Şimdi Ara

TTNET 600 liralik fatura !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oncelikle iyi gunler..sakarya universitesi ogrencisi oldugum icin sakaryada yasiyorum burdaki bi ttnet bayiisinden ttneti kapatmistim kapatamamis herhalde elimde yazili bir belgede yok kapatmaya basvurdugum hakkinda 6-7 ay gecti bunun uzerine ve ttnet bana 600 lira borcunuz oldugunu ve odemek zorunda oldugumu soyledi.ve ben bu sure zarfinda ttneti kapali saniyordum superonline kullaniyorum.hicbir sekilde kullanmadim 600 lira borc cikardilar bana.hicbir sekilde kullanmadigimi soyledim yinede port kiralama bedeli var dedi bu parayi odemek zorundasiniz dedi.ne yapmayliyim yardimci olurmusunuz ?



  • 1inci ihtimal;
    eğer tüm işlemleriniz yapılıp aboneliği doğru şekilde sonlandırdıysanız. son bir fatura daha gelmesi gerekirdi ve bu son faturayi ödedikten sonra borcunuz kalmaması gerekirdi, anlaşılan son faturanızı kontrol etmemişiniz, taahütünüz varsa kapattırırken ne kadar indirimden yararlandıysanız bunlari geri alırlar bundan dolayı olur 600 lira. tahahütünüz yoksa, son faturanız tarifenize göre 100 lira gelse desek 6-7 ayda 600 olacağını sanmıyorum gecikme faizi ne kadar alıyorlar bilmiyorum.

    2inci ihtimal;
    eğer bayide kapatacağım dediyseniz, sadece hizmeti durdurmuşlardir ama hat sürekli açık kalmıştır. kapatmak yerine aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum diyecektiniz. kelime oyununa gelip sadece hizmeti durdurulmuş ama hat sürekli açık kalmış olabilir. söyledikleri port kiralama bedeli dedikleri şey bu işte

    her iki durumda da ödemek zorunda kalıyorsunuz yasal olarak onlar haklı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 24 Mart 2015; 15:34:49 >




  • İptalden sonra hem iptal belgesi almanız lazımdı hemde teyit ettirmeniz lazımdı müşteri hizmetlerinden onlar haklı bu durumda

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhütlü hattı iptal ettiyseniz aldığınız indirimleri, varsa modem ücreti vs. faturaya eklenmiştir.
  • Twittera, şikayet vara, btk ya her yere yazın şikayetinizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanirim 1. ihtimaldeki son fatura gelecek demislerdi.taahüt bitmisti oyle birsey yok yani.bu dedigim gibi kapanmamis son bi fatura gelicek ondan sonra bitecek denmisti bana.her ay normal fatura gelmeye devam etmis tabi faizde vardir belki icinde.port kiralama bedeli ne kadar acaba sadece onu odesem oyle bir sekil yapsak olmaz mi ki
  • arcn20 A kullanıcısına yanıt
    İptal talebinizi işleme almamışlar, genelde böyle çakallık yapıyorlar. BTK ve tüketici hakem heyetine başvurmanız gerekiyor. Port kiralama bedeli abone için değil, türk telekomdan toptan hat alan servis sağlayıcılar içindir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    İptal talebinizi işleme almamışlar, genelde böyle çakallık yapıyorlar. BTK ve tüketici hakem heyetine başvurmanız gerekiyor. Port kiralama bedeli abone için değil, türk telekomdan toptan hat alan servis sağlayıcılar içindir.

    evet telekomdan aldıkları hat için o ama parasını kullanıcıdan alıyorlar işte
  • Tamam da benim demek istediğim, son kullanıcıya gelen faturada böyle bir ücret kalemi yok. Tarife ücreti, yalın erişim ücreti başka bir ücret yok. Adamların dedikleri çok saçma. Zaten aylık tarife ücreti ödeniyor, daha neyin parası bu?
  • hava parası kesin, bende 2.5 ay önce aboneliğimi iptal etmiştim son faturayı ödedikten sonra fatura gelmedi başka,şuan tekrar aboneyim ama eski aboneliğimle ilgili birşey gelecek mi merak ediyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.