Şimdi Ara

Google'dan yeni bir artırılmış gerçeklik oyunu geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google'dan yeni bir artırılmış gerçeklik oyunu geliyor


     

     

    Google'ın geçmiş yıllarda satın aldığı Niantic Labs'ın Ingress adlı artırılmış gerçeklik oyunu ile geniş bir oyuncu kitlesine sahip olması ikinci oyun için de kapıları ardına kadar açtı. Firma şimdi ikinci oyununu hazırlıyor.

     

    Endgame: Proving Ground adını taşıyacak olan oyunun senaryosu Endgame evreninin yaratıcısı James Frey tarafından yazılıyor. Oyuncular konum tabanlı bu oyunda da yine Endgame evreninde insanlığı kurtarmak için mücadele edecek.

     

    Hatırlanacağı üzere Ingress oyununda oyuncular kendilerine verilen gerçek dünyadaki konumlara giderek kamera ile belirli görevleri yerine getiriyor ve bağlı olduğu tarafın dünyayı ele geçirmesine yardımcı oluyordu. Bu şekilde oyundaki hakim iki tarafın dünyayı ele geçirme mücadelesi yaşanıyordu.

     

    Endgame: Proving Ground oyununda ise oyuncular insanlığın kurtuluşu için 12 Cephe'ye katılarak etkileşimli bir hikaye içerisinde dünyanın pek çok bölgesindeki sayısız noktada mücadele veriyor. Oyunda belirli şehirlerde PvP tarzında mücadeleler de bulunuyor.

     

    Oyuncular an itibariyle AncientSocieties.com adresinden hikayenin gelişimini takip edebilir, bazı başlangıç bulmacalarını çözebilir ve puan kazanmaya başlayabilirler. Bu puanlar oyun yayımlandığında daha fazla bonus kazanmak için kullanılacak. Oyun yılın ikinci yarısında kapalı beta olarak başlayacak. Kesin çıkış tarihi ise bilinmiyor.







     

     








  • konuyla alakası yok ama 1 nisan yaklaşıyor ;)

  • Guzel olacak gibi bekleyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.