Şimdi Ara

Leon kombi nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu kombi işinden hiç anlamam. Yakın zamanda bizim memlekete doğal gaz hattı döşenip evlere verilmeye başlandı. Herkes doğalgaz döşetiyor şimdi evine.
    Pek olumlu bakmıyorum ama bizim evdekiler de heveslenip başvurmuşlar kombi almaya, sonuçta evde kalıp soba ile uğraşan onlar, bir şey diyemem.
    Şimdi işi yapacak firma iki kombi önermiş, biri Leon biri de Demirdöküm. Leon olan 500TL daha ucuza imiş ve kapasitesi sanırım diğerinden biraz daha yüksekmiş. Modellerini falan hiçbir şeyini bilmiyorum ki bizimkiler de bilmiyor. Satıcı ikisi de Demirdöküm fabrikasında üretiliyor, sadece biri daha ucuz, herkese de bundan kuruyorum demiş.

    Peki bu Leon kombiler ile deneyimi olan var mı, nasıldır kalitesi vs. bilgisi olan var mı? Hani ileride sorun olup servis masrafı çıkaracaksa o masrafı şimdiden verip Demirdöküm aldırayım bari çok kötü ise.







  • sis651 kullanıcısına yanıt
    protherm leon, 3 eşanjörlü ara nesil yarım yoğuşmalı bir kombidir,tam yoğuşma yapamayan ara model bir kombi,vaillant group'un çek cumhuriyeti fabrikasında üretilmektedir,bence 300-400lira daha ekleyerek tam yoğuşmalı premix kombi almanızı öneririm
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Söylerim o zaman, eğer o diğer kombi tam yoğuşmalı ise ondan kursunlar. Gerçi o da sanırım bizim eve küçük gelirmiş. Satıcı bir de bunlar sorduğu gibi bizimkileri eve götürüp hesaplamış etmiş her şeyi falan, almasak ayıp olurdu diyorlar. Başka bir yere falan da sormamışlar hiç. Gerçi sorsalar da anlamadıkları için... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.