Şimdi Ara

PlayStation 4'ün 2.50 Güncellemesine Tarih Verildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     PlayStation 4'ün bazı özellikleri daha önceden sızdırılan 2.50 yazılım güncellemesinin getireceği özellikler ve çıkış tarihi belli oldu. 26 Mart'ta yani yarın gün içerisinde oyunculara sunulacağı belirtilen güncellemede,

- Uygulamaları kapatmadan konsolu uyku moduna alma,
    - Tuş ataması yapabilme, 
    - Renk körlerine özel erişilebilirlik,
    - 60 FPS'de çalışan Remote Play ve Share Play özelliği,
    - Facebook'tan arkadaş arama seçeneği,
    - Trophy sisteminde geliştirmeler,
    - Dailymotion'a video yükleme seçeneği,
    - Harici hard diske oyun yedekleme seçeneği gibi özellikler başta olmak üzere birçok yenilik PS4 oyuncularını bekliyor olacak.

• Harici hard diske oyun yedekleme seçeneği çok önemli. Yaz aylarında çıkması beklenen Nyko Data Bank bu özellik sayesinde çok işe yarayacak. Helal olsun Sony'e.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • psn plusta yeni indirimlerde gelmiş pes 2015 baya ucuzlamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Riskbreaker

Harici hard diske oyun yedekleme seçeneği çok önemli. Yaz aylarında çıkması beklenen Nyko Data Bank bu özellik sayesinde çok işe yarayacak. Helal olsun Sony'e.

Aynen hele sukur. Umarum trophy kisminda daha da gelistirme olur. Özellikle de OFFLINE TROPHY GÖREBILME ve mesela trophyde 100 tane headshot yap diyorsa ben kac tanesini yaptim kac tanedaha kaldi gibi detaylari bilmek istiyorum

• Tabi bi de ek olarak bu DS 4 un isigini tamamen kapatabilmek ve cevrimdisi olabilmek de var. Ayrica su mesajlasma kismindaki sorunlari cozmuslerdir umarim :(

• Son birsey daha telefonlarimizda kullandigimiz kulakliklari DS4 e takip kullanirken neden ses yukseltip alcaltamiyoruz bunun da duzelmesi lazim. Illa orta tysa basip menuye girip ordan ayarlamak cok can sıkıcı

• Mediaplayer özelliğide gelsin.
  • Nasıl yani? Şimdi harici diski USB den bağlayıp oyun yedekleyebilecek miyiz? E, bu süpermiş :)tahminen bu oyun paylaşımına olanak sunar. Bunu nasıl engelleyecekler?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla multitasking konusunda Xb1 daha iyi durumda. Ps4 ün de bu konuda geliştirilmesi lazım. (ps4 sahibiyim)

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatfui

Nasıl yani? Şimdi harici diski USB den bağlayıp oyun yedekleyebilecek miyiz? E, bu süpermiş :)tahminen bu oyun paylaşımına olanak sunar. Bunu nasıl engelleyecekler?

Ps3teki gibi olacagi icin boyle birsey soz konusu degil

• İyi Özellikler gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megathrone26

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Riskbreaker<br><br>Harici hard diske oyun yedekleme seçeneği çok önemli. Yaz aylarında çıkması beklenen Nyko Data Bank bu özellik sayesinde çok işe yarayacak. Helal olsun Sony'e.</blockquote><br><br>Aynen hele sukur. Umarum trophy kisminda daha da gelistirme olur. Özellikle de OFFLINE TROPHY GÖREBILME ve mesela trophyde 100 tane headshot yap diyorsa ben kac tanesini yaptim kac tanedaha kaldi gibi detaylari bilmek istiyorum

kesinlikle Trophyleri yapmak resmen karanlıkta yön bulmak gibi bir şey oldu :D Yapıyoruz ama oldu mu olmadı mı veya ne kadar kaldı bu bilgileri göremiyoruz umarım bu konuda gelişmiştir.

• Harici hard diske oyun yedekleme seçeneği

gerisi beni pek ilgilendirmiyor bu saatten sonra.Umarım fat32 filana harici disk istemez adam akıllı ntfs ye yedekleriz bütün oyunları konsolda yer açarız
  • PS4'de yeteri kadar formata destek var.MP4 falan izleyebiliyorsun.Hertürlü orjinal filmi de.Fazlası korsana izin oluyor.Umarım XO'dan da şu olayı kaldırırlar.
    Aslında korsan film izleyecek adam hertürlü indirip izler.Yani PS4'e getirsinler ozaman diyeceğim ama zaten korsan kullanmayacak adamın işine yaramaz.Garip bi mantık.Belki de SONY sadece gerekli olduğunu düşünmüyor.

• Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Harici Harddiske oyun yedekleme kısmına benim 3 TB lık WD marka taşınabilir HDD de giriyor mu yani direk onun içine bi klasör oluşturup oyunları oraya atabilecek miyim?Eğer öyleyse hafıza sorunu ortadan kalktı demektir elveda kutulu oyunlar.500 gb yetmemeye başlamıştı

• güzel özellikler gelmiş, renk körleri için erişebilirlik düşünmeleri çok iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zarbo257

Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Harici Harddiske oyun yedekleme kısmına benim 3 TB lık WD marka taşınabilir HDD de giriyor mu yani direk onun içine bi klasör oluşturup oyunları oraya atabilecek miyim?Eğer öyleyse hafıza sorunu ortadan kalktı demektir elveda kutulu oyunlar.500 gb yetmemeye başlamıştı

FAT32 Formatta ise direk yedekleme yapabilirsin eğer NTFS ise FAT32 ye çevirip yedeklemeyi öyle yapmalısın usta

• Beta guncellemesinde dailymotion a video yüklemeyi goremedim belkide full surume ekleyeceklerdir.
    Kupalarda ayrıntı yok yani neyi kac tane yapacaksin sukadar kaldi ayrıntısı yok.Her kupa alirken otomatik ekran görüntüsü alıp kupa bilgisi kısmına ekliyor.
    Ayrica kupa hakkinda internetten ara seçeneği de mevcut.
    Shareplay ise artik bağlantı testi yapıyor belki beta olduğu için olabilir 2 mbps upload hizim olmasina rağmen testte dusuk hız olarak gosterdi yani %25 olarak görüyor. Oysa bu hız ile shareplay deneyen arkadaslarim var eski surumlerde.
    Birde artık yazılımı bekleme modunda indirip yine bekleme modunda kurma özelliği de geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Beta guncellemesinde dailymotion a video yüklemeyi goremedim belkide full surume ekleyeceklerdir.<br>Kupalarda ayrıntı yok yani neyi kac tane yapacaksin sukadar kaldi ayrıntısı yok.Her kupa alirken otomatik ekran görüntüsü alıp kupa bilgisi kısmına ekliyor.<br>Ayrica kupa hakkinda internetten ara seçeneği de mevcut.<br>Shareplay ise artik bağlantı testi yapıyor belki beta olduğu için olabilir 2 mbps upload hizim olmasina rağmen testte dusuk hız olarak gosterdi yani %25 olarak görüyor. Oysa bu hız ile shareplay deneyen arkadaslarim var eski surumlerde.<br>Birde artık yazılımı bekleme modunda indirip yine bekleme modunda kurma özelliği de geliyor.

Ooo Kupa Ayrıntılarını yine mi göremiyoruz usta peki OFFLINE TROPHY leri görebiliyor muyuz internet olmadan yani? o da gelmediyse büyük hayal kırıklığına uğrayacağım ya :(

• Store dan alınan oyunu direk harici hdd'e indirebilecek miyiz onu söyleyin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.