Şimdi Ara

MErhaba Humbucker Sorusu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 adet humbucker aldım ebay'den. FAkat birleşik humbuckerlardan yani her birinde 2 şer kablo var birisi çıplak diğeri beyaz .... elimde 2 adet 500K 1 adet 250K ve 5 yollu swichim var bu sistem için önerebileceginiz bir bağlantı şeması varsa merakla bekliyorum açıklamasıyla birlikte verebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.Resimleri aşağıda arkadaşlar.https://store.donanimhaber.com/fe/d6/d0/fed6d0e6852114dcca97308a6cb959db.jpg
     MErhaba Humbucker Sorusu?







  •  MErhaba Humbucker Sorusu?
  • Yukardaki şemadaki humbuckerlar 4 kablolu, ona göre bağlamaya çalışmayın... Sizdeki humbucker splitable değil dolayısı ile bu tip humbuckerı bi şekilde 5 yollu switch ile bağladığınızda switchin 2 kademesi boşa çıkacaktır. 3 yollu switch edinmeniz daha iyi olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 23 Mart 2015; 17:18:02 >
  • çok teşekkür ederim vendetta 3 yollu swichi elde ettim diyelim bana bi baglama şekli gönderebilirmisiniz 2 kablolu ? ve uygun fiyata 3 yollu swich nerden bulabilirim? teşekkürler.
  • Switch burda en ucuz 15-20 TL. Aliexpressten 1-2 dolar civarına aynısını alabilirsiniz. Gelmesi 1 ay falan sürer ama gelir illaki.

    Şema


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok Teşekkür ederim Vendetta bi deneyip Hemen size dönicem sonuçlarla birlikte teşekkür ederim. saolun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VendettA

    Switch burda en ucuz 15-20 TL. Aliexpressten 1-2 dolar civarına aynısını alabilirsiniz. Gelmesi 1 ay falan sürer ama gelir illaki.

    Şema

    />


    Tekrar rahatsız ederekten bir sorum olucak bu gitarı bir arkadaşıma acilen hediye etmem gerektiği için elimde iki adet humbucker var bunu zaten önceden paylaşmıştım 2 adettte single manyetik var 3 yollu swicihim bulunmadıgın dan dolayı HSS olarak 5 yollu swich kullanabilirmiyim o durumda tek humbucker kullanmam gerekicek fakat elimdeki yine 2 kablolu nasıl bi diagram önerirsiniz? veya HSH olarak. tek volume de olabilir kolay olsun 5 yollu olsun yeterli.




  • hsh de olsa hss de olsa 5 yönlü switch ayrılabilen humbuckerlar içindir. hsh de 2 ve 4 pozisonlarda ayrılır. Daha önce bu şekilde 2 kablolu humbuckerı hiç 5 yollu switche bağlamadım bilemiyorum o yüzden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.