Şimdi Ara

Jabra Move Wireless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj










  • Teknik Özellikler:

     

    Sürücü: 40 mm Dinamik

    Hassasiyet: 94 dB

    Direnç: 29 ohm

    DSP: Bulunuyor

    Destek: Bluetooth 4.0

    Profil: A2DP,HFP,HSDP ve AVRCP

    Bağlantı: Bluetooth, Stereo ve Usb

    Renk: Kırmızı, Siyah, Mavi

    Çekim Mesafesi: 10 metre

    Mikrofon: 4 mm omni-directional

    Mik. Frekans: 100 Hz - 8kHz 

    Konuşma Süresi: 8 saate kadar

    Bekleme Süresi: 12 gün

    Ağırlık: 150 gram




    Jabra Move Wireless



    Dijital sinyal işleme birimiyle kaliteyi daha üst bir seviyeye taşımayı hedeflemiş jabra, tüm profilleri desteklediği gibi bluetooth 4.0 üzerinden de çalışabiliyor. 40 mm'lik dinamik sürücüsüyle dikkat çeken 94 db hassasiyet değerli ürün, 29 ohm direnç değerine sahip.  4 mm'lik her yönden ses alan 100 hz - 8 kHz'lık bir mikrofonu bulunan bu 150 gramlık kulaklık  10 metre çekim mesafesi sunabilmekte.




    Siyah, mavi ve kırmızı renk seçenekleri olan ürünün, elimizde bulunan mavi renkli modeline yakından baktığımızda, siyahın o dikkat çeken uyumuyla bezendiğini görebiliyoruz.




    Sürücü dış kısmından tutun, kablo hattına ve taç kısmına kadar mavi ile kaplanmış ürün diğer kalıp kısımlarda ve taç iç kısmında yerini siyaha bırakmış.



    Jabra Move Wireless



    Minimal yapıda tasarlanmış ürünün oldukça esnek bir taç kısmı olduğunu söyleyebiliriz. Paslanmaz çelik malzeme ile güçlendirildiğini de belirtmeliyim. En azından kırılma yada yamulma gibi sorunları yaşatmayacaktır. Ürünün file kumaş taç bandına sahip olduğunu görebiliyoruz. Taç iç kısmı her zamanki gibi kafamızın rahat oturması adına yastık görevini üstlenmiş. 




    Taç bandımızın ayak kısımlarında ise plastik malzeme üzerine işlenmiş jabra baskısını görebiliyoruz. Arkası kapalı tipte tasarlanmış ürünün, sürücü kısımlarını, sert plastik bir malzeme kaplamış.




    Sağ kanalda, ledli bildirim ile desteklenmiş açma kapama ve bluetooth bağlantı tuşu yer alırken, gövdeye mikrofon ve micro-usb portunu koymayı da ihmal etmemişler.




    Sol kanaldaysa ses açma ve kapama, durdur, devam et, önceki ve sonraki gibi parça kontrol imkanının bulunduğu kontrol ünitesine yer verdiklerini görebiliyoruz. Kontrol imkanlarına erişim oldukça basit. Tuşların orta yumuşaklıkta, tam kontrol hissiyatını yansıtacak kıvamda olduklarını belirtmeliyim.



    Jabra Move Wireless



    Üründe, kablolu kullanım imkanı için stereo giriş koymayı ihmal etmediklerini de görebiliyoruz. Üst kalite bir deri malzeme ile kaplanmış padlerimizin yumuşak olduğunu ve kulak üstü bir yapıda tasarlandığını görebiliyoruz.





    Üründe en çok hoşuma giden özelliklerden biri de çağrı kontrol imkanlarına sahip olmamız oldu. Arama cevaplama, reddetme ve sesli arama gibi özellikler, kulaklığı işlevsel bir mobil aksesuar havasına sokabilmiş.



    Move'un kutu içeriğinden bahsetmek gerekirse, stereo kablo ve usb kabloya da yer verdiklerini görebiliyoruz.



    Jabra Move Wireless





    Kulaklığı, yüksek çözünürlüklü parçalar kullanarak, uzun süre Xperia Z2 ve Cowon j3 ile test ettiğimi belirtmek isterim. Kulaklıkta aptX teknolojisine yer verilmese de ses kalitesi açısından oldukça yeterli bir seviyeye ulaşabildiğini belirtmeliyim.




    Deneyimlerimde her hangi bir kopmaya ya da parçalar arası geçişte gecikmeye rastlamadım. Bluetooth 4.0 olması da şarj süresi ve Teknolojiyi takip açısından iyi düşünülmüş. Yalnız NFC teknolojisine yer vermediklerini de belirtmek istiyorum.



    Yaptığım testlerde ürünün frekans aralığının oldukça yüksek olduğunu algıladım. Dip frekanslara çıkabildiği gibi tepe oktava kadar da ulaşabiliyor. 




    Ses şiddeti nedense ürünün izolasyon kalitesiyle orantılı gitmiş. Başlarda açıkçası dışarıya ses kaçırma ve ses alma kapasitesinin oldukça yüksek olduğunu düşünüyordum. Deneyince şaşırdığımı belirtmeliyim. Yapısı gereği kulak üstü olsa da oldukça başarılı bir şekilde izolasyon sağlayabiliyor.




