Şimdi Ara

NFS CARBON -Yardım - Lütfen bakın -

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar internetten indirdiğim oyunun küçük bir dosyası bozuk çıktı oyunu kuramıyorum
    1compressed/movies klasörü içindeki "seq08_yumiflashback .." dosyası .
    Bu dosyayı rapide ve ya herhangi bir paylaşım sitesine yükleyeme imkanı olan var mı acaba?
    25 - 30 MB CİVARI BOYUTU VAR SANIRIM

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 14 Kasım 2006; 21:31:10 >

• ya cd bozuk yada bozuk olan dosya da eksik buluyo
    yani kısaca sı başka cd den dene ozaman okuyucunda dır sorum birde yüklediğin
    dvd mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eryılmaz -- 14 Kasım 2006; 15:38:15 >
  • İnternetten indirdim. Tek dosya halindeydi. rzr-nfsc diye.. Daemon tools kullanarak yüklüyorum..
  • internetten indirdiysen bozuk dosya indirmiştir birde cd den dene aynı sorunu yapacak mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: eryılmaz

internetten indirdiysen bozuk dosya indirmiştir birde cd den dene aynı sorunu yapacak mı

Sağol.. Bi kaç defa daha deneyecem olmazsa cd alacaz..
  • veyada o bozuk olan dosyayı ve yerini bul indir eksik olan yere tamamla belki düzelir bide sitenin adresini söle bide ben deneyim
  • bendede nba dosyasında hata verıomus ne alaka anlamadım:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama ben carbon ilgili cvbı biliyom nba ile uğraş mıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: eryılmaz

veyada o bozuk olan dosyayı ve yerini bul indir eksik olan yere tamamla belki düzelir bide sitenin adresini söle bide ben deneyim

Hata veren dosyayı buldum, movies klasörü içinde fakat, bunu nereden indirebilirim ki?

Bu arada pm atıyorum.
  • kardeş 84 adet olması lazım rar dosyası carbon icin razor dosyalarından indirdiysen rar dosyalarını tekrar ac ve 3.96 GB olmasına dikkat et bendede hata vermişti %22 de şimdiden kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Comaa

kardeş 84 adet olması lazım rar dosyası carbon icin razor dosyalarından indirdiysen rar dosyalarını tekrar ac ve 3.96 GB olmasına dikkat et bendede hata vermişti %22 de şimdiden kolay gelsin.

Evet tam olarak 3.96 gb. Ama parça parça indirmedim. Tek dosyaydı bu parçalanmamış yani tek linkti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 14 Kasım 2006; 17:26:09 >
  • Yukarı

Bi yardım edecek çıkar bakarsın
  • Upload edıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pistol

Upload edıyorum

Sonunda bir hayırsever çıktı.

İnsanlık ölmemiş be

Büyüksün Baba

• Buyur Dostum Ins Sorunun Halledılır
    http://r a p i d s h a r e .com/files/3383218/seq08_yumiflashback_english_ntsc.rar.html
  • quote:

Buyur Dostum Ins Sorunun Halledılır
    http://r a p i d s h a r e .com/files/3383218/seq08_yumiflashback_english_ntsc.rar.html

Arkadaşım gerçekten çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için
    Eline sağlık.

Seni unutmıycam,

Ayrıca yardımcı olan diğer arkadaşlara da teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 15 Kasım 2006; 0:50:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

quote:

Eline sağlık.

Seni unutmıycam,

Onemlı degıl Yardımcı olabıldıysem Ne Mutlu Bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sammy... -- 15 Kasım 2006; 0:56:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

quote:

Eline sağlık.

Seni unutmıycam,

oyununu güle güzele oyna oyunu indirdiğinsitenin adınıda söyler misin ebn bakamadım 2-3 gün yazılılar falan yoğundum şididen teşkkürler

• Sağol, oyunu kurdum sonunda ama şu meşhur nfsc exe hatasını alıyorum. Forumda tavsiye edilen önerilerin hepsini denedim ama olmadı. Oyuna giremiyorum yani... Neyse yama vs. çıkar sanırım bunun için
    Bıktım uğraşmıyacam bu oyunla artık.
    ToCa RaCe DRiVeR 3 diye bir oyun buldum, onu da güzel diyorlar, şimdi onu indiriyorum
    Neyse sitenin adını özel mesajla yolluyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 16 Kasım 2006; 17:59:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.