Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SMİLE ADSL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: SMİLE ADSL Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
wtwt24
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

10 Nisan 2007; 18:11:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

pc değil sadece internet cihazı bende forumda sordum cevap veren olmadı özellikleri çok kısıtlı anladığım kadarıyla ama tam olarak ne işe yarıyor çözemedim mesela cd-rom'u varmı net açıklama yok sen anlayabilirsen minicom'un sitesine bir bak derim çünkü bu cihazı onlar satıyor
Mehmet Veysi

11 Nisan 2007; 17:00:10 

Arkadaşlar sanırım hepiniz İstanbul'dan bağlanıyorsunuz. Ben bandırmadan başvurdum 5 gün içerisinde bağlayacağız dediler, 4.gün ve üstelik pazar günü geldiler bağladılar Philips kablosuz modem ve herhangi bir sorunum çıkmadı şimdiye kadar. Sizlere tavsiyem istanbul dışında küçük yerlerlerden bağlanacaksanız tercih edin ama metropollerden bağlanacaksanız arkadaşların dedikleri gibi sanırım yetiştiremiyorlar. Ve mutlaka philips modemin geleceğini garanti edin, ben memnunum. Müdürüm de aynısını bağlattı herhangi bir sorun yok.

srkng

1 Ağustos 2007; 19:22:52 

arkadaşlar nedir smile'da son durum?
herkes memnun artık herhalde?

barisk2

21 Kasım 2007; 19:11:08 

Valla en son bir sene önce mesaj atmışım bu konuya.O tarihlerde TV e intenette reklamlada heryerde söylenen 1 yıl abone olunması halinde bedava modem alınacağıydı.Ben de bu bilgilere dayanarak 16.11.2006 taihinde bu kampanyayı satın almıştım.Aradn tam 1 sene geçtikten sonra aradığımda bana haber verilmeden kampanyanın dğiştirildiği 24.11.2006 tarihinde baglananlar 12 aylık iken benim 26.11.2006 tarihinde bağlandığı için 24 aylık olduğum söylendi.Ben de acilen faturamın tarafıma gönderilmesini talep ettim.Tüketici Hakları Hakem Heyetine başvuruyorum.Böyle saçma bir uyglama olmaz ben 16.11 tarihide ürünü satın almı ve mesafeli bir sözleşme imzalamışım.Şirket kendi kfasına göre kampanya değiştiriyor ve bunu bana bana haber vermeye bile gerek duymuyor ve beni otomatikman sartları bnim aleyhime olan diğer kampnyaya sokuyor.
Ben şikayet dilekçemi verdim sonçları burdan yazarım.

Sakın sakın SMILE ADSL almayın başınızı çok ağrıtıyorlar benden söylemesi...

L.J

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Kasım 2007; 20:59:44 

Ben KESİNLİKLE MEMNUN DEĞİLİM. Aylardır bağlattığım günden beri bağlantı sorunları çekiyorum. Amerika serverlarına bağlanırken 10dk bile bağlı kalamıyorum astronomik pingler görüyorum. Yurtiçi ping düzeyim 20 30 iken şimdi 50ms den aşağı düşmüyor. Download hızı rapid den farketmedi youtube danda öyle ama işi download veya düz internet surf değilde online gaming ise kesinlikle kullanmayın. Arıza bildiriminde bulunmakda çok zor ve masraflı Adana'da oturuyorum ve 444 lü müşteri hizmetleri numarası 0212 ile başlıyor. Arıyorsunuz 10 dk boyunca müşteri hizmetleri temsilcisine bağlanamıyorsunuz. Bağlandıktan sonra dakikalarca sizi telefonda bekletip bilgi işlem yapıyoruz diyorlar. Sonundada netimle ilgili sorunu aksettirince bana 2 tane saçma dns numarası verip Turk Telekomun alt yapısından kaynaklanan bir sorun yardımcı olamayız diyorlar. Türk Telekomu arıyorum sen smile kullanıcısısın biz ilgilenemeyiz onlar bize arıza bildiriminde bulunur biz kontrol ederiz diyorlar. Arada kaldım kablonete geçicem az kaldı 3 gün sonra modemi alıp başvuru yapıyorum.

You are not your job. You are not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You are not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are the all-singing, all-dancing crap of the world.
barisk2

21 Kasım 2007; 21:22:13 

Arkadaşlar geçen sene yapılan 12 aylık kampanyaların ekran görüntülerini bulabilen varsa bana linikini verirse onu da kanıt olarak hakem heyetine sunacağım.
Ben bir kaç link buldum burda açık ve net olarak 12 ay olduğu belirtiliyor ama smile adslin resmi sitesinden olursa daha uygun olur.
mesela 27 kasım tarihli bir haber:
http://www.tele.com.tr/blog_comment.asp?bi=2227

barisk2

21 Kasım 2007; 22:12:10 

ahahah buldum işte p.z.venkler internet sitelerinde 29.11.2006 tarihli archive.org arşivi muhaha:

http://web.archive.org/web/20061129191517/http://www.smileadsl.com/yardim_sss.aspx#

burada abonelik süresi ne kadar tıklayınca 12 ay diye çıkmaktadır.Ekran Görüntülerini de aldım.Dilekçemide hazırladım yarın tüketici hakem heyetine başvuruyorum.O modemi size helal etmiyecem.