    Ses parlak bir karaktere sahip. Tizler oldukça ön planda, nedense diğer sesler biraz gerisinde kalmış.  Açıkçası bir süre sonra seni parçanın derinliğinden uzaklaştırıp sadece kendine kitleyebiliyor. Şahsen ben o tarz bir dinleyişi pek  keyifli bulmuyorum. o yüzden arada dinlediğim türe göre tizi kısmak zorunda kaldığımı belirtmeliyim.



    Mid seslerin derin ve vurgulu bir şekilde bass ile birlikte uyumlu ilerlediğini belirtmeliyim. Üründe arada distorsiyona rastlasam da öyle genel dinletiyi etkileyecek bir kıvamda olmadığını belirtmeliyim.



    Jabra Move Wireless





    özellikle metal ve rock vari türlerde başarılı. Enter sandman parçasında beni tatmin edebildi. Yalnız tizler diğer sesleri boğabiliyor, gerekli ekolayzer ayarlarıyla elektronic ve ambient da dinleyebildim. Pop konusunda yeterince başarılı bulduğumu da belirtmeliyim.

    Mabel matiz-gel parçasını dinlerken özellikle fazlasıyla keyif aldım.




    Baslar keskin ve ebatına göre az da olsa vurguyu yansıtabiliyor.  Oyun performansına değinecek olursak özellikle savaş yüklü senfonik seslerle süslenmiş oyunlarda vurgular ve derinlik yerinde.




    Batarya performansına değinecek olursak ürünün 7 saatin üzerinde dayanabildildiğini belirtmeliyim.




    Hem mobil aksesuar olarak iş görecek hem de kulaklık ihtiyacınızı karşılayacak bir ürün olmuş. Ses kalitesi fiyatına göre oldukça tatmin edici. 



    Jabra Move Wireless











  • Herkese iyi seyirler diliyorum. Aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Sezer

    Herkese iyi seyirler diliyorum. Aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz arkadaşlar.

    Ürünlerin fiyatlarını videonun altına yaptığınız yazılı anlatımda belirtirseniz memnun olurum.


    İyi çalışmalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videonun sonundaki müzik bilgilerini paylaşabilir misiniz? :-)

  • Cümlelerin sonunu sürekli belirtmeliyim şeklinde bitirmen bir süre sonra kulağı tırmaladığını, en azından benim kulağıma hoş gelmediğini düşündüğümü belirtmeliyim.

  • Belirtmeliyim

  • Bu benim kendi görüşüm ama Beats den başka kulak üstü kulaklık tasarımlarını beğenmiyorum.

  • blazea B kullanıcısına yanıt
    yapıştı ağzıma ben de farkettim teşekkürler, açık fikirli olman hoşuma gitti.
  • İnceleme için teşekkürler. Bir de inceleme sonunda farklı bir hareket yapmasan, sadece kafanı aşağı yukarı sallayarak kapanışı yapsan daha iyi olur. Öbür türlü biraz yapamacık bir hava oluyor.

  • Jabra rox wireless kulaklik aldim cok memnunum. Kaliteli ürünler gercekten sesler muazzam

  • Powerofdreams kullanıcısına yanıt
    Bana neden kitlendiniz ki ben yeterince samimiyim. Yapmacık olmadığımı bir çok insan biliyor zaten. Önemli olan sunduğum içerik ben değilim.
  • DH Sezer kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladınız size yapmacık demek istemedim. Sunduğunuz içeriğe lafım yok. Kimseye de bir şey öğretmeye hakkım yok biliyorum. Ben sadece bir öneri sunmak istedim. İncitir gibi yazdım sanırım. Özür dilerim.
  • Powerofdreams kullanıcısına yanıt
  • DH Sezer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Güzel şarkıymış. Sezer Bey bu arada Logitech g930 hakkında ne düşünüyorsunuz? Alınır mı ? Oyun ve Müzik dinlemek için.
  • Powerofdreams kullanıcısına yanıt
    Oyun için alabilirsin müzik de dinlenir ama sana kişisel tercihimi söyliyim. 60 mm'lik asus cerberus ve dac al ondan kralı olmaz zaten.
  • DH Sezer kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler. Listeme bu kulaklığı da ekledim. Yakın zamanda alacağım inşallah.
  • Merhaba, incelemeniz için teşekkür ederim, çok açıklayıcı olmuş. Elinize sağlık. Ben de bu kulaklığı gözüme kestirdim ancak son dk amazondaki yorumlara baktığımda padlerinin aşındığından, söküldüğünden çokça şikayet yorumu vardı. Ayrıca terlettiğini söyleyen de olmuş. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. (Kulaklık hala sizdeyse mesela sizde de oldu mu padlerde aşınma?)


    Bir de tavsiye isteyeceğim. 100$ altı bt olarak birçok yerde bu kulaklığın tavsiyesini gördüm. Ama marka Jabra olduğundan biraz çekimser kaldım. Sizin de bu fiyat seviyesinde tavsiyeniz bu kulaklık olur mu, yoksa başka marka modeller de önerebilir misiniz?
  • Mrhaba Sezer

    Çok güzel sunum olmuş eline sağlık

    Ben ağırlıklı techno elektro müzik dinlerim baslar çok önemli jabra yeterli olurmu başka tavsiyen varsa söylermisin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.