Şimdi Ara

Şofben için model seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merkezi kömür ısıtmalı daireye taşınıyorum. Merkezi ısıtmadan dolayı kombiye gerek yok ve ilerde de merkezi devam edeceğinden doğal gazlı şofben almak gerekiyor. Elektirik kesintilerinden etkilenmemek için pilli ve dinamolu (ateşleyici için) bazı şofbenler olduğunu görmüştüm. Demirdöküm ve Bosh markalarda var bazı modellerde bu özellik var. Bunlardan kullanan varmı ve hangisi iyidir. Şofben tavsiyesi lazım . Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umit_semerci -- 18 Mart 2015; 14:06:21 >



  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ariston Next STF 14 Şofben özellik olarak hoşuma gitti. Özellikle sabit sıcak su özelliği çok iyi gibi. Bu modeli tanıdıklara sorarken bunu kullanan bir arkadaşa denk geldim. Hem ürün kalitesi hem de servis olarak çok memnunlar. Pil ve dinamoluları internette görsem de şofben satıcıları müşteri ne isterse istesin kulak tıkayıp illaki kendi ellerinde ne model varsa onu satmak istediklerinden öyle bir şeyin teknik olarak imkansızlığını iddia ediyorlar. Tableti açıp gösterince de o yapılması imkansız olan üründe uzman kesilip onun nasılkötü birşey olduğunu bizzat yaşadığı!!!??? örneklerle açıklıyor.
    Bakalım kullanıcı tavsiyeli uygun bir pilli veya dinamolu bir model bulamazsam Ariston STF 14 iyi gibi.
  • umit_semerci U kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz türden şofbenler gelişmiş elektronik kartlardan dolayı artık üretilmiyor. En basit çözüm şofbene bir tane UPS takmaktır.
  • Haklısınız. Bir ara o tip şofben ilanları rahat bulunabiliyordu ama şimdi yok. Sanırım Ariston STF 14 alacağım. Ama montajı genelde elektiriği buattan direkt alıp araya otomatik siğorta koyarak yapıyorlar. Şofben yerinde piriz var. Bağlantıyı fiş-piriz ile yapılsa gerektiğinde fişi çekip ups ye takardık. sabit montaj olursa ups nasıl olacak bakmak lazım.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.