin seçim vaatlerini eleştiren Erdoğan, “Bunlar asgari ücreti bilmiyor herhalde” dedi.

Ancak bu sırada devletin belirlediği bir asgari ücret olduğunu söyleyen Erdoğan, bir türlü bu ücretin ne kadar olduğunu bilemeyince notlarını karıştırmaya başladı. Yardımcılarından da ipucu alamayan Erdoğan, “Herhalde 1000 lira” demek zorunda kaldı.

Buraya chp li mhpli dhp lilerin gaflarını koymayalım rezillikten geçilmez bura.
    İnsan sonuçta robot değiller.

Sana sövmek varda.. Neyse, cehaletine bırakıyorum.

• Birde anlamadığım şu.

İktidar partisi yandaşlarından o kadar çok cahil varki, %60 oydan bile bahsediyorlar :)

%48'i tek başına yakalayamadığınız sürece, HDP ile ittifak yaparsınız. Onlarda diyecek ki APO'yu çıkarın. Hadi çıkardınız, tüm akparti üyelerinin sülaleleri yurtdışına kaçar can korkusundan.

8 haziran sabahı bu ülkede ne kadar sahtekar varsa haddini görecek. Koaliyon eninde sonunda kurulacak...... Son 35 gününüzü iyi yaşayın AKP'li vatandaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mclaren Honda

Ne zaman su basliga girsem akp lilere hakaret ediliyor bakiyorum, gülüyorum sonra çıkıyorumozgurlukculer sizi

Et ?
  • 15 senedir yetti bu adamdan çektiğimiz akıllanın artık.. Bu ülke bu adamın tarlası değil istediği gibi yönetemez.. Başbakan oldu yetmedi, cumhurbaşkanı oldu.. Meydanlara çıktı konuşma yaptı bıkmadı kendi sesinden..

İnşallah bu seçimde külliyen kurtuluruz bu şahsiyetten..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mclaren Honda

Ne zaman su basliga girsem akp lilere hakaret ediliyor bakiyorum, gülüyorum sonra çıkıyorumozgurlukculer sizi

şeriat ve laiklik kavgası bırak yesinler birbirini memleket batmış kimsenin haberi yok

chp 1500 maşş vercekmiş , zamlar vergiler onları milletin neresine sokcakmış vericek 2ay geçmeden laak diye girecek dogalgaz elektrik su telefon olarak

yaz aylarından en aşşa hepsine 200 tl ödüyorsan tüm faturalarını olucak 250-300 tl

bir dabacana su olucak 7 tl den 10 tl ye enfelasyonuda dümenden tavan yapıcaklar verdikleri zamları geri alsından sag cepten çıkarıp sol ceplerine koymak oluyor

akp liler yol yapar baraj yapar ekmegi bandırır yediririler milletr milletin simit alıcak parası varmıda arabayı alsında 3.köprüden geçsin business class ile 3. hava limanından fransaya uçsuni

hastane yaparlar gss borçlandırdılar dümenden gidemesinler diye öyle ya okadar modenleşme oldu herkes giderse nasıl olur zarar zarra olur

millet gidemiyor çalışmayan adamı bile haraca baglamışlar ölenden bile boş mezarada niye yatıyorsun diye para alıcaklar

allah bu millete acısın kardeşim

• Akpye oy veren emekçi abilerime kardeslerime sesleniyorum:

Bugun Kacak sarayda emekcilerimizi agirliyordu RTE. Asgari ucret lafini acti dusundu dusundu aklina gelmedi etrafina bakinmaya basladi kurmaylari cevap vermedi.Sonunda herhalde 1000 tl dedi ? Sizlere sesleniyorum halkinin durumunu bilmeyen bir liderden ne bekliyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

15 senedir yetti bu adamdan çektiğimiz akıllanın artık.. Bu ülke bu adamın tarlası değil istediği gibi yönetemez.. Başbakan oldu yetmedi, cumhurbaşkanı oldu.. Meydanlara çıktı konuşma yaptı bıkmadı kendi sesinden..

İnşallah bu seçimde külliyen kurtuluruz bu şahsiyetten..

Nerdee hocam. Çok zor çok.
  • 
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.