Şimdi Ara

Salcano Astro 30/HB/619 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
3.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/salcano-astro-30-dag-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporsalastro30&categoryId=27058700

%30 indirime girmiş. başlangıç bisikleti için uygun mu sizce f/p açısından da yorumlarınızı merak ediyorum.

• Salcano'ya para verilmez
  • Neye para verilir bu fiyatlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdh

Neye para verilir bu fiyatlarda

Ne verilir peki? Boncuk versek olur mu?
  • benim zamanımda bianchi sağlamdı valla :)
  • 2 aydır sıcak bir bisiklet fırsatı bulamadım. bisikleti aldım bunu gördüm. 16 inc e 26 inci görünce rahatladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

2 aydır sıcak bir bisiklet fırsatı bulamadım. bisikleti aldım bunu gördüm. 16 inc e 26 inci görünce rahatladım.

26 jant o
    16" dediğiniz kadro boyunuz sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ulkede fp olarak salcanodan otesi yok
    kimse bos bos konusmasin
    bianchi salcano ya rakip olamaz.
    bu dolar ve euro kurunda rakiplerinden de fiyat olarak cok onde.

avrupai amerikan asya bisikletleriyle de ust duzeyleri kiyaslarsiniz olur biter.

200 tlyede bisikleti var 30binede ozel yapim daha yuksek fiyatlarada.

Salcano nun tek eksisi siyasi olabilir ki yaglama yikama yapmiyor sadece belediyeden cumhurbaskanina kadar cogu bisiklet ihalesini aliyor.

bundada Tr nin en buyuk bisiklet ureticilerinden ( belkide en buyugu) olmasi olabilir.

astro kaliteli seridir kadrosu gucludur rakipleri bu fiyatta yok.

iki yildir kullaniyorum ayar disinda bakim bile yapilmadi.
    20 senedir de bisiklet kullanan birisiyim
    (9. bisikletim)

alternatif vermeden salcano ya cop diyeni bloklayin gitsin bisikletin b sinden anlamiyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: yec44

2 aydır sıcak bir bisiklet fırsatı bulamadım. bisikleti aldım bunu gördüm. 16 inc e 26 inci görünce rahatladım.

26 jant o
    16" dediğiniz kadro boyunuz sanırım

eeee 16 inc e 26 işte. ben 186 boyundayim 53cm ye 29 inç aldım daha ucuza salcano. 16 kardo 170e anca olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yec44 -- 17 Mart 2015; 20:51:50 >
  • yec44 kullanıcısına yanıt
    model nedir birde asil fiyat mi
    yoksa kart kampanyasi indirim ceki vs ile mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: meter90

model nedir birde asil fiyat mi
    yoksa kart kampanyasi indirim ceki vs ile mi?

salcano ng650 n11 88tl puan ile 580 e geldi.

bu bisiklet benim aldığımdan daha pahalı normalde. Fiyatı iyi. fakat kadro boyu 16" buda boyu 170-+5 için sıcak yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yec44 -- 17 Mart 2015; 21:09:32 >
  • Katlanır bisikletler hakkında fikriniz nedir, İstanbul içim çok fazla kullanmamak amacıyla uygun mudur?

• başlangıç için veya fazla para vermek istemeyenler için ideal sayılır. banka kampanyası + hediye çeki kampanyası varsa eğer daha da karlı çıkılabilir...

bu segmente bianchi speed 3000 var. düşünenler onada bakabilir.

son olarak önemli bir uyarı yapayım. bisikleti yakından görmeden internet üzerinden sipariş vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

başlangıç için veya fazla para vermek istemeyenler için ideal sayılır. banka kampanyası + hediye çeki kampanyası varsa eğer daha da karlı çıkılabilir...

bu segmente bianchi speed 3000 var. düşünenler onada bakabilir.

son olarak önemli bir uyarı yapayım. bisikleti yakından görmeden internet üzerinden sipariş vermeyin.

bir ara hb'de kadrosu alüminyum olan 400 küsür lira civarında bir bisiklet vardı, bugün baktığımda göremedim onu. hatırlayan var mı? adını ve markasını konusu da açılmıştı sanırım.
  • bu arada alternatif olarak şu da var;http://www.decathlon.com.tr/rockrider-51-da-bisikleti-id_8231773.html

pek tekniksel özelliklerden anlamadığım için, hangisi daha iyi bilemiycem.
  • 180 boyum var beyler. geçen sene 400 liraya satılan şehir bisikletimi çaldırdım. bunu almak istiyorum. boyuma uygun mudur bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

Salcano'ya para verilmez

size göre öyle olabilir ama bu şekilde kesitirp atmak insanları yanlış yönlendirmekten başka birşey değil.

bana görede oldukça güzel ürünleri olan bir marka.. en iyisi en güzeli değil ama oldukça güzel modelleri var.
    astro yu bilmem ama city sport serisi çok çok iyi, city fun serisi de oldukça güzel başlangıç modeller ve yüzlerce kullanıcıları var..

almayı düşünen arkadaşlar inceyelip yorumları okuyabilirler.
  • Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    Ümit Neo diye bir model vardı. Aradığınız neo mu?

• Bunun bir üstü (decatlhondakinin bir üstü) astroya denk gelebilir (en azından boyası daha güzel diğer özelliklerde yine eski seri astro önde)

Cosark imkananız varsa 18inch alın ve hatta 18 inch' e 26 jant üstü model bakın.

400 tl lik bisiklet ise claudbutler dı (çakma ingiliz) salcano servisli, alan pek çok kişiye ng650 ve değişik salcano bisiklet parçaları gönderildi, astro serisiyle mukayese edilecek ürün değil.

Claudbutler'in 28lik ürünü vardı yanılmıyorsam o baya iyiydi yalnız (insomnia ayarında)

http://www.salcano.com/bisiklet.php?cesit=8

ngXXX-astro-insomnia-igman-assos vs. diye gidiyor seri. Güncel modeller yukarıdaki linkte. Konudaki seri 2015 değil. ondan ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 17 Mart 2015; 21:50:07 >

• Decatholonu takip edin, Salcano bisiklet yapmayı öğrenenedi halen.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.