Şimdi Ara

arzum elektrikli şofben

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba başlıktan anlaşıldığı gibi biz 2011 in kasım ayında arzumun laguna modeli elektrikli şofben almıştık ilk kulandığımız zamanlarda elektrik salterleri atma sorunu yoktu sonradan öldü banyo yapacaz şofbeni açıyız suyu ısıtıyor 2 ye getirince fakat bir kaç dakika sonra salterleri artırıyordu ve sorun rezistansı kireçlenmiş fakat elektrikciye mi tamir ettirsem yoksa servisemi vereyim 3 yıl garanti diyordu cevap verirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tamir parası kaç lira acaba tamirden sonra başka arızası çıkarmı sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben arzum servisinde çalışıyorum. cihazınızın garanti süresi devam ediyorsa garanti belgesi ve cihaz faturası ile size en yakın servise başvurun arıza kaydı açtırın.

    eğer sorun cihazdan kaynaklı ise ücretsiz onarılacaktır.. garantili onarımlarda her türlü parça değişimi ücretsizdir. cihaz onarılamayacak durumda hasarlı ise yenisi ile ücretsiz değiştirilecektir.

    garanti kapsamı dışı ise ya da arzum & felix markasından farklı bir marka ise cihazı yaptırmasanız bile servis ve yol ücreti alınır. (şehir içi servislerde yol ücreti alınmaz ancak ilçeye bağlı köy, bucak v.s. ise yol ücreti km. bazında eklenir)

    eğer sorununuz cihaz kaynaklı değil de tesisattaki sigorta v.s. gibi içtesisat arızası ise servis geldiğinde yol ve servis ücreti alır. içtesisat arızasını onarmadan gider.

    yazdığınız tarihe bakılırsa sizin cihazınızın garanti süresi bitmiş. eğer cihaz kaynaklı ise %90 rezistans deforme olmuştur. orjinal parçalar sadece servislerde vardır, serviste değiştirin.

    yarın bakıp fiyat yazarım size..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 1 Nisan 2015; 2:35:53 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.