Şimdi Ara

Sigara İçiyormusunuz? (Değerlendirme) [Anket Eklendi] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.108
Cevap
6
Favori
19.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sigara İçiyormusunuz? (Değerlendirme) [Anket Eklendi]


(En Son Oy Tarihi: 4.2.2019)
Giriş
Mesaj
  • 33 - içmiyorum
  • 17 icmiyorum bünye kaldirmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 28, içmiyorum ama yemeklerden sonra yanımda biri içsin istiyorum. canım çekiyor resmen pasif içicinin tillahıyım :)
    bu güne kadar ağzıma sürmedim, Allah sürdürmesin...
  • Ne alkol ne sigara 1 kere bile ağzıma sürmedim. Hadi alkol kullanmak neyse de sigara içmek bana çok saçma geliyor. Yeme-içme-barınma gibi bir ihtiyaç olmadığı halde insanların kendisine yapıştırıp bağımlı hale gelerek ihtiyaç olarak gördüğü her şey saçma ve gereksiz aslında.

    Ek olarak evet büyük konuşuyorum çünkü kendimi biliyorum. Sigara içmem, içenle de evlenmem. Evleneceksem o kişiyle bırakmak zorunda.
  • yaş 17 sıgara içiyorum bende istemiyorum artık berbat bi hal almaya başladı tadı falan brakmayaı denedim 2 3 defa bıraktım sonra en ufak bi üzüntümde gene başladım ama keisn bırakacagım son pakedim bu :D ayrıyetten 15 gunde 30 tane içiyorum
  • 22 içmiyorum. maddi yönden iyi bir artısı var.
  • 22 yaşındayınm 4.5 sene içtim bırakalı 5 ay olacak neredeyse.Darısı içenlerin başına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farmcanna

    Sigara için ne olacak kafa yapmıyor ki. Herkes içer kaldırabılecegin bir yükü yok maddi ve sağlık anlamında yetenek gerektirmiyor. Adamı trplerden tripleredensokmaz :D ama indica öylemi. En babayı maymun yapr. Sıkıysa yakıp söndürsün yakıp söndürsğn hahaha. Aradaki fark budur. Sigaranın hiçbir gereksinimi yok! İçmekle iyi içici , dumanı halka yapmakla hüzel içici olunmuyor :D bu kapak baska kapak tek kapakta pert eder

    Eroin, kokain, ecstasy, bonzai ve esrar içtim. Binbir çeşit de ortama girdim. Ama senin gibi malını görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç içmedim. Niyetim de yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayda 1 paket alırım o da 5-6 dalı ziyan olacak şekilde tüketirim. Ayrıca her paket alışımda farklı marka ya da aynı markanın farklı çeşidini satın alırım. Kısacası marka bağımlılığım yoktur. Sigaraya başlayalı tam 2 sene oluyor fakat çok şükür 1 paketi en hızlı 10 günde bitirmişimdir... Bir de ekleyeyim nargile her zaman sigaraya tercihimdir.


    Önerim: Sigara sizin tercihinizdir... Başlamadan önce size getireceği artı ve sizden götüreceği eksileri düşünerek başlayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 yaşındayım. 2 kere denedim, ikisinde de iğrendim. Asla meraklı olmadım. Masrafından bahsetmiyorum bile. İçenler de çok kötü kokuyor. Başkası yanımda sigara yaksa dumanı sürekli bana gelir. Yeni yakılan sigaranın anlık değişik kokusu hoşuma gidiyor sadece, bağımlısı değilim. Nargile içiyorum ayda 3-5.
  • Yaş 25 hiç başlamadım, sigara içmek her türlü zarar kokusundan dumanına, alınan zehirden paranın gittiği yere kadar sorunlu bir şey, içenlere biran önce bırakma kuvveti versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 yasindayim ve 4 yildir iciyorum, belli bir sebebi yok ama sinirlerimi yatistiriyo gergin,sinirli veya uzgun oldugum anlarda ve duygusal bi sikinti yasamiyosam da genel rahatlatici geliyo

    + sigara icen kizlari cekici buluyorum:

     Sigara İçiyormusunuz? (Değerlendirme) [Anket Eklendi]
     Sigara İçiyormusunuz? (Değerlendirme) [Anket Eklendi]
     Sigara İçiyormusunuz? (Değerlendirme) [Anket Eklendi]




  • 22 yaşımdayım.4 yıldır içiyorum.Yemekten sonra cidden çok iyi gidiyor ama lanet olası bi kokusu var.En baba parfüm bile bi yerden sonra bi işe yaramıyor.Bırakmak için uğraşıyorum ama arkadaş çevremin hepsi tiryaki olduğu için pek başarılı olamıyorum.
  • 21 yaşındayım hiç içmedim . Gereksiz bir şey . Parasını bırakın , sağlığa zararlı .
    Şimdi içenler "amaaan ne olacak sanki" diyebilirler . Ne zaman hastaneye düşerler o zaman akılları başına gelir.
    AMA GECİKMİŞTİR

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24yasindayim iciyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yaşındayım ortaokuldan beri içiyorum. Marlboro ve kola bu ikisine bayılıyorum çok seviyorum vallahi.
  • 23 yaşındayım hiç içmedim, kokusundan bile nefret ederim ama çevremde içmeyen çok az olduğu için sıkıntı yaşıyorum çoğu zaman.Mesela okey oynuyorsun masada 4 kişi ve tek sigara içmeyen sensin.Evime gelen misafire içtirmiyorum balkona çıkmasını rica ediyorum.Bu sigara denen illetin tamamen yasaklanması lazım.AKP hükümetinin yaptığı en olumlu iş belki de sigara yasağı, ama yasağın kapsamının genişlemesi lazım.Hem sağlığa hem cebe zarar.

    Bir de içenler fark etmiyor ama iğrenç ötesi kokuyorsunuz arkadaşlar, sigara içen sevgilim olmuştu da neler çektiğimi ben bilirim.Sigara içen insanlar çok itici geliyor kız erkek fark etmiyor.Ama artık öyle bir zamanda yaşıyoruz ki içenler içmeyenlerden fazla.Ben içmediğim için tuhaf durumda kaldığım zamanlar daha çok oluyor.Aaa içmiyo muydun sen falan.Garip yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 25 Mart 2015; 0:51:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 17 1 senedir içiyorum. ve bazı kızlara yakışıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 yaşındayım, 5 ay oldu bıraktım daha da içmem. Eskidenmiş o içki sigaranın havası , artık tam tersi , kötü alışkanlıkları olmayan insanlar daha değerli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 25 Mart 2015; 0:57:25 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.