Şimdi Ara

Breitling de akıllı saat pazarına girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Breitling de akıllı saat pazarına girdi


     

    Saat dünyasının lüks tüketime yönelik ürünleri ile yakından tanınan firması Breitling, akıllı saat pazarına fazla uzak kalamadı ve lüksten taviz vermeden tasarladığı akıllı saatini lanse etti.

     

    B55 Connected adındaki saat iPhone uygulamasına bağlanıyor ve kontrol bu saat üzerinden sağlanıyor. Aslında saatin pek fazla akıllı özelliği yok. Sadece uygulama üzerinden saatin zaman ayarı, dünya saatleri, alarm, ekranda gösterilecek bilgiler, gece modu, çalışma parametreleri gibi değerler kontrol edilerek ayarlanıyor. Bu veriler telefon ekranında da gösterilebiliyor.

     

    Lüks tasarımdan taviz vermeme adına Breitling çok fazla fonksiyona yer vermemiş. Analog bir kadrana sahip olan saatin alt kısmında bir dijital ekran da yer alıyor. Saat motoru ise en doğru zaman gösterimini yapmak için geliştirilmiş. B55 Connected için henüz bir fiyat açıklanmadı ancak birkaç bin dolar olacağı tahmin ediliyor.







     








  • Otomatik mi pilli mi (pillidir kesin)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkarması iyi birşey . Böyle kaliteli firmaları görmek isteriz ama şöyle bir sıkıntı var lüks marka diye fiyatı yukarıya çekerse işte o zaman sıkıntı . 500 aldığımızda seviniyorken 700-800 yaptırmasında .

  • Breitling sanırım ilk akıllı saat denemelerini yapan firmalardan biridir. Emergency diye bir modeli vardı hem fiyat hem cüsse olarak kalavi bir saat ti. Olayı saatin içinde tehlike durumunda sinyan gönderen verici olmasıydı dünyanın heryerinde sistem çalışıyor ve noktasal olarak yerini bildire biliyordu.

  • breitling zaten pahalıdır. Fiyatı yukarı çekme gibi birşey zaten yapamaz. Adamlar ağır prestij.

  • hey yavrum hey çakmasına dünya para vermiştik zamanında ne saat be

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.