Şimdi Ara

2 Ay ketojenik'ten sonra bulk( resimli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,vg 'ye 2 ay önce başladım. Başladığımda 89 kilo %15 yağ oranındaydım.İlk ay normal bir diyetle 86 kiloya düştüm çok kas kaybettiğimi düşünüyorum.İkinci ay ketojenik diyete geçtim şuan 81 kiloyum yağ oranım tahmini %10-11. Öncelikli amacım yaza kadar six - packlerimi çıkarmak.Şuanda elimle karnımı gerince belli oluyor fakat küçük bir hacimle.Bu yüzden önce hacim katabilmek için 2 ay bulk'a girmeyi düşünüyorum(!). Ketodayken günde 1800 kalori alıyordum.Şimdi öncelikle 2500'e çıkarmayı düşünüyorum aniden kilo almamak için fakat daha önceden bir bulk deneyimim yok nasıl bir plan izlemeliyim sizlere danışmak istedim. Bu işi tam layıkıyla yapmayı istiyorum,direk ketojenik diyetle başlayabilmemde bunu gösteriyor bence :D . Her akşam yemeğimi evde hazırlayıp okula götürmeyi düşünüyorum.

BAŞLANGIÇ VE ŞUANKİ FOTOLARIMI EKLİYORUM
    Sorularım

1) Sizce günde kaç kalori almalıyım?
    2) Yağ-karbo-protein dağılımı nasıl olmalı ?
    3) Günde kaç öğün yemeliyim?
    4) Bulgur pilavını kendim yapıcam tarif : 3 su bardağı bulgur -2 soğan-2 domates-salça-3 yemek kaşığı zeytinyağı . Bunu toplam kalori-gramajını hesaplayıp öğünlere bölücem sizce sağlıklımıdır?Bulguru direk haşlama olarak yediklerini okuyorum ama böyle güzel oluyor :D
    5) 2 Ayda karına hacim katabilirmiyim?
    6) Pzt: göğüs Salı:eek:muz çarş: ağır karın+ önkol perş:eek:ff cuma: sırt , cumartesi : ağır karın+arka kol pazar : off şeklinde bir program yapmayı düşünüyorum verim alabilirmiyim?
    7) EN ÖNEMLİ SORUM : Sizce karın kaslarım tamamen belli olduktan sonramı bulk'a girmeliyim yoksa dediğim gibi şimdi 2 ay bulk yapıp daha sonramı?
    8) Son fotoda karnımı gerince kaslar biraz belli ama kütür kütür değil,yağ oranım fazla olduğu içinmi hacim olmadığı içinmi?
     2 Ay ketojenik'ten sonra bulk( resimli ) 2 Ay ketojenik'ten sonra bulk( resimli ) 2 Ay ketojenik'ten sonra bulk( resimli ) 2 Ay ketojenik'ten sonra bulk( resimli ) 2 Ay ketojenik'ten sonra bulk( resimli ) 2 Ay ketojenik'ten sonra bulk( resimli ) 2 Ay ketojenik'ten sonra bulk( resimli ) 2 Ay ketojenik'ten sonra bulk( resimli ) 2 Ay ketojenik'ten sonra bulk( resimli ) 2 Ay ketojenik'ten sonra bulk( resimli )

• Bacak yine ihmal yine ihmal...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agirlik antrenmani gecmisin yoksa vucudun hal gayet iyi. Burda 1-2 yildir yapanlar var senden beter haldeler. Genetik bu isler iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny B. Goode J kullanıcısına yanıt
    Programda bacak var yazamamışım sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

Agirlik antrenmani gecmisin yoksa vucudun hal gayet iyi. Burda 1-2 yildir yapanlar var senden beter haldeler. Genetik bu isler iste.

Daha önce 2 -3 kere başlayıp 1 hafta yaptım sadece okadar. İstediğim vücuda sahip değilim inşallah bir gün olucam
  • Gobek eritmem lazim,kiloda almam lazim.Ne yapsam hala bilmiyorum.Gobek daha kotu goruntu olusturuyor gibi,omuz genisletip gobek eritmek en mantiklisi ama nasil olucak gobek isi Agirlik+15 dk cardio yapiyorum haftada 3-4 yagli yemekler cok yemiyorum protein alimim yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence ketojeniğe devam et aldığın kaloriyi arttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

bence ketojeniğe devam et aldığın kaloriyi arttır.