Tüketici olarak hepimizin haklarını araması lazım ki bu tip şirketler böyle boş meydanda at koşturmasın.Neymiş efendim 24.11.2006 tarihinde tarife değişmiş bunu internet sitelerine bile koymamışlar ama bana geçirmeyi marifet sayıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisk2 -- 21 Kasım 2007; 22:19:12 >

barisk2

23 Kasım 2007; 20:59:49 

evet sonunda halloldu.Bugün aradılar smile adslden modemi tahsil etmeyeceklerini ifade ettiler.Niye bu kadar zor oldu ben onu anlamadım.İlla yordular hakkım olan birşeyi almak için 1 hft uğraştım.Tüketici Hakları Hakem Heyetine de başvurmuştum bir zaman bulup onu da iptal ettirmem gerekecek.

kankys

23 Kasım 2007; 22:16:39 

smile adsl kullanıyorum 4 aydır.. herkes şikayetçi benim bir şikayetim yok :)

1 gün de hattım açıldı.. 4 aydır bir kez kesilme yaşamadım..

ttnet de download 70-80kb yi geçemezken, smile adsl de 107 kb altına düşmüyorum...

eee böyle olunca da smile adsl i kötüleyip , ttnet i övemem...

tabi ben modemli kampanyadan yararlanmadım.. modemim vardı o yüzden 1 gün de açıldı.. modemli kampanyalar için çok şikayetçi arkadaş var geç geliyorlar falan diye... ama modeminiz varsa 1 gün de açılıyor adsl iniz..

+ sınırsız tarifede 9 ytl daha az ödüyorum ttnet e göre .. 39.99 ytl..

beni gülümsetiyor 4 aydır.. sonra ağlatırsa bilemem :)

>>>MAX 1000 CC CLUB<<<
remote

23 Kasım 2007; 22:17:33 

ben 3-4 aydır uğraşıyorum bu adamlarla kotalı tarifede olmama rağmen kotamı görememek gibi bir saçmalık var, holdinge kadar şikayet ettim adamlar o kadar yüzsüz ki nezaketen de olsa ne arayan ne soran var.Holdingden bir tane de adam gibi adam çıkıp da demiyor kardeşim siz o şirkette ne yapıyorsunuz diye.2 saatlik bi boş zaman yakaladım mı mahkeme de alacam soluğu artık, bu kadar pişkinlik görmedim hayatım boyunca

--------------
Sx1
Twinmos 512 mb Rs-Mmc
kankys

23 Kasım 2007; 22:23:57 

smile adsl kotayı hesaplarken bir garip hesaplıyo.. ttnet gibi değil sanırım.. smile ın kotalısını tavsiye etmem..

artı olarak adslkota.ttnet.net.tr adresinden kotanızı görebiliyorsunuz.. ben hiç sorun yaşamadım yani girdim mi gösteriyor..

>>>MAX 1000 CC CLUB<<<
Wanker

Sisteme Gözat

24 Kasım 2007; 9:44:28 

quote:

Orjinalden alıntı: kankys

smile adsl kullanıyorum 4 aydır.. herkes şikayetçi benim bir şikayetim yok :)

1 gün de hattım açıldı.. 4 aydır bir kez kesilme yaşamadım..

ttnet de download 70-80kb yi geçemezken, smile adsl de 107 kb altına düşmüyorum...

eee böyle olunca da smile adsl i kötüleyip , ttnet i övemem...

tabi ben modemli kampanyadan yararlanmadım.. modemim vardı o yüzden 1 gün de açıldı.. modemli kampanyalar için çok şikayetçi arkadaş var geç geliyorlar falan diye... ama modeminiz varsa 1 gün de açılıyor adsl iniz..

+ sınırsız tarifede 9 ytl daha az ödüyorum ttnet e göre .. 39.99 ytl..

beni gülümsetiyor 4 aydır.. sonra ağlatırsa bilemem :)

Ben şunu anlayamıyorum.Siz smile'den adsl hizmeti aldığınızda farklı bir alt yapımı kullanılıyor ki downlaod hızlarında böyle farklar oluşsun.Hepsi aynı hepsi bir...TURK(!) TELEKOM

ATAM İZİNDEYİZ !!!

Kasayı yan yatır çalışır diyecek kadar donanım, format at düzelir diyecek kadar yazılım, banner araklayacak kadar web tasarım, msn çalacak kadar network bilmek lazım(SAYGILARIMLA)
barisk2

24 Kasım 2007; 17:13:42 

Ben smile adsl hızlı oldugu fikrine katılmıyorum eski evde ttnet ten idm 120 yi gordugum sitelerden artik 70 kb zor goruyorum.Toplam download hizi hic bir zaman 80 üzerine de çıkmıyor.Büyük olasılıkla smile adsl den değil hatlardan kaynaklı bir problem...
Fakat Smile Adsl şu anda bile başvursanız size hattınızın grev nedeniyle geç bağlanacağı bilgisini vermiyor.Hattı alan kişi de yanlış olarak hemen internete bağlanabileceği bilgisinde satın alıyor ürünü.Yani sürekli bir adam kazıklama,adam kandırma yöntemini benimsemiş bir şirket.

Hiç tavsiye etmiyorum.Ayrıca 2 yıllık sözleşme yapıyorlar 2010 a kadar ne olacağı belli değil.1 yıllık olanları tercih etmenizi öneririm eğer kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız.

Oizzy