Şimdi Ara

Riot Games'in League of Legends'ı Konsollara Getirmek gibi Bir Planı Yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•        Tencent, Microsoft ile anlaştığını açıkladıktan sonra League of Legends'ın PC dışında başka platformlara geldiğine dair söylentiler ortaya çıkmıştı. Oyunun yapımcısı Riot Games bu konu hakkında kesin bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamaya göre Riot Games'in oyunu başka platformlara getirmek gibi bir planı yok. Yapımcı firma League of Legends'ın Mac ve PC'de iyi bir durumda olduğundan emin olmak istediklerini ve oyunu şu an için mobil platformlara veya konsollara getirmeyi planlamıyor.

• İstemiyoruz zaten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten MOBA türevi oyunlar konsollara çıksa bile PC'deki kadar zevk vermeyecektir.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ya Allah aşkına beyler çıksa ne olur çıkmasa ne olur ben oynuyorum lol... ama 150 tl lik ekran kartıyla 1680-1050 de 60 fps sabit açıyorum.. makına 9 yıllık sadece ekran kartı yeni oda 150 tl lik... ps4 de var.. pc de sadece lol oynuyorum.. yani çıksada hiç gerek.. donanım falanda hiç istemiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kamil93

Zaten MOBA türevi oyunlar konsollara çıksa bile PC'deki kadar zevk vermeyecektir.

Smite gibi değil. Smite'ın Xbox One betaları başladı.

• Moba tarzı oyunlar zaten her pcde rahatça çalışıyor getirseler bile çok gereksiz olurdu. Konsolda o tarz oyunlar oynanmaz zaten

• şahsen ben lolü ps4de isterdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gereksiz olur zaten.

• isteyen de yok zaten

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Zaten tr serverinde lol oynanmıyor sebebini biliyorsunuz

• Zaten yeni nesil konsolda kimse lol oynamak istemiyor. Ninemin pc sinde bile çalışan bir oyun. Konsolu olan herkeste PC de var zaten
  • konsolda moba pek olmaz. kontrolü geçtim kombo ayarlaması nasıl yapılabilir ki? sadece 4 tuş büyüye atanmış vaziyette. bunun yan tuşları da var. tüm konsol tuşları kullanılsa dahi bir şeyler boşta kalır gibi geliyor. aim alma gibi konulara hiç girmiyorum bile. oyunda bir yere yanlış tıklasan, bir adım yanlış atsan bazen başın yanıyor. konsolda analog ile kontrol etmeye kalkarsan işin çok daha zorlaşır.
  • önyargısız bir şekilde yaklaşmak daha mantıklı olur. Şahsen ps4 de lol oynamak farklı bir deneyim yaşatabilir. Her fikre açık olmak lazım.
  • Zaten berbat oyun konsolu bu çöple doldurmayalım.

• Konsola Lol oyununa özel fare ve klavye çıksın.

İlla gamepadle oynamak zorunda değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 19 Mart 2015; 18:49:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Kamil93<br><br>Zaten MOBA türevi oyunlar konsollara çıksa bile PC'deki kadar zevk vermeyecektir.</blockquote><br><br>Smite gibi değil. Smite'ın Xbox One betaları başladı.

Açıkçası Beta testleri başlasa bile yine de PC kadar zevk vereceğini düşünmüyorum.

• Guitar hero gibi oyunlar için gitar takılabiiyor.

Lol ve Dota için de klavye mouse aparatı çıkabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Dotanın geldiğini düşünsenize beyler Meepo oynuyoruz :D 5 kol taksak oynayamayız be.

Oraya bi 5 kol daha yazmanızı rica edeceğim.
    Riot Games'in League of Legends'ı Konsollara Getirmek gibi Bir Planı Yok
  • Lol gibi bir bebe oyunu konsollara yakışmaz bence pc de kalsın daha iyi zaten çöp bir de konsolu kirletmesinler.

• Aman uzak olsun. :D Lol kitlesinin konsol aldığını düşünemiyorum. Düşünsenize arkadaş listesinde lol onyayan insanlar var. :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.