Şimdi Ara

Geekbench 3'ün iOS sürümü ücretsiz yapıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Geekbench 3'ün iOS sürümü ücretsiz yapıldı 

     

    Primate Labs tarafından hazırlanan performans ölçüm uygulaması Geekbench 3, iOS tarafında oldukça uzun bir süre sonra ücretsiz yapıldı.

     

    iOS 8 ve 64-bit desteğini arkasına alan Geekbench 3, bildiğiniz üzere cihazların performanslarını değerlendirmek için farklı testler yapıyor ve detaylı sonuçlar sunabiliyor. Cihazların teknik ve yazılımsal detayları hakkında bilgiler verebilen uygulama, beyaz ağırlıklı sade arayüzüyle de rahatlıkla kontrol edilebiliyor.

     

    Daha önce 1$'a satılan Geekbench 3ê an itibariyle buradan ücretsiz ulaşabilirsiniz.

     








  • Apple için gerekli bir program değil.

    Ios içerisinde birbiriyle kıyaslayabileceğiniz bir cihaz mevcut değil . Android tarafında gerekiyor , farklı firmaların telefonlarını kıyaslamak adına .
  • geekbench saf cpu testi yapar yazılımdan bağımsız. her platform için işe yarar yani. android ve ios kıyaslaması yapmak içinde iyidir.
  • Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psyshock

    geekbench saf cpu testi yapar yazılımdan bağımsız. her platform için işe yarar yani. android ve ios kıyaslaması yapmak içinde iyidir.

    Android - ios kıyaslaması yapamazsın . O testte 2 katı puan alan telefon , reel kullanımda android tarafında oyunlarda veya işlemlerde yavaş kalabiliyor .

    Elmayla armudu birbirinden ayırmak gerekiyor . Seneler öncesinin ipad 3 ü real racingi takılmadan oynatıp , takılarak oynatan cihazların yarısı puan alıyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geekbench dedigim gibi cpu test eder ve yazilimdan bagimsizdir. Islemcin ne kadar guclu onu anlarsin fazlasini degil. Benchmarklar donanim gucunu gosterir gercek hayati gostermez. Donanim karsilastirmasi yaparsin ozellikle de geekbenchle cpu konusundaki en iyi karsilastirmyi yaparsin . Verdigi sonuclarda dogrudur gercek hayati anlayamazsin cunku daha guclu islemciye daha fazla yuk bindirirsen genel olarak sistemin yine yavas calisir.

    Isin oyun kismi ise apayri bir konu geekbencn ile oyunlarin hicbir ilgisi yok. Oyun gpyu ya bakar cpu ya degil. Gpu gucunden sonrada oyunu yazanin basarisi onemli gtx titanda koysan real racing i kastirabilirsin.

    Not:ilk mesaj iphone android telefon kiyasi yaparsin olucakti android ios kiyaslamasi zaten yapamazsin dedigim gibi geekbench donanim seviyseinde olcum yapar yazilim bagimsizdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 18 Mart 2015; 19:00:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.