Şimdi Ara

Çok Ucuz Atlattım.PSU YOL GEÇEN HANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden de buraya bi forum açmıştım fakat o forumu bulamadıgım için ayrı bi konu açıp konuyu daha geniş olarak anlatmak istiyorum...

Yaklaşık 8 ay kadar önce p4 3.2 ht işlemci,6800 PCI express ekran kartı ,2gb ram 120gb harddisk aldım ve bu sistemi firsbinin 450watlıklık powerına emanet ettim
    8 aydır hiçbir sorun cıkmadı fakat önceden de bahsettiğim gibi bayramın birinci günü bilgisayar oyun oynarken kapandı ve bir daha açılmadı..İlk önce power'dandır diye düşündüm.. Sonra sıfır bi power takıp denedim. Fakat yine çalışmadı..Anakarttan tetikleme yapmaya çalıştım. O da olmadı ve intel anakartımı istanbuldaki tnıdık sayesinde servise yollattım. servise gideli tam 1 hafta oldu ve dün tanıdıgım aradı..NORMALDE 5 WAT ELEKTRİK GİTMESİ GEREKİRKEN 25 WAT mı ne elektrik gitmiş ve bi yeri yanmış . Artık nasıl oldu bilmiyorum aldıgımız yer tanıdık oldugu için mi? Anakartın sıfırını yolluyorlar.1 2 güne elimde olacak... Şimdi ne yapmalıyımm?

Sanırım yepyeni bi power supply al diyeceksiniz..
    FSP BLUESTORM 500W almayı düşünüyorum(150 YTL)... Fakat bu arada FSP BLUESTORM 500W II (http://www.cizgi.com.tr/pageStructure.aspx?intPageStructureNo=24&sintLanguageId=0&bytContentType=7&intRefPartNo=5&intCatId=79&intProId=645) diye bir ürün çıkartmış internette daha satışı yok,ya da ben göremedim. Diğer FSP BLUESTORM 500W üründen farkı şu fotoda var.

Bunu aldıktan sonra bi tane de kesintisiz güç kaynagı alcam 1 2 ay içinde..

ARKADAŞLAR BAŞKA ALTERNATİFİ OLAN VAR MI ACABA?

http://img141.imageshack.us/my.php?image=fpsxs0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pascal.Nouma -- 14 Kasım 2006; 13:08:38 >

• arkadaşım hergün bir sürü konu açılıyor forumda biraz araştırma yapabilir ya da forumda kişilerin tercih ettiği psulara bakabilirsin..birçok kişinin memnuniyetle kullandığı LC power tam bir fiyat perfomans ürünüdür:
    gayet iyi bir fiyata 14 cm sessiz fanı ile:
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LC6550G
    ya da ben en üst kaliteyi ucuza alayım dersen silverstone 500 alabilirsin:
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=SST-ST50EF
    bu iki üründen birini tercih edebnilirsin
    Intel Conroe E 6600 ASRock Crossfire 320x2=640 GB Seagate Raid Creative XFI Fatality Sapphire X1900XTX&Accelero 2 Gskill 2x1024 CL4 DDrII 667 Philips Dvd Writer BenQ Dvd Rom Cambridge Soundworks DDTSII SilverStone TJ04 Kasa Silverstone 560 PSU 19 Philips 190X LCD

• Tavsiyelerin için teşekkür ederim.
    Merak etme yüzlerce yazı okudum powerlar hakkında tanga enermax silverstone fps gibi marklarda sorun yaşayan çok çok az insan var..Yazımı biraz daha dikkatli okumuş olsaydın en sonunda 2 tane FSP ürün arasındaki farkı sormuştum arkadaşlara ve almaya değer mi diye yorum bekliyorum.
    Devre elemanı yanmışsa uygulanması gereken max. gerilim veya akım aşılmıştır bundan dolayı parça yanmıştır.Yanmış parçaya bakıp kaç watt geçirdiğini söylemek ilginç.Dayanabildiği sınırı geçen her değerde parça yanabilir.Neyse konumuza gelelim...

Bence bu sefer kaliteli,almışken alınabilecek en iyilerden birini al.Silverstone 500watt 189ytl lik fiyatıyla gerçekten iyi.Üstelik FSP nin 12 volt kanalına vereceği amperden daha fazlasını rahatlıkla veriri.12 volta 35amper

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=SST-ST50EF

• quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

Tavsiyelerin için teşekkür ederim.
    Merak etme yüzlerce yazı okudum powerlar hakkında tanga enermax silverstone fps gibi marklarda sorun yaşayan çok çok az insan var..Yazımı biraz daha dikkatli okumuş olsaydın en sonunda 2 tane FSP ürün arasındaki farkı sormuştum arkadaşlara ve almaya değer mi diye yorum bekliyorum.

kardeş yazını okuduğum için daha çok araştırsaydın dedim zaten:) katade nin de belirttiği gibi fsp kötü değil ama değerler karşılaştırıldığında silverstone çok daha iyi bir seçim..bir de tagana tanga demişsin koptum eheheh Allah iyiliğini versin
    Intel Conroe E 6600 ASRock Crossfire 320x2=640 GB Seagate Raid Creative XFI Fatality Sapphire X1900XTX&Accelero 2 Gskill 2x1024 CL4 DDrII 667 Philips Dvd Writer BenQ Dvd Rom Cambridge Soundworks DDTSII SilverStone TJ04 Kasa Silverstone 560 PSU 19 Philips 190X LCD
  • hızlı yazarken karıştırmışım:) veilen 30ytlye değerse silverstone alayım:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • silverstone 500 iyi seçim olacaktır
  • Bende bluestorm alacaktım o zaman silverstone almak daha mı mantıklı

Orjinalden alıntı: sejder

Bende bluestorm alacaktım o zaman silverstone almak daha mı mantıklı

fiyat ve özellikleri karşılaştırırsan kalitesini de eklediğinde tabii ki silverstone
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuriAlcho

quote:

Orjinalden alıntı: sejder

Bende bluestorm alacaktım o zaman silverstone almak daha mı mantıklı

fiyat ve özellikleri karşılaştırırsan kalitesini de eklediğinde tabii ki silverstone

Kullanmış olduğum DAP'lar= Muzio JM200 , Iriver T10 , Cowon D2 , Samsung YP-Z5 , Sony NWZ-S616F
    Şuan kullandığım DAP=Ipod Touch 3G 32gb + SENNHEISER CX 500
  • ya fsp 500wat'ı düşünüyorum şimdi de.. yoksa 1 hafta bekleyip fsp II'yi mi alsam.. 1 hafta sonra gelecekmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.