Bende devam etmek istiyorumda direk diyetle başladın kas kütleni arttırman lazım önce diyen çok kişi var.Doğru olmasından korkuyorum çıkmayacak kas için diyet yapmıyorumdur inşallah
  • 1800 kalori alıp keto diyet yaparken ertesi 1-2 gün sonra biranda 2600 kaloriye çıkarıp beslenmeye başlarsanız,yağ oranınız gene %14-15 olur bilginiz olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: feritferitxd

quote:

Bende devam etmek istiyorumda direk diyetle başladın kas kütleni arttırman lazım önce diyen çok kişi var.Doğru olmasından korkuyorum çıkmayacak kas için diyet yapmıyorumdur inşallah

merak etme yüksek kalorili ketojenik diyetle de ölçü alabilirsin. bir yandan da vücut ketosis halinde olacağı için yağ yakarsın. bence yağ yakarken kas yapmanın tek yolu yüksek kalorili ketojenik diyet.
  • quote:

quote:

quote:

merak etme yüksek kalorili ketojenik diyetle de ölçü alabilirsin. bir yandan da vücut ketosis halinde olacağı için yağ yakarsın. bence yağ yakarken kas yapmanın tek yolu yüksek kalorili ketojenik diyet.

Bu bana mantıklı gelmiyor açıkçası 1 ay daha definasyon yapıp sonra tam bulk varken ikisininde yavaş olması mantıksız ama bunuda bir düşünücem.

Güncelll. Hala ne yapacağıma karar veremedim

• bence clean bulk devam edebilirsin illa tekrar yaglanmana gerek yok sonucta. ben asil ketojenik ile ilgili bir kac sey sormak istiyorum

normalde kac kalori aliyordun, ne kadar eksilttin, karbonhidrati komple mi biraktin, %kac yag %kac protein aldin, yaglari nereden almaya dikkat ettin?

acikcasi ben bunlari merak ettim
  • cduman C kullanıcısına yanıt
    Bulk'a girersem zaten clean yapıcam dirty hiç düşünmüyorum. Valla 2 ay önce spora başlamadan önce hergün burger'lar dominoslar yerdim.Yemekhanede 1 değil 2 tepsi yerdim ( 1 tepsi 800 kalori ) günlük 3000 4000 alıyorumdur diye düşünüyorum. Ilk ay karbonhidratı azalttım,ama normal diyetle kas kaybı olduğunu farkettim. Son bir bucuk aydır ketojenik diyet yapıyorum. Oranları saymıyorum her sabah 4-5 tam yumurta yiyorum,zeytin yağımı yanımda taşıyorum günde 90 100 gram yağ alıyorum gerisinide proteinden alıyorum.
  • arkadaşlar ketojenik diyet uzun süre yapılmaz.1-1.5 ay yapılıp bitirilir.sonuçta karbonhidrat kaynaklarında sadece karb yok vitaminler mineraller çeşitli proteinler vs vs gibi vücut için gayet elzem maddeler bulunuyor.bulk istiyorsan bence ketojeniği bırakıp kalori kaynaklarını %40 karbonhidrat %30 yağ %30 protein yapmalısın.bunun dışında aldığın kalori kaynaklarının clean yiyecekler olmasına özen göster,antremanlarıda tam manasıyla hakkını vererek yaparsan (özellikle büyük kas gruplarını) fazla yağlanmadan güzel gelişirsin diye düşünüyorum.
  • quote:

Bulk'a girersem zaten clean yapıcam dirty hiç düşünmüyorum. Valla 2 ay önce spora başlamadan önce hergün burger'lar dominoslar yerdim.Yemekhanede 1 değil 2 tepsi yerdim ( 1 tepsi 800 kalori ) günlük 3000 4000 alıyorumdur diye düşünüyorum. Ilk ay karbonhidratı azalttım,ama normal diyetle kas kaybı olduğunu farkettim. Son bir bucuk aydır ketojenik diyet yapıyorum. Oranları saymıyorum her sabah 4-5 tam yumurta yiyorum,zeytin yağımı yanımda taşıyorum günde 90 100 gram yağ alıyorum gerisinide proteinden alıyorum.

Anladim dostum tesekkurler
  • great white ha, kral adammışsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.