Şimdi Ara

Sisteminizin hizini katlayin! [Videolu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
1
Favori
6.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sisteminizin hizini kat ve kat artirmak icin asagidaki linkleri kullanabilirsiniz. Bizzat benim tarafimdan hazirlanmistir. Gerisi de gelecektir ins. Tabi okuldaki sinavlardan firsat buldukca Videolu veya resimli dokumanlar icin konu onerisinde bulunan arkadaslara simdiden tskler cnku bu konuda bayagi sikinti cekiyorum Lutfen yorumlarinizi eksik etmeyin. Kolay gelsn

Video:http://zipurl.in/84
    Youtube:http://zipurl.in/89

Youtube linki icin ozgsata'a tskler

NOT: Indirdiginiz videoyu Internet Explorer yada Firefox ile izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 15 Mayıs 2007; 20:21:59 >

• sen yaptıysan kesinlikle mükemmeldir eline saglık
  • Hocam Konuyu Biraz Açarmısın?

Nasıl Arttırıyor Yani?
  • Forumda hızlı bir yükseliş gösterip yardımlarınızla bir çok kişinin derdine çare olduğunuzu gözlemledim... Bu tarz çalışmalarlada bir çok arkadaşa büyük faydanız olacağı kesin...Çalışmalarınızdan ötürü sizi tebrik ediyorum.

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven
    sen yaptıysan kesinlikle mükemmeldir eline saglık

estag. dostm. yinede cok cok tskler

quote:

Orjinalden alıntı: Peçito
    Hocam Konuyu Biraz Açarmısın?
    Nasıl Arttırıyor Yani?

dostm program yardimiyla en basit ve etkili sekilde nasil sistem performansi artirilir. onu videolu olarka anlattim. ayrica yakinda bu tur calismalarin yaninda surpriz calismalarimda olacak

quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly
    Forumda hızlı bir yükseliş gösterip yardımlarınızla bir çok kişinin derdine çare olduğunuzu gözlemledim... Bu tarz çalışmalarlada bir çok arkadaşa büyük faydanız olacağı kesin...Çalışmalarınızdan ötürü sizi tebrik ediyorum.

Saygılar...

cok cok tskler dostm.

• daha bakmadım teşekürü baştan yazıyorum.çünkü eminim güzeldir.hemen bakıyorum
  • Burak diyorsa vardır bir bildiği ben hemen uygulamaya başlıyorum sağolasın ve bence seni bu bölüme modaretör yapmaları lazım bunuda beliryteyim bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRKYPNR
    daha bakmadım teşekürü baştan yazıyorum.çünkü eminim güzeldir.hemen bakıyorum

cok cok tskler dostm. senn faydali konulara yetisemem ama ...
    quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#
    Burak diyorsa vardır bir bildiği ben hemen uygulamaya başlıyorum sağolasın ve bence seni bu bölüme modaretör yapmaları lazım bunuda beliryteyim bu arada

tskler dostm. sonucu da bildirirsen memnun olruum. moderatorluk konusuna gelince bende memnun olurum ama adminin takdiri saygi duymak laizm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 12 Kasım 2006; 23:07:14 >

• Orjinalden alıntı: serji

Orjinalden alıntı: BRKYPNR
    daha bakmadım teşekürü baştan yazıyorum.çünkü eminim güzeldir.hemen bakıyorum

cok cok tskler dostm. senn faydali konulara yetisemem ama ...

Estafurullah
  • video yu acamayan arkadaşlara belkı yardımcı olur burdan

birlıkte açta explorerde de acabılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 12 Kasım 2006; 23:47:26 >
  • deneyen yok mu sonuç nedir
  • Hayırlı olsun bana pek lazım olmayacak ama malum oyunlar için işlemci ve ekran kartı belli.
  • hemen bakmak lazım eyvallah
  • Serji her zamanki gibi süpersin...
    Tebrikler dostum
    MEB kullanılarına rapid kısıtlaması var. proxy izin vermiyor.
    prgram TuneUp Utilities sanırım . başka bir yerde link var mı bildigin şimdi aramayayım.
  • eyw saolasın

Uygulamaya baslayalım
  • Video'yu indirdim, deneyeceğim. Serji yaptıysa iyidir zaten
    Üst konuda olabilir
  • Dostum çok hızlı anlatmı$sın, bunu yapmak baya bir zaman alır sanırım , emeğine sağlık genede
  • quote:

Orjinalden alıntı: golevez33
    Serji her zamanki gibi süpersin...
    Tebrikler dostum
    MEB kullanılarına rapid kısıtlaması var. proxy izin vermiyor.
    prgram TuneUp Utilities sanırım . başka bir yerde link var mı bildigin şimdi aramayayım.

cok tskler hocam TU 2006 linki brada ama ddiger dosyayi indirmek icin yine gerekecek. dnsleri degistirip girebilrseniz olur. yada en kisa zamanda baska bir serverada upload ederim

http://www.desiurl.com/9d60c

quote:

Orjinalden alıntı: kryeck
    Hayırlı olsun bana pek lazım olmayacak ama malum oyunlar için işlemci ve ekran kartı belli.

dostm yalnizca oyunlar icin degil sistem genel performansida artiriyor

quote:

Orjinalden alıntı: erencaner
    hemen bakmak lazım eyvallah

sonucu bekliyorum dostm

quote:

Orjinalden alıntı: DoLZ
    eyw saolasın
    Uygulamaya baslayalım

rica ederim sonucu bekliyorm

quote:

Orjinalden alıntı: RuiNatioN
    Video'yu indirdim, deneyeceğim. Serji yaptıysa iyidir zaten
    Üst konuda olabilir

tskler dostm. ust konu olacak kadar iyi degil sanirim su anda

quote:

Orjinalden alıntı: RuiNatioN
    Dostum çok hızlı anlatmı$sın, bunu yapmak baya bir zaman alır sanırım , emeğine sağlık genede

dostm sanirim haklisin. fakat baglanti maglum yavas. upload etmesi uzun suruyor. goruntu kalitesini dusursem biseye benzemez. ama yinede saol. zaten yeni calismalar yolda ve bunlarin yaninda surpriz calismalarda gel,iyor. serji'nin bilgisayarinda neler var? 1200 gb nasil dolduruyor. neler indiriyor vs.

•  Sisteminizin hizini katlayin! [Videolu]

hijackthis den sora bunuda aynı video daki gibi uyguladım sonuc super fakat simgelerin altındaki gölgeyi bir türlü kaldıramadım

bu arada serji yakalandın tırnaklarını yeme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLi_JoSePh_ -- 13 Kasım 2006; 15:50:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLi_JoSePh_
    hijackthis den sora bunuda aynı video daki gibi uyguladım sonuc super fakat simgelerin altındaki gölgeyi bir türlü kaldıramadım
    bu arada serji yakalandın tırnaklarını yeme

hehe dostm simdi sonucu bildirdigin icin tskler bu bir. simgelerin altindaki golge icin: bilgisayarimi sag tikla - ozellikler - gelismis - performans altinda ayarlar - masaustundeki simge etiketlerinde birakma golgesi kullan - isaretli ise kaldir degilse isaretle bu iki. ucuncu ve son olarkta ben tirnak yemem yaw hatta nefret ederim orada naptigimi bilmiyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.