Şimdi Ara

[PARAF/PARAFLY] BAHAR KAMPANYASI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
30
Favori
22.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İŞTE GELEN CEVAP ARKADAŞLAR

    SORU :

    Bi sorum daha var Diyelim ki parafly kartımla seyahat hattında avans puan kullandım ve -100 puandayım bahar kampanyasından 75 parafpara kazanınca avans borcum -25e düşecek mi?(zaten -100 parafpara olduğundan bahar kampanyasından yüklenecek 75 parafparayı ekside olduğum için pos makinesinde görünmeyecek dolayısıyla kullanamayacağım)


    Merhaba ……… Bey,

    Eğer ParafPara’larınız eksideyse kazandıklarınız eksi bakiyeden düşecektir. Bu durumda kampanyadan kazandığınız ParafPara’larınızı kullanmış sayılacaksınız. Böylece tekrar geri alım olmayacaktır.

    Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili öneri, istek ve şikayetleriniz için 365 gün 24 saat Halkbank Dialog’ u 444 0 400 veya 0 850 222 0 400 numaralı telefonlardan arayabilir, ayrıcawww.halkbank.com.tr web sitemizden iletebilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Necibe AYYILDIZ
    Halkbank Dialog

    AKARYAKIT KAMPANYASIDA AYNI OLACAK O ZAMAN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61cengaver61 -- 13 Mart 2015; 14:17:00 >




  • na9n N kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi hocam. Bu şekilde konuşunca akılları yanıyor zaten cevap veremiyor. Diyorum bana bu puanları harcama yolu gösterin susuyor. Sonra otomatik cevaba devam kampanya şartlarında yazıyor süreli diye İlk defa bir müşteri hizmetlerine ağır konuşacaktım zor tuttum kendimi. Silineceğini bildiğimiz için katılmamalıymışız, süper cevap:D
  • 61cengaver61 6 kullanıcısına yanıt
    Benzer mesajıma telefonla dönüş yaptılar ve kesinlikle ekside olunsada geri alınacağı söylendi. Benim konuştuğum Necibe değildir çünkü erkekti
  • puanlar silinecek diye yazmışlarsa silinir. bkm express kampanyasında da arayıp sormuştum. kampanyayı kendilerinin yapmadığını bkm expressin kampanya kapsamında 15 puan hediye yüklediğini dolayısıyla geri almaya da bkm ekspressin hakkı olduğunu ve geri alınacak deiye yazdıysa bkm expresin bunu geri alacağını söylemişlerdi. verdikleri cevap mantıklı olunca puanlar silinmeden önce kullanmıştım. bu kampanyada da açık açık şu tarihe kadar kullanmazsanız silinecek diye yazıyor. ben de puanları biriktirip o tarihten önce kullanmayı düşünüyorum. ilk alışverişimi 79,5 tl olarak carrefoursa dan yaptım bile kampanyaya yansımış. 9,5 tl de parafüstü kampanyasından gelecek. bundan iyisi şamda kayisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lawyerdem

    puanlar silinecek diye yazmışlarsa silinir. bkm express kampanyasında da arayıp sormuştum. kampanyayı kendilerinin yapmadığını bkm expressin kampanya kapsamında 15 puan hediye yüklediğini dolayısıyla geri almaya da bkm ekspressin hakkı olduğunu ve geri alınacak deiye yazdıysa bkm expresin bunu geri alacağını söylemişlerdi. verdikleri cevap mantıklı olunca puanlar silinmeden önce kullanmıştım. bu kampanyada da açık açık şu tarihe kadar kullanmazsanız silinecek diye yazıyor. ben de puanları biriktirip o tarihten önce kullanmayı düşünüyorum. ilk alışverişimi 79,5 tl olarak carrefoursa dan yaptım bile kampanyaya yansımış. 9,5 tl de parafüstü kampanyasından gelecek. bundan iyisi şamda kayisi

    BU KAMPANYAYI BKM DEĞİL HALKBANKASI KENDİ YAPIYOR.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: paladyum

    Benzer mesajıma telefonla dönüş yaptılar ve kesinlikle ekside olunsada geri alınacağı söylendi. Benim konuştuğum Necibe değildir çünkü erkekti

    BANA GELEN CEVAP BU ŞEKİLDE ,TELEFONLA DÖNÜŞ YAPMADILAR.
  • 61cengaver61 6 kullanıcısına yanıt
    olaya bak!! Ee peki hangi müşteri temsilcisine güvenip iş yapacağız??
  • 61cengaver61 6 kullanıcısına yanıt
    haklısınız ama daha önceki hiçbir parafly kampanyasında puanların geri alınacağı yazılmıyordu bu yüzden de geri alınmıyordu. ilk kez bu kampanyada puanlar şu tarihte geri alınacak diye açık açık yazmışlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paladyum

    Aynen dediğiniz gibi hocam. Bu şekilde konuşunca akılları yanıyor zaten cevap veremiyor. Diyorum bana bu puanları harcama yolu gösterin susuyor. Sonra otomatik cevaba devam kampanya şartlarında yazıyor süreli diye İlk defa bir müşteri hizmetlerine ağır konuşacaktım zor tuttum kendimi. Silineceğini bildiğimiz için katılmamalıymışız, süper cevap:D

    Siz bilirsiniz ancak BİMER'e şikayet ederseniz, şikayetin lehinize sonuçlanma ihtimali yüksek. HSBC için MH ile çözümleyemediğimiz benzer bir şikayetim olmuştu ve lehime sonuçlanmıştı.

    Kampanyayı düzenleyen birim kazandığınızı size hiçbir suretle kullanma şansı tanımamışsa "kazanmış" olmazsınız. Yani kazanılamamış hak olur bir bakıma. :)




  • herkes bu kadar mı çok geziyor da parafly puanı soruyor sürekli ? yoksa katlı puan kullanıldıgı baska alanlar da mı var PArafly puanlarının?

    bu arada bedava puan işte, 75 tl nasolsa harcanır, malum yöntemle migros harcamaları yapılır 75,00 TL ye..
  • İşin saçmalığı , Halkbank Mh parafly kartı pazarlarken ısrarla paraflyın paraf k.kartından farkının puanların geri alınmadığını üstüne basa basa söylemesine rağmen şimdi puan silme adeti çıkardılar..
  • halkbank hakikaten enteresan bir banka, ben olayın şöyle olduğunu düşünüyorum, paraf için yaptıkları duyuruyu hiç değiştirmeden parafly'ın sitesine de koydular ve kullanıcıları ne hale getirdiler. daha önce world'de sıklıkla başıma gelmişti. - bakiyedeyseniz yüklenen puanı kullanmış sayılırsınız, zaten mh de belirtmiş, yaşanan olumsuz durum bkm ile alakalı o çok belli, bu halkbank'ın kampanyası ve normal kredi kartlarında hep süreli oluyor bu puan kullanımı. parafly'dan ise - bakiyede geri alınabileceğini hiç sanmıyorum.
  • bütün bankaların müşteri hizmetleri çalışanları bilgisiz. birinin söylediğini diğeri bilmiyor. eğer kazanılan puanlar eksideki puanlara etki edip, avans borcu azaltıyorsa hiçbir sorun kalmayacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legolas192

    halkbank hakikaten enteresan bir banka, ben olayın şöyle olduğunu düşünüyorum, paraf için yaptıkları duyuruyu hiç değiştirmeden parafly'ın sitesine de koydular ve kullanıcıları ne hale getirdiler. daha önce world'de sıklıkla başıma gelmişti. - bakiyedeyseniz yüklenen puanı kullanmış sayılırsınız, zaten mh de belirtmiş, yaşanan olumsuz durum bkm ile alakalı o çok belli, bu halkbank'ın kampanyası ve normal kredi kartlarında hep süreli oluyor bu puan kullanımı. parafly'dan ise - bakiyede geri alınabileceğini hiç sanmıyorum.

    +1
  • Bu 3404'ün ücretsiz mesaj atabileceğimiz uzun hali var mı?
  • ganjaman kullanıcısına yanıt
    3404 zaten ücretsiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafaa96

    3404 zaten ücretsiz


    Mesajın tamamını okumadan mesaj atmamak gerekiyomuş demek ki Teşekkür ederim cevap için..
  • Aramaya gerek yok arkadaslar. Puanlar eksideyken ne diye geri alınsın. Ya da ekside zaten kazandığım puanı nasıl harcayacak? Ya da ekside oldugum zaman cektigim avansı nasıl kapatabilecegim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklıma bikaç soru takıldı
    1-puanlar hemen yüklenecek mi? yani ikinci 75 harcadım hemen 15 tl yüklenecek mi hesaba? 10 kat puanda hemen veya 1 gün içinde yklenmişti
    2-parafpuanlar pos olan her yerde kullaılır değil mi? sıkıntı olmaz sanırım
    3-tekstil sektörü denilmiş nevresim gibi mi mesela özdilek dahil mi? kıyafet filan oluyor mu? kıyafet kategorisi giyim olarak aklımda kalmş
  • resimde görüldüğü gibi - yada + bakiye fark etmeden mevcutpuanlar bkm kampanyasında silindi
    bu bankanın kendi kampanyası belki durum bastırırsak değişir ama şuan için bkm de olan buydu silindi


    diğer karttan -320 deyim bu borc bu kampanyalarla temizlenmeyecekse nasıl temizlenecek saçma durum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rehber22 -- 13 Mart 2015; 16:42:24 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.