Şimdi Ara

Motosiklet Yarışı Ride'ı Çıkışından Önce Deneyebilirsiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
          Milestone'un geliştiriciliğini üstlendiği yarış oyunu Ride motor yarışı tutkunlarının takip ettiği oyunlar arasında yer alıyor. Geliştirici ekip oyuncuların Ride hakkında fikir sahibi olabilmesi için oyunun demosunu oyunculara sundu.

Bu demo oyunculara bir yarış pisti ve üç motosiklet sunuyor. Ride'ın demosunu Steam üzerinden indirebilirsiniz. Ride 27 Mart'ta Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC için çıkışını yapacak. Yapımcı ekibin oyunun demosu için yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

• Çok vasat bir oyun olduğu her halinden belli geçmiş olsun yapımcıya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demosunu oynadım. Bu tip oyunların hastaları için hemde Türkçe olması güzel ancak biraz tırt bir oyun olmuş. Zaten yapımcısı şu wrc serisini yapan firma. City interactive adam oldu bunlar olmadı.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • moto gp 2014 oynadıktan sonra firmaya güvenemiyorum..

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Polyphony Digital den Tourist Trophy sesi olmadığı için buna da bakarız yahu listeye alalım 40 yılda bir çıkıyor zaten motorsiklet yarışı. (şimdi bana moto gp demeyin farklılık arıyorum ben)
  • Videoda grafikler olağanüstü görünüyor eğer şişirme yoksa.
  • demo gormeyelı bır haylı oldu
  • Optimizasyon sorunlu olduğunu düşündüğüm bir oyun olmuş. İ7 4700MQ işlemci, 16 gb ram, gtx770m ekran kartlı bilgisayrımda yüksek ayarlarda 12-15 fps gördüm en fazla. BF4, AC Unity gibi oyunları full ayarlarda açıyorum, 25-40 fps arası oynuyorum ama bir numarası olmayan, basit bir yarış pisti ve çokta detaylı olmayan motorsikletlerin olduğu bir yarış oyununda pc ağladı resmen. Project Cars ı bekleyip doğru düzgün bir yarış oyunu oynamak daha mantıklı. Böyle dedim diye Project Cars'ta motor yok ki demeyin, yarış temalı oyun olduğu için dedim :D PS4'ümüz yok ki Drive Club oynayalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.