Şimdi Ara

CENIX PowerBank larda en iyi fiyatlar (N11). KARGO BEDAVA OLDU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.848
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,
    Piyasaya göre en iyi fiyatları vermeye çalıştık.

    8.000 mAH 49 TL
    10.400 mAH PB-10F modeli 59 TL
    10.400 mAH PB-10 modeli 59 TL
    13.000 mAH 69 TL

    EDİT: KARGO BEDAVA oldu

    MARKA HAKKINDA;

    GENEL BAKIŞ

    1986 yılında Samsung ve Lg markaları ile OEM/ODM anlaşması kapsamında çalışmaya başlayan CENIX, kurulduğu yıllarda dünyanın önde gelen teknoloji firmalarına, sahip olduğu yüksek teknoloji ve kaliteyle, ürün geliştirme ve üretim alanında destek sağlamıştır. Ses kaydedici cihazlar üzerinde göstermiş olduğu üstün başarının ardından 1991 yılında kulaklık ve taşınabilir radyo üretimine başlayan CENIX, ilerleyen yıllarda Sony markasıylada bir anlaşma imzalayarak sektördeki başarısını bir kez daha ispatlamıştır.





    Dünya pazarında dijital iletişim sektörü için yeni teknolojilerin geliştirilmesinde lider konumunda olan CENIX, 1998 yılında anolog ses sistemlerinin dijital ses sistemine dönüşmesine öncülük etmiştir. Bu gelişmenin ardından dijital ses kaydediciler ve mp3 playerlar dünya pazarına sunulmuştur.





    Düzenli ve artan büyüme ile sektördeki ağırlığını küresel boyutta zirveye taşımayı amaçlayan CENIX; Sandisk, GE, Samgung, Lg ve Sanyo gibi sektör devleriyle partnerlik yaptığı uzun yıllar sonunda kendi markalaşmasını tamamlamış ve ticari itibarını yüceltme konusunda üstün bir başarı göstermiştir. Yüksek teknolojiye sahip ürünleriyle kendine özgü bir kalite ve güven profili çizmeyi hızla başaran CENIX, yenilikçi bakış açısına sahip şirket yönetimi ve yüksek motivasyonlu AR-GE departmanının katkısıyla hızla büyüyen ve değişen dünya pazarına ayak uydurmayı başarmıştır.





    Kurumsal ve sosyal sorumluluklarının bilincinde, kalite politikasına ve ilkelerine bağlı çalışarak siz değerli tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine en iyi şekilde cevap vermeyi amaçlayan CENIX, kurulduğu günden bu yana tüm çalışmalarını bu değerler etrafında gerçekleştirmiştir.

    Türkiye'de Cenix


    2007 yılından bu yana Türkiye'deki faaliyetleri devam eden CENIX'in Türkiye distribütörlüğü firmamız tarafından yürütülmektedir. Türkiye pazarına ilk etapta ses kayıt cihazlarıyla giren CENIX, ilerleyen zamanlarda kulaklık, mp4 player, dvd player ve son olarak wireless adaptörlerle ürün gamını genişletmiştir.





    Dünya pazarında gerçekleşen gelişmeleri yakından takip eden firmamız, doğru zamanda doğru ürünle tüketicinin karşısına çıkmayı amaçlayarak, sunduğu ürün ve hizmetlerde müşterileriyle kazançlı işbirlikleri meydana getirmektedir. Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek, ürünlerimizi sürekli geliştirmek ve satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak çalışma ilkelerimizin başında gelmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Robot -- 23 Mart 2015; 12:19:04 >



  • Ürünlerin arasındaki farklar hakkında bir bilgi geçebilirseniz daha iyi olacak.

    Birde ücretsiz kargo durumunu 300 tl alışveriş ile şart koşmazsanız daha sıcak bir fırsat olabilir.

    Hayırlı satışlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıyorum ve çok da memnunum.10400 olanlarda voltaj farkı var.Telefon ve tablet için ayrı girişleri var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FoxPark

    Ürünlerin arasındaki farklar hakkında bir bilgi geçebilirseniz daha iyi olacak.

    Birde ücretsiz kargo durumunu 300 tl alışveriş ile şart koşmazsanız daha sıcak bir fırsat olabilir.

    Hayırlı satışlar...

    Firmadan aktarılan teknik olarak çok fazla bir fark olmadığı.
    Bizde tasarımsal farklılıktan başka bir şey farketmedik. Ürün açıklamasıda aynı yönde. Aynı özellikleri barındırıyorlar. Hepsi Samsung batarya barındırıyor. A10 modeli biraz daha basit göründü gözüme A10F e göre ama işyerinde diğerini de beğenen var.

    Kargo ücreti 5 TL tutuyor. Ama üründen kazandığımız, kargo ücretinden daha az.
  • Ürünler Samsung batarya içerir.
  • Sanalpazarda 69 a xiaomi var, az çok isim yaptı forumda vs. Ek olarak 20 tl ye varan indirim ile 49 + kargo fiyatına yanında kılıf hediyesiyle geliyor. O fiyata bilinen bir ürün varken 59 a başka marka tercih etmeleri zor. Sanalpazar üzerinde ilaniniz varsa bahsi geçen indirimlerle beraber 39 tl ye düşecek ve xiaomi ye karşı fiyat avantajı ile secim yapılabilir duruma gelecek. Ama dediğim gibi xiaominin tahtını yıkmak çok zor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

    Sanalpazarda 69 a xiaomi var, az çok isim yaptı forumda vs. Ek olarak 20 tl ye varan indirim ile 49 + kargo fiyatına yanında kılıf hediyesiyle geliyor. O fiyata bilinen bir ürün varken 59 a başka marka tercih etmeleri zor. Sanalpazar üzerinde ilaniniz varsa bahsi geçen indirimlerle beraber 39 tl ye düşecek ve xiaomi ye karşı fiyat avantajı ile secim yapılabilir duruma gelecek. Ama dediğim gibi xiaominin tahtını yıkmak çok zor.

    Evet Hocam marka olarak forumlarda isim yaptı. Ancak ürünün bir TR temsilcisi yok. Getiren firma bugün var yarın yok. Müşteri olarak benim çekincem olur açıkçası. Yoksa firma olarak bizde getirmeyi düşündük ama prensip olarak sadece resmi distribütör ürünü satıyoruz. Yoksa marka kendini kanıtlamış bir marka. Ürünleri fonksiyonel olarak karşılaştırırsak kalite ve özellik olarak pek bir fark yok aralarında. Markanın Türkiye dist. servis olarakta garanti süresi içerisinde birebir değişim garantisi veriyor. Dünya çapında bilinen bir marka. Keşke Xiaomi nin de resmi bir dist. olsa o ürünüde uygun fiyata satabilsek. Platform olarak sadece N11 ve GG da mağazalarımız mevcut. Sahibinden.com da yeni mağazamız var ama henüz ürünlerimizi yayınlayamadık. Sanalpazar için görüşmelerimiz devam ediyor. Hayırlısıyla yakında oradada mağazamızı açacağız.
  • Sizi SSD sıcak fırsatlar konusundan hatırlıyorum. Yorumlarınızı samimi bulmuştum.
    Sanalpazar konusunu ben de destekliyorum. O şekilde 20 tl kombo ile forumdan birçok arkadaş power bank sahip oldu.
    O şekilde nerdeyse yurtdışı fiyatına denk geliyor. Hem sizin için de çok iyi olur.
    Bahsi geçen satıcı arkadaş sadece 2431 tane xiaomi 10400mAh power bank satmış. Gerçekten uçuk bir rakam...
    Bu sebeple alan ve alacak kişilerin uzun vadeli garanti konusunu pek düşündüğünü zannetmiyorum.
  • Kargo ücreti 5 TL tutuyor. Ama üründen kazandığımız, kargo ücretinden daha az.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllar önce cenix marka ses kayıt cihazı almıştım. yıl 2006 falandı sanırım.
    quote:

    2007 yılından bu yana Türkiye'deki faaliyetleri devam eden CENIX'in Türkiye distribütörlüğü firmamız tarafından yürütülmektedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birkaç sorum olacak
    1-yukarıda bir arkadaş "10400 olanlarda voltaj farkı var. Telefon ve tablet için ayrı girişleri var." demiş ancak sitede "Cenix powerbank bağlı cihazı algılayarak çıkış gücünü otomatik ayarlar" deniyor. Sanki ikisi birbirine zıt gibi duruyor.
    2-Aynı anda hem şarj edip hemde şarj olabiliyor mu?
  • 8000liğin fiyatı iyi polimer batarya.zaten dolar bu haldeyken cindende alsanız bu fiyata gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyatlara romoss xiaomi alın paranızı çöpe atmayın
  • Hızlıaldan 65 liraya alınabiliyor. Xiaomi 10400lükler. Garanti konusunda pek sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum. Hayırlısı olsun, umarım hedef insanlarınızı bulursunuz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet184

    quote:

    Orijinalden alıntı: matmuhendisi

    Kargo ücreti 5 TL tutuyor. Ama üründen kazandığımız, kargo ücretinden daha az.




    Yurdum esnafı her zaman 1-2 lira kazanır zaten. Fazlasını kazanan duymadım nedense

    Ticaret işi yapan bilir; "kargo bedava" yazsada yazmasada kargoyu her zaman müşteri öder.
    Kargo firmasına ödemezseniz , satıcıya ödersiniz ama hep siz ödersiniz.
    Biz tüketicilerde yanlış bir algı var. Kargo bizim için bir külfet olabilir. bu ürünün kargosu 10-15 TL tutar dediğimiz ürünleri kargo anlaşmalı firmalar 2,5-5 TL ödeyerek gönderiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murtigur

    birkaç sorum olacak
    1-yukarıda bir arkadaş "10400 olanlarda voltaj farkı var. Telefon ve tablet için ayrı girişleri var." demiş ancak sitede "Cenix powerbank bağlı cihazı algılayarak çıkış gücünü otomatik ayarlar" deniyor. Sanki ikisi birbirine zıt gibi duruyor.
    2-Aynı anda hem şarj edip hemde şarj olabiliyor mu?

    10.400 PB-A10f modelini kullanıyorum. 2 adet çıkış var. ikisinin üstündede 5V / 2A yazıyor. giriş ise 5V/ 1A
    Aynı anda şarj etmiyor. Powerbank şarj olurken çıkışlar kullanılmıyor.
    Dist. kargo bedava talebini ilettik yardımcı oldular. Tüm modellerde kargo ücretsiz.
  • Cenix PB-A13 13000mah lık ürünü aldım, ürün bozuk cıktı, servisi aradım kargoyu ödeyip gönderin dediler ürünü gönderdim, ürün 2 haftadan fazla sürede elime ulaştı, ve hala bozuk, üzerine ürün değişimi yapıldı yazmışsınız fakat ne usb kablo ne ürün değişmiş iyi ki göndermeden üzerindeki kodların resmini çektim aynılarını paketleyip göndermişsiniz teşekkürler cenix.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: J0ker59

    Cenix PB-A13 13000mah lık ürünü aldım, ürün bozuk cıktı, servisi aradım kargoyu ödeyip gönderin dediler ürünü gönderdim, ürün 2 haftadan fazla sürede elime ulaştı, ve hala bozuk, üzerine ürün değişimi yapıldı yazmışsınız fakat ne usb kablo ne ürün değişmiş iyi ki göndermeden üzerindeki kodların resmini çektim aynılarını paketleyip göndermişsiniz teşekkürler cenix.

    türkiye bu tip satılan herhangi çin menşeili ürün için malesef garanti söz konusu olmuyor
    bu böyle gelmiş böyle gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.