Şimdi Ara

Star Wars: Battlefront Yeni Nesil Konsollar ve PC'ye Gelecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•        Geçtiğimiz saatlerde EA'nin Star Wars: Battlefront'u 16-19 Nisan'da düzenlenecek Star Wars etkinliğinde göstereceğini aktarmıştık. Firma oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden Star Wars: Battlefront'un geleceği platformları ve çıkış aralığını açıkladı.

Belirtilene göre Star Wars: Battlefront PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını yapacak. Oyunun çıkış aralığı olarak ise bu senenin Kasım ve Aralık aylarını gösteriyor. Yapım hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız.

• Yapımcılar bunu açıklamak için neden birinin sormasını bekliyorlar onu anlamadım :D

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barxxx

Yapımcılar bunu açıklamak için neden birinin sormasını bekliyorlar onu anlamadım :D

Twitter'tan takipçi kasıp popi olmak içün.

Not: 2016'ya ertelenir.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ah ah ne efsane oyundu battlefront 2 . . . ne çok oynardım
  • DICE keşke yapmasaydı 64 kişilik multi odaklı hiçbir konusu olmadan online odaklı yeni haritalar dlc ler altında para sömürme grafiğe abanıp her konsolda kasma pc de yüksek ekran kartı olmadan açamama yama üstüne yama efsane filmle aynı zaman grafiğinde piyasaya sürme çabası derken oyun çöp efsaneyi yerle bir edecek DICE görünen o inşallah beni yanıltırlar şu an beklentim bu yönde
  • heyecan yok gelırse oynarız sıkıntı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.