Şimdi Ara

Kingston 32GB DT Micro Duo USB 3.0 OTG Bellek DTDUO3 HIZLIAL PAYPAL İLE 36,53 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
4
Favori
3.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hizlial.com/kingston-32gb-microduo-dtduo332gb-usb-30-flash-disk/10445525?pid=10464011

Yukardaki linkte bir arkadaş tanıtmış ürünü ilk o zaman gördüm. Bugün hızlıal da paypal ile birleştiğini görünce yapıştırdım. Kargo dahil paypal indirimi ile 36,53 TL ye geliyor.

Resimleri ve açıklamaları burdaki arkadaştan aşırdım :)

Özellikler

KINGSTON orjinal ürünüdür.
    Micro USB üzerinden USB 3.0 veri aktarımı
    Bellek içerisindeki verileri taşıma kopyalama veya inceleme yapabilirsiniz.
    Harici bir OTG ihtiyacı olmadan direk cihazınıza bağlayarak verilerinizi yedekleyebilirsiniz.
    Bir ucu ile bilgisayarda diger ucu ile cihazınızda kullanabileceğiniz fonksiyonel bir ürün.
    OTG Desteği olan tüm tablet ve telefonlarda kullanılabilir.
     Kingston 32GB DT Micro Duo USB 3.0 OTG Bellek DTDUO3 HIZLIAL PAYPAL İLE 36,53 TL Kingston 32GB DT Micro Duo USB 3.0 OTG Bellek DTDUO3 HIZLIAL PAYPAL İLE 36,53 TL Kingston 32GB DT Micro Duo USB 3.0 OTG Bellek DTDUO3 HIZLIAL PAYPAL İLE 36,53 TL Kingston 32GB DT Micro Duo USB 3.0 OTG Bellek DTDUO3 HIZLIAL PAYPAL İLE 36,53 TL

• Paypal indirimi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karqasa kullanıcısına yanıt
    50 TL üzeri anında 15 tl indirim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal a kargo dahil indirim oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihkilic25

Paypal a kargo dahil indirim oluyor mu?

olmuyor, ben aldım bu ürünü, yazma hızı maksimum 16mb. ufak tefek fazla yer kaplamiyor.

• urunu almak ıstedım ama onay vermedı neden kargo ıle 51 oluyoır snra 36 ya dusuyor da paypal sıstemınde odeme gerceklesmedı dedı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanonur

urunu almak ıstedım ama onay vermedı neden kargo ıle 51 oluyoır snra 36 ya dusuyor da paypal sıstemınde odeme gerceklesmedı dedı

Çünkü kargo hariç 50 tl ve üzeri olmalı.

• quote:

quote:

urunu almak ıstedım ama onay vermedı neden kargo ıle 51 oluyoır snra 36 ya dusuyor da paypal sıstemınde odeme gerceklesmedı dedı

Böyle birşey yok ben aldım söylediğim rakamdan ödemeyi yaptım. 36,53 TL. Sorun yaşayan arkadaş paypal hesabındaki kartı kontrol etsin.

• okuma yazma hızı nedir bunun??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

quote:

quote:

Böyle birşey yok ben aldım söylediğim rakamdan ödemeyi yaptım. 36,53 TL. Sorun yaşayan arkadaş paypal hesabındaki kartı kontrol etsin.

Kardeş buyur kampanya linki http://www.hizlial.com/R6915/Paypal

• Gerçek 3.0 mı yüksek hızda kopyalama yapılabiliniyormu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

quote:

quote:

Kardeş buyur kampanya linki http://www.hizlial.com/R6915/Paypal

Ya birader ben aldım diyorum sen bana daha kampanya linki gönderiyorsun. Ne kadar meraklısınız karalamaya...

Bu kapak

Kingston 32GB DT Micro Duo USB 3.0 OTG Bellek DTDUO3 HIZLIAL PAYPAL İLE 36,53 TL

Bu da verdiğin linkin son maddesi

PayPal ve Hızlıal kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• Kargo ücreti yokmu? Nasıl 36'ya geliyor?

• aldım bitane yanına pil eklerseniz ücretsiz kargo oldu 39 tl usb artı 12 adet pil teşekkürler haber veren arkadaş.
  • Anahtarlık olarakta kullanabilsem fena olmazdı ama bilgisayara telefon bağlamak ile uğraşmadan ufak dosyalar atmak için de pratik aslında.
  • Karqasa kullanıcısına yanıt
    paypal indirimi öncesi 44 tl di takip ediyordum ürün sepetim deydi.

düzeltme: pardon yanlış oldu benim takip ettiğim 1 üst modeli biraz daha hızlı olanı o da 49 olmuş
    http://www.hizlial.com/sandisk-32-gb-ultra-micro-sdhc-class-10-hafiza-karti-sdsdquan-032g-g4a/10467452?pid=10487599

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fixriterzi -- 19 Mart 2015; 19:10:27 >
  • Fiyat dogru kargo da dahil oluyor bende aldim az once bi tane. Konuyu acan arkadasa tsk.

• arkadaslar ben kullandim 2 kez kullanmak icin ne yapmam gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: fixriterzi

paypal indirimi öncesi 44 tl di takip ediyordum ürün sepetim deydi.

düzeltme: pardon yanlış oldu benim takip ettiğim 1 üst modeli biraz daha hızlı olanı o da 49 olmuş
    http://www.hizlial.com/sandisk-32-gb-ultra-micro-sdhc-class-10-hafiza-karti-sdsdquan-032g-g4a/10467452?pid=10487599

Telefonda kullanmak icin almak istiyorum sizce hangisi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.