Şimdi Ara

Xperia T2 Ultra için Lollipop güncellemesi sertifikalarda ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  Xperia T2 Ultra için Lollipop güncellemesi sertifikalarda ortaya çıktı

     

    Geçtiğimiz günlerde Sony'nin Twitter'da yalnızca Z serisine güncelleme vereceğini açıklaması bir çok kullanıcı tarafından tepki toplamıştı. Daha sonrasında şirketin söylemi ile ters düşen bazı sızıntılar da ortaya çıkmıştı. 



    Bu kez de Xperia T2 Ultra modeline ait olduğu düşünülen bir bluetooth sertifikası ortaya çıktı. Sertifikada ki "Tianchi Update to L" ( Tianchi L güncellemesi ) şeklinde bir ibare yer alıyor. Tianchi ise Xperia T2 Ultra modelinin kod adı olarak biliniyordu, L güncellemesi de hepimizin tahmin edebileceği gibi Lollipop güncellemesine işaret ediyor. Serifika tarihi 11 Mart olarak açıklanırken sertifika sonuçlarında bir kaç gün önce yer almaya başlamış. 

     

    Şirketin söylemleri farklı olsa da Xperia T2 Ultra kullanıcıları kısa bir süre sonra Lollipop güncellemesine kavuşabilirler. Hatırlanacağı gibi Android 4.3 Jellybean sürümü ile piyasaya çıkan model daha sonra 4.4.2 ve 4.4.3 güncellemelerine de kavuşmuştu. 








  • Tüm firmaların vermesi lazım.

    Sadece üst seviye cihazlar alacaksa alt orta segment olmasın.
  • Birkac modele aylar sonra guncelleme veriyor, iyi gozukmeye calisiyor. Xperia SP ve ona benzer model alanlar bilir. 2013 Nisan ayi gibi android 4.1 ile cikmisti ama SP den once 4.3 surumu gelmisdi sene sonra 4.3 guncellemesi geldi ve tamam orada durdu her ne kadar 18 ay guncelleme garanti sozu vardi? 4,4 sozu verdiler yillar sonra hayir dediler telefon ise onlarca bug ile dolu. Sony mi bir daha asla!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahoron

    Birkac modele aylar sonra guncelleme veriyor, iyi gozukmeye calisiyor. Xperia SP ve ona benzer model alanlar bilir. 2013 Nisan ayi gibi android 4.1 ile cikmisti ama SP den once 4.3 surumu gelmisdi sene sonra 4.3 guncellemesi geldi ve tamam orada durdu her ne kadar 18 ay guncelleme garanti sozu vardi? 4,4 sozu verdiler yillar sonra hayir dediler telefon ise onlarca bug ile dolu. Sony mi bir daha asla!

    s4 mini de aynı güncelleme gelmiyor. Ama düşük model bu yapacak bir şey yok s4 lolipop alıyor ama minisi almıyor. Hemde s4 mini 3 4 ay sonra çıktı sp'den. Daha garantisi bitmedi ama güncelleme bitti. Düşük modeller böyle oluyor zannımca. Bir daha mı Samsung asla!
  • Versin tabi sevinsin millet.
  • Bi ara ortalıkta Z serisinden başka serilere lollipop gelmeyeceğini okumuştum demekki her habere inanmamak gerek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf bu guncelleme olayı nedeniyle wp yi tek geçerim,36 ay guncelleme sozu verdiler,htc8s kullanıyorum,512 mb ram,ve wp10 alacak

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mirage06

    sırf bu guncelleme olayı nedeniyle wp yi tek geçerim,36 ay guncelleme sozu verdiler,htc8s kullanıyorum,512 mb ram,ve wp10 alacak

    Daha resmi olarak wp 8.1 guncellemesini alamadı. HTC win pphone'a destek konusunda çok kotu.
    .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parberk9999


    quote:

    Orijinalden alıntı: mirage06

    sırf bu guncelleme olayı nedeniyle wp yi tek geçerim,36 ay guncelleme sozu verdiler,htc8s kullanıyorum,512 mb ram,ve wp10 alacak

    Daha resmi olarak wp 8.1 guncellemesini alamadı. HTC win pphone'a destek konusunda çok kotu.
    .

    yanlışınız var sanırım.en az 6-7 aydır resmi wp 8.1 kullanıyorum(developer preview değil !)yanlış bilgilendirme olmasın,saygılarımla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka cihazlarada verebilir Sony
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.