Şimdi Ara

Signal Ağız Bakım Suyu 6,5TL Ücretsiz Kargo 4 Çeşit HB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yorumlara göre alabilirim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok gereksiz görüyorum bu agız suyunu 1 yıl kullandım faydası yok listerin hemde.Çoğu kişi ağız kokusu gitsin diye alıyor ama öyle bir özelliği yok agız sularının.Bakteri temizler ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir önceki indirimden komple bakım ve ferah nefes olanını almıştım.Şuan yeşil(ferah nefes) olanını kullanıyorum iyi olmadığını söyleyebilirim.Komple bakımı kullanmadım ama onunda pek farklı olacağını sanmıyorum bence diğer markalara bakabilirsiniz.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Ağız kokusunu ne yapar? Bakteri.
    E bu da bakterileri temizliyorsa ağız kokusunu da giderir demek. Düz mantık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

çok gereksiz görüyorum bu agız suyunu 1 yıl kullandım faydası yok listerin hemde.Çoğu kişi ağız kokusu gitsin diye alıyor ama öyle bir özelliği yok agız sularının.Bakteri temizler ama.

Kardeşim dişçi değilim lakin imlatım var iki tane ağzımda bayaa badireler geçirdim listerini implant takılmadan önce ağzını siteril hale getirip ameliyata giriliyor temizleme konusunda bakın nerelerde kullanılıyor
    Bazı kişilerde genetik farklılıktan dolayı buna babam ve k.kardeşimde neler denediler se nafile bunu ağız bakım suyuna yakıştırmasak
    Tavsiyem olur tabiki isterseniz lakin birşey kaybedeceğini sanmıyorum yatarken bulabilirsen ev yapımı normalde olabilir kendi mayaladığınız tabiki tadından yenmez olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truckerdriver -- 23 Mart 2015; 0:07:03 >

• bunların alkollusunu bulamazmıyız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • puanlarla aldım.haber veren arkadaşa tşkler.
    yavantajix te 25 kuruş veriyo
  • İçine ekle biraz alkol eklense olabilir bence
  • Koyu mavi almıştım memnunum tadı fena değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldık 2 tane bakalım nasıl çıkacak
  • Sakin ola listerine kullanmayin, alkol var icinde ve tahris ediyor, agiz icini kurutuyor, PH dengesini bozuyor, kuru agizda dis kolay curur, tukuruk dislerinizin curumesini engeller normalde (Tabi agiz floraniz da onemli), Signal`i bilmem ama ORAL-B Pro-Expert Clinic Line`i oneririm, Tadi rahatsiz etmiyor ve 12x2 kullandiginizda agziniz kurumadan zararli bakterilerin etkilerinden kurtulabiliyorsunuz.

Hicbir agiz bakim suyu araliksiz kullanilmamali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 23 Mart 2015; 0:55:52 >

• 3 ad. sipariş verdim haber için tşk ;)

• iyi fiyat listerine 17 tl
  • listerine in yerini tutamaz bence hocam. denedim hepsini, listerine cidden etkili bence.

• tşkler bende bitne kaptım
  • Kaptım 4 tane teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Ağız kokusunu ne yapar? Bakteri.
    E bu da bakterileri temizliyorsa ağız kokusunu da giderir demek. Düz mantık.

Bende gidermiyor diyorum hatta mail attım ben bu listerine Onlarda söyledi.

• Bakteri plaklarını temizlemek için gidin eczaneden muhteviyatında Benzidamin Hidroklorur olan gargaralar alın.
    Örn: Andorex ya da Kloroben v.s
    Fiyatları 9-10 lira civarı.

Gece dişlerinizi fırçaladıktan sonra 30 sn. gargara yapın ve sonrasında su bile içmeyin ve yatın. Bakteri plakları için iyi bir çözümdür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.