Şimdi Ara

Leon & Cee'd Tercihi Hakkında Yardıma İhtiyacım Var ( Cee'd Premium Alındı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konulardan gün gelip açacağımı tahmin etmezdim
    Aracımı iki hafta önce satmıştım dizel+otomatik araç bakıyordum 60.000 TL civarına eleye eleye son iki araç kaldı az çok eksileri artılarını biliyorum ama sizlerinde görüşünü almak istedim.
    Leon 1,6 TDI DSG Style ve Kia Cee'd Premium

Leon'un 2014 model 7000 km style olanı için 61.000 TL, 11.000 km'de Led paketi için 63,500 fiyat aldım
    Kia Cee'd 2013 modelleri 3500 ve 30.000 arası boya değişeni olmayanlar için fiyatlar 61.000 - 65.000 arası değişiyor ama direkt pazarlık yapmadım şuana kadar Cee'd için
    Leon'un ikinci eli ve yakıt tasarrufu malum ama Cee'd premium donanımına göre araç boş duruyor

Aracı genelde haftasonu ve tatillerde uzun yolda kullandığımda göz önüne alıp tavsiyelerinizi rica ediyorum, bu arada ayrıca ricam farklı araçlar önerip zaten zorla ikiye indirdiğim seçenek sonrası kafamı tekrar karıştırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 2 Nisan 2015; 19:56:14 >

• esenlik kullanıcısına yanıt
    Gerek 2. el avantajı olsun, gerekse motor olsun Leon önde.
  • Kafani karistirmak istemem ama ceed'in kardeşi olan i30 elite paket bir Baksan fena olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonun motor şanzımanı ceed e göre iyi ceedin iç malzeme kalitesi leona göre iyi.

• Hocam hem leona hemde ceed e bindim. Araçları kullanmadım. Sizde gidin bi bayiye incelemek için. Kararınız ceed olacaktır.
    Leonun dışı güzel sadece.
    Ceed in dışı da güzel içi ayrı bi güzel. Leonun içi eski duruyo 2015 demezsin..

• Başlığa bakıp leon demeye gelmiştim dsg görünce vazgeçtim.

• Hocam birde kia nın servisi seata göre daha uygun olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle şuana kadar olan cevaplar için teşekkür ederim;
    @loutrec_ evet motor ve şanzıman Leon bir adım önde ama karşısındakide az çok kendini kanıtlamış 1.6 CRDI bir motor var en büyük eksisi yakıt sorunu :(
    @tibet41 bu iki haftada en çok incelediğim araçlardan biri i30 elite ama Ceed premiumdan donanım olarak eksik bire bir karşılığı değil ve iç mekan Cee'd daha iyi duruyor
    @airarmada kesinlikle katılıyorum
    @CyberBot hocam teşekkür ederim bende ikisinede bu araştırma srecinde bindim kesinlikle haklısın işte leon'un artısı motor şanzıman ve ikinci eli, ama aklım Cee'ddeydi eski aracımda varken ama ikinci elinde saçma sapan fiyat yazanlar var, daha pazarlık için aramaya bile tenezzül etmedim açıkçası sadece eresin bayiide bir araç vardı 3500 km 'de kazasız belasız kendi ekspertiz raporları olan gittiğimde satmıştı 63,000'e, milllet ilanda 40-50.000'deki araçlara 64-65 yazmış.
    @-TDI- Dsg için garanti uzatcam tabiki hocam her ne kadar tüm vw servisleri 2013 sonrası sıkıntı yaşayan yok gibi deselerde

• Leon için biraz daha pazarlık edin 59-60 alırsınız ben 11000km olan leonu bu yakın zamnda 60.000 tl almıştım dod dan kırmızı rengi içinde 59.500 fiyat almıştım.
    Leon gayet güzel arabadır tavsiye ederim yakıt yol tutus fena değil.
    Dsg şanzmanda gayet güzel kullanışlıdır yinede kafanızda kalacaksa aracı artı 2 yıl için 1300tl verirsiniz garantiyi uzatrsınız hiç bir sıkıntı kalmaz.

Benım aracdan şimdilik tek sıkıntım depoyu fulluyince çalkalanma sesi gelmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mctnn -- 12 Mart 2015; 23:26:11 >
  • Mctnn M kullanıcısına yanıt
    Zaten vw bayisinde araç DOD'dada ilan var 61.000 son diyorlar yarın yine bastırcam dün 13000 km olan kırmızıyı 59500'e satmışlar.
    Evet o ses tüm Leonlarda varmış çok rahatsız ediyormu?
    Bu arada yeri gelmişken seat ikinci elde garanti uzatmak için ne yapılıyor vw'deki gibi garanti bitimine 1 yıl kalamı uzatlıabiliyor yoksa istenilen zamanda uzatabiliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 12 Mart 2015; 23:28:16 >
  • Dod istanbul erya bakabilirsiniz aracı satın alırken zaten dod dan kredi cekeceksen sayet indirim için sigorta poliçesi ve garanti uzatma yapmanız gerekiyor iki işlem. Garanti uzatma işlemini aracı satın alırken yapabiliyrsunuz hemen. Eskiden olmuyrmuş ikinci elde şimdi oluyor. 2 yıl yada 2+1 vs sekilde uzatma war. Hatta 4 yıl wardı yanış hayrlamıyrsam 2300 tl civarında.

• Dsg riskini göze alabiliyosan leon.

Şehir içi 8 lt den aşağı düşmeyen araç istiyorsan ceed.

• leon daha çok tutulan bir araç. aralarında çok fark olduğunu düşünmüyorum genel olarak. benim tercihim leon olurdu.
  • Valla hocam iyce düşünün taşının, 60-65 bin tl az para değil. O paraya güzel arabalar alınır. Kafam karışmasın demişsin ama ben karıştırayım:) Ben skoda rapid speceback benzinli aldım. Dizel sıfır km 58-60 a alırsınız sanırım. Bu ayın 16 sına kadar devam edecek olan takas indirimide var.
    Ama illa bu ikisi arasından birisi olacak diyosanız ben ceed derdim. İçide geniş leona göre, daha ferah. Arabanın içerisi boğmuyo sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: tibet41

Kafani karistirmak istemem ama ceed'in kardeşi olan i30 elite paket bir Baksan fena olmaz

Katılıyorum Ben olsam i30 dizel otomatik alırım yeni DCT şanzımanla
  • Şanzıman hakkin da birşey diyemem henüz ama yeni i30'un ön kisim hic hoş gelmedi gözüme.. Eski kasada o far grubu ile birlesen ince yuvarlak hatlar çok çok daha estetik. Alınacaksa manüel elite dizel 2014 alınır, keyifle binilir . ( manüel sebebi yakıt kaynaklı )

• Hocam kalite istiyorsan Ceed

• quote:

Orijinalden alıntı: tibet41

Şanzıman hakkin da birşey diyemem henüz ama yeni i30'un ön kisim hic hoş