Şimdi Ara

Microsoft mobil uygulamaları için ülkemiz de dahil daha fazla ortak arayışında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft mobil uygulamaları için ülkemiz de dahil daha fazla ortak arayışında


     

    Bugüne kadar lisans bedeli almak için Android üreticilerinin kapısını çalan Microsoft, artık kendi mobil uygulamalarına yeni fırsatlar yaratabilmek amacıyla Android üreticileri ile görüşmeler yapmaya başladı.

     

    Samsung ile yaptığı anlaşma sonrasında OneNote, Skype ve OneDrive gibi mobil uygulamalarını Galaxy S6 serisine entegre eden Microsoft, farklı ülkelerden pek üreticiyle daha el sıkıştı. Bu üreticiler arasında başta Casper olmak üzere Dell, Trekstor, Hipstreet, DEXP, Pegatron, QMobile gibi dünyanın çeşitli ülkelerinde alanında liderlik mücadelesi veren isimler yer alıyor.

     

    Yeni yapılan anlaşmalara göre bu üreticiler yeni nesil Android cihazlarında Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive ve Skype gibi mobil Microsoft uygulamalarına önyüklü olarak yer verecek. Böylece mobil Microsoft uygulamalarının kullanıcı sayısında önemli bir artış yaşanması bekleniyor.

     

    Aslında Android ekosisteminde sayısı sürekli artan önyüklü uygulamaların tepki çekmeye başladığı ve kaldırılmasına yönelik kampanyaların yapıldığı bir dönemde Microsoft'un hamlesi oldukça ilginç. Tüketicilerin nasıl bir tepki vereceği ise bahse konu cihazlar piyasaya çıkınca göreceğiz.







     








  • Söz konusu uygulamalar gerçekten işe yarayan ve zaten çoğu kullanıcının kendi isteği ile yüklediği uygulamalar. Bu sebeple ön yüklü olarak gelen diğer gereksiz uygulamalar gibi tepki çekeceğini sanıyorum.

  • Bence gayet yararlı uygulamalar ve önyüklü olarak gelmesi benim için kötü bir durum değil ancak burdaki tek sorun bu uygulamalarin kaldirilamiyor olmasi isteyen kaldirabilsin arkadaş .

  • iyide gözümüze niye sokuyonuz bu uygulamaları, beni kaybettin microsoft

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Parallel Killer

    iyide gözümüze niye sokuyonuz bu uygulamaları, beni kaybettin microsoft

    Google uygulamalarindan iyidir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.