Şimdi Ara

Spinner ile yeni bir sonsuz koşu macerasına dalın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Spinner ile yeni bir sonsuz koşu macerasına dalın


     

     

    Oyuncuların sürekli ileriye doğru gitmesini tanımlayan sonsuz koşu türü altında sayısız popüler veya adı duyulmamış oyunu barındırıyor. Farklı birşeyler sunulmadığında öne çıkmanın imkansız olduğu tür içerisinde bu bakımdan ilginç fikirler ortaya çıkıyor.

     

    Spinner adlı sonsuz koşu oyunu bunlardan birisi. Oyun bir ibreyi renk yelpazelerinin içerisinde kontrol etmemizi gerektiriyor. Oyunda sürekli hareket halinde olan bir ibre mevcut. İbre dönerken farklı renklerde yelpazeler ortaya çıkıyor ve bu yelpazelerden geçerken ekrana basılı tutarsanız puan kazanıyorsunuz.

     

    Oyunda amaç ölmeden en çok puanı toplayabilmek. Eğer yelpazelerin arasındaki boşlukta ekrana dokunursanız ölüyorsunuz. Bazı yelpazeler birden fazla tıklama gerektiriyor. Ayrıca yeşil ince yelpazelerde ibre tersine hareket etmeye başlıyor. Giderek artan hız nedeniyle dikkatli olmanız gereken oyunun elektro müzikleri de hareketlerinize uyum sağlıyor. Oyun Android için ücretsiz ve reklam gösterimli iken iOS için 2TL fiyat etiketine sahip.

     

     


     








     







  • Agaya beleş :D

  • Artık bıktım böyle oyunlardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.