Şimdi Ara

HTC One M9, Galaxy S6 ve Edge fiyatları ve Vestel vergisi gerçekleri özel video (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
7.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 500-700 arasi yag gibi akan ips hd ekranli telefonlar var..telefona fazla para vermicen aga 1000 lira bile bence fazla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuslat06 -- 20 Mart 2015; 9:39:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkada cam yokmu ya sahne atlamazken adamalar ara ara kayboluyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns Glow -- 20 Mart 2015; 9:44:12 >
  • yorumlara bakınca "ben mi yanlış video izledim?" diye düşündüm. adamlar diyor ki eğer bir telefona 3000 lira üzeri para vereceksem -ki ikisi de hayatta vermem diyor!- en az değer kaybeden cihaza yönelirim diyor. adam sana git iphone al demiyor aksine git 1000 liralık cihaz al; çünkü 3000 liralık cihazların yaptığı herşeyi bunlar da yapıyor diyor. ayrıca vergi konusuna gelirsek bu vergi vestelin talebinden değil tam tersine cari açık nedeniyle ekonomi bakanlığı yüzünden gelecektir. yeryüzünde dolaylı verginin - geliri düşük insanlara daha fazla yük olan vergi - bu kadar bindirildiği başka ülke yoktur. gücünüz yetiyorsa gelir vergisine yüklenin. vestelin suçu da dilekçe vermek olmuş ama hükümete ters düşmeyi hiç bir firma göze alamaz. yine de vestelin ürünleri hakikaten çok dandik geliyor.

  • 2500-3000tl lik telefonlara üçer bölüm ve birer saatlik incelemeler yapılıp f/p telefonlarına 7-8 dakikalık incelemeler yapan sizsiniz malesef. Sizlerin reklamları abartıları olmasa bu kadar satarlar mı acaba appleler samsunglar. Kusura bakmayın ama bu eleştiriyi de yapmam gerekiyor

  • Mesut Bey bu tarz reklam ticaret kaygısından uzak videolar Türkiye'ye çok lazım. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 20 Mart 2015; 10:12:03 >
  • Yerli üretim* konusu hakkında size tüm samimiyetimle katılıyorum.Hatta Vestel'in bu konuda size danışmasını canı gönülden isterim ..Videoyu izlerken düşündüm "ya gerçekten bugün bana da sırf telefon almam için 3.000TL gibi rakam hibe edilse ne yapardım" , Ne S6 ne M9 ne de 6+ alırım.Bugün piyasa da G3 ,Mx4 gibi telefonlar varken böyle bir tavır sergilemek bence çok yanlış..Geçen sene arkadaşımı o kadar uyarmama rağmen Operatör den S5 aldı taksit le bugün hala ödemesini yapıyor..Bu bir bilinçsizliktir.Birbirimize, İphone iyi, Sasmsung iyi bu iyi demeden önce kendimizi bilinçlendirmeliyiz. Teşekkürler.
  • 2012 de Samsung Galaxy Nexus cihaz aldım. Hala kullanıyorum. Her işimi görüyor. Bilgi işlem çalışanıyım. kurum maillerine ve şahsi mailime ulaşıyorum. bütün gün bilgisayar başında olduğum için eve internet almadım. modem olarak kullanıp evdeki işlerimi bilgisayar ile bağlanıp telefon internetinden hallediyorum. otg desteği sayesinde indirdiğim filmleri telefonu tv ye bağlayıp seyrediyorum. dvd veya medya oynatıcı ihtiyacım kalmıyor. bütün programları çalıştırıyor. harici usb diskleri okuyor. pil değişiyor. orjinal bir pil daha aldım. yedek duruyor. iki pil en baba telefondan uzun süre idare ediyor. ön arka kamera var. 5 mp biraz düşük günümüze göre. ama ben fotoğrafı fotoğraf makinesi ile çekmeyi sevenlerdenim. üstündeki kamerayı acil durumda kullanıyor. iş görmüyor değil zaten. tasarımı hoş. hala telefon ne güzelmiş diyenler var. güncelleme 4.3 te kaldı ama istersen rom desteği hala var.

    şimdi 3000 - 3500 verip samsung s6 veya iphone 6 alsam yine aynı şeyleri yapıcam. hatta belki bazı şeyleri yapamıycam. 1000 tl seviyelerinde böyle bir telefon çıkmadan değiştirmeyi düşünmüyorum açıkçası. asus zenfone 2 aklımı çeliyor tabi. birde sony z2 de uygun fiyatlardan bulunabiliyor. herkes benim gibi olsa cari açık kalmaz :)

    yanlış anlaşılmasın tabi. telefon alamıycak durumda da değilim. Allaha şükür. iki üniversite mezunu devlet memuruyum. ama ilkokul, orta okul öğrencilerinde pahalı telefonlar görünce gereksiz müsrif diyorum açıkçası. alana saygım var. fazla parası vardır alır. bişey demeye hakkım yok. ama bence israf edilen para.




  • Bende birçok insan gibi bir ara çok fazla cihaz değiştirdim, bir dönem nerdeyse çıkan her cihazı aldım. Ama artık cihazların hepsi hemen hemen aynı ve yapılabileceklerde belli.Uzun zamandır 5s kullanıyorum ve sanırım bozulup kullanılmaz hale gelene kadarda böyle gidicek. İnsanlar doydu telefondaki gelişmeyen özelliklere...

  • abi daha ne kadar çığlık atalım bilmiyorum ki hakikaten bazen devletin işine de özel şirketlerin işine de akıl sır ermiyor. 1 Milyar dolar üretim için harcayacağına yazılıma o paranın hepsini yatır Cyanogenmod gibi firma ol sonra üretimi ister Türkiye'de yap ister Çin'de.

  • 2100 tl ye samsung 58inç tv ve samsung soundbar ses sistemi aldım 3000tl bir telefona verende gram akıl yoktur istediği kadar zengin olsun hatta 1000 tl lg g2 varken hangi akılla bu telefona 3000 verilirki bir telefon için en fazla 1500 hadi çok istediğin yıllarca kullanırım dersen 2000...

    inşallah üreticilerin elinde patlar bu fiyatlarla bu teller

  • Bir telefona 3000 lira para verilir mi? Verilir.

    Fakat hangi şartlar altında:
    Megapikseli şu olsun işlemci saat hızı ve çekirdeği bu olsun şartları altında değil..

    Şu şartlar altında:
    1. Ben sana sattığım telefona 3 yıl garanti veriyorum.
    2. BU süre içinde aslen kaynağı ben olan sorunlarda kullanıcı hatası deyip
    yüzlerce lira fiyat çekmiyorum. Getiriyorsun ücretsiz yapıyorum.
    3. Yıl olmuş 2015. Bana servisi için gönderdiğin telefonu en geç 10 gün içinde sana geri ulaştırıyorum SORUNSUZ ve bütün testleri yapılmış şekilde.
    4. Telefonda ilk 6 ay içinde çıkan donanım sorunlarında (kullanıcı hatası olmayan) servisle falan seni uğraştırmıyorum. Direk telefonu yenisiyle değiştiriyorum..

    Liste buna benzer şartlarla abartmadan uzatılabilir. İşte buna benzer şartlar altında da bir telefona o para verilir.

    Fakat daha sen Türk malı ürün ürettiğini iddia ederken bir de böyle bir teknik desteği ülkene veremiyorsan sen burada fark yaratmış olmuyorsun ki...

    Senin cihazının aynı teknik desteği veremeyen başka firmalardan farkın kalmadığı için, artık orada cihaz özellikler devreye girer cihaz alım kararı süresince...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 20 Mart 2015; 11:08:09 >




  • Şu an S6'nın,M9'un yapıp da Z2'nin yapamadığı bir şey yok. Bunların aksine su geçirmez özelliği var. Bu telefonlara para veren müsriflikten başka bir şey yapmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an tek aklımdaki telefon Z2. Z4 çıkınca fiyatı da iyice düşer. Oh 5 sene rahat kullanırım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9Tales

    Onlerden

    Edit : super video olmuş boyle daha col video bekliyorum bu sekilde farkli şekillerde de dusunebiliyoruz bir de keske bin besyuz lira bandında alırım dediğiniz telefonları da söyleseydiniz keske

    +1
  • Devlet vergisinden vazgeçmiyor. Diğerlerinden daha fazla vergi alayım diyor. Sinekten yağ çıkarıyorlar. Devletimiz kesinlikle hiçbir vergisinden vazgeçmez. Bu yüzden bu düzen ya da düzensizlik devam eder.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratcool

    Bu memlekette Teknik Servis terörü var.
    Buna değinecek kadar yürekli olduğunuzu düşünüyorum....
    Bu konuyu gündeme alacak kadar cesur yürekli bir teknoloji sitesi görmedim. Neden acaba?

    +1
  • No vestel yes aselsan..bu ulkede adam akilli tlf yapacak bir yer var oda aselsan...vergi indiriminede gerek yok.

  • Bir marka yapıyorum ve paramda var basıp gidiyorum Çine ve diyorumki ben bu tabletten 10.000 adet istiyorum. Üzerine de Volkan Tab S7363737 ne poksa yazın. Sonra geliyorum ben bunu Flash Tv gibi kanallarda 900tl değil 800tl değil 700tl değil tammm 199tl + kargoya bu tablete sahip olabilirsiniz diyorum veya telefona. Devlet önce bunun önüne bir geçsin.

    Ayrıca vestelin desteğe falan ihtiyacı da yok. Gerçek anlamda iyi bir ürün çıkarsın bu halk o ürünü alır. Bu halk vestelin sandığı gibi aptal değil. Milleti kaziklamak yerine adam gibi ürün yap zaten satarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesut bey video nun sonunda malesef öyle bi şansımız yok dedin. bugün kur yaklaşık 50 kuruş artarken ve kura bağlı herşey de bu oranda artarken maaşlar yaptığımız işlere göre ve fiyatlara göre çok az . Maaşların da kur oranında artması lazım çözüm bu :) Ve özelleşmenın denetilmesi yada ortadan kalkıp herşeyi devletin eline geri geçmesi lazım. :) :)

  • harika bir program olmuş.bu milletin bilinçlenmesi için bu tür programları ara sıra yapmanız lazım.inşallah devamını getirirsiniz.teşekkürler...

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.