Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6 ülkemiz fiyatları belirginleşiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
2
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Samsung Galaxy S6 ülkemiz fiyatları belirginleşiyor


     

    Samsung'un 10 Nisan itibariyle dünya çapında satışa sunacağı Galaxy S6 serisi için ülkemizde de ön satışlar başlıyor. Modellerin fiyatları da belli olurken geçmiş yılları arayacak gibi görünüyoruz.

     

    An itibariyle Turkcell mağazasında başlayan ön satışlarda Galaxy S6 için 2499TL, Galaxy S6 Edge için 2999TL fiyat etiketi belirlenmiş. Mağazada zaman zaman stoklar tükendi uyarıları geliyor. Bu da modele ilginin bir hayli fazla olduğunu gösteriyor.

     

    Geçen yıl 16GB Galaxy S5 versiyonu 2199TL, 32GB Galaxy S5 versiyonu 2299TL olarak satışa sunulmuştu. MicroSD kart desteği de olduğu için baz model tüketicilere daha ilgi çekici geliyordu. Ancak Galaxy S6 baz olarak 32GB kapasiteli modeli veriyor ve microSD kart desteği de mevcut değil.

     

    Döviz kurunun da etkisiyle baz modelin yaklaşık 400TL fark koyduğunu görüyoruz. Dürüst olmak gerekirse bizim tahminlerimizin de 100TL üzerinde bir fiyat çizgisi karşımıza çıktı. Bu haliyle Galaxy S6 fiyat olarak da iPhone 6 serisinin rakibi oluyor. Hatta çeşitli indirimlerle iPhone 6 modellerini daha ucuza bulmak mümkün. Daha yüksek kapasiteli versiyonların fiyatları da daha uçuk olacaktır. Elbette Samsung modellerinin 6 ay içerisinde ucuzlamaya başladığını unutmadan fiyatların daha makul bir seviyeye geleceğini söyleyebiliriz.

     

    Galaxy S6 serisinde hatırlanacağı üzere 5.1 inçlik 2K Super AMOLED ekran, 14nm fabrikasyon süreciyle üretilmiş Exynos 7420 64-bitlik yongaseti, 3GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 16MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kamera, 2550mAh gücünde batarya (Galaxy S6 Edge için 2600mAh), Android 5.0 işletim sistemi, yenilenmiş TouchWIZ arayüzü şeklinde özellikler mevcut.







     








  • Şu haberi okuyunca direk beynimde bu ürünü alma uyarısı oluştu halbuki ürün fiyatı HTC ve Elma nın yanında gayet uygun duruyor. Sonra Ekrem beyi görünce durumu anladım

  • Edge ile s6 arasında 500tl yakın bir fiyat söz konusu çok fazla olmuş bu. S5 den 100 tl daha fazla olması lazımdı. Kurdaki artış düşüşe geçer en yakın zamanda benxe fiyatların biraz daha aşağı inmesi lazım.

  • Oh aaaaa. Fiyat yağlı kazık. Ben almayayım. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun.

  • Bu sefer çok uçmuş samsung. Tamam dolar yükseldi falan ama yine de fiyat bu kadar yüksek olmamalıydı. Neyse artık alacak herkese hayırlı olsun. Şahsen fiyat makul seviyelere gelmeden almayı düşünmüyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuh

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3500 çıksa dahi bu ülkede alacak insan çok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 19 Mart 2015; 10:06:27 >
  • 2199 u görünce iyiymiş dedim. Sonra farkettim ki s5 çıkış fiyatını okumuşum... Bu telefonu alacağım ama görünüşe göre s7 çıktığında alınabilir bir fiyata düşecek.

  • Ne para varmış bizim millette stokları tüketmişler
  • Bir ülkede 3 aylık asgari ücret bir telefon ediyorsa o ülkenin bir oturup düşünmesi lazım. Doların yükselmesinin de elbette etkisi var ama benim teşekkür etmek istediğim marka VESTEL..

    Rakip marklalarla rekabet etmek yerine şartları çirkef hale getirerek rekabet etme peşindeler.

    Bu telefonun giriş seviyesi 1.999TL olmalı hadi Edge pahalı olsun özel bir telefon ama Samsung'da haklı HTC ve Apple bu paralara satıyorsa benim ürünüm onlardan daha iyi neden ucuz fiyata vereyim demesi doğal.

    Burda sıkıntı bizim tutarsız piyasamız..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyat politikasıyla bu telefonları almak isteyenler Eczanelerdeki vazelin stoklarını bitirmesini olası görüyorum. :)
    Arkadaşlarda belirtmiş doların yükselişi fiyatlara etmesi doğaldır.Yaz aylarına doğru dolardaki düşüşün devam edeceğini düşünüyorum.Bu yüzden alacak arkadaşların biraz daha beklemesi lehlerine olur.LG G4 ve Xperia Z4'ünde yakında tanıtılacak olması bekleme sebebim.
    23 Mart'ta Lenovo Vibe Z3 Pro tanıtılacak bu telefonda iyi olacağını düşünüyorum.Z2 pro Samsung kameralarını kullanmışlardı.Vibe Z3 Pro da Sony imx 230 sensör kullanırlarsa mükemmel olur.
    Saygılar.

  • Neyse 11-12 ay sonra 900-1000 TL ye alırız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48562487 -- 19 Mart 2015; 10:13:24 >
  • 3 ay sonra kafadan 2099,2499 olur o,ki o fiyatlara bile alınmaz Edge bildigin büyük baş olmuş 2 kişiden aşağı girmemek lazım..

  • 3 milyar mı?
  • Note 4 e kaldık gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc one m9'a gore s6 fiyati cok cok iyi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9Tales

    Note 4 e kaldık gibi

    arkadas kusura bakmayin da sizde bir tuhafsiniz.elindeki cihazla yapamadigin neki s6 almayi dusunuyosun?baba gibi cihaz var elinde.note'u 1600 en fazla 1700'e satican ustunde 800-900 koyup s6 alican.!!!
  • htc one m9'a gore s6 fiyati cok cok iyi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: farti

    Edge ile s6 arasında 500tl yakın bir fiyat söz konusu çok fazla olmuş bu. S5 den 100 tl daha fazla olması lazımdı. Kurdaki artış düşüşe geçer en yakın zamanda benxe fiyatların biraz daha aşağı inmesi lazım.

    Vestel vergisini de unutmamak lazım. %10-%15 arası bir zam var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy S6 Edge için 2999TL

    fiyatlar böyle olacaksa 3310 devrine doğru geri dönelim .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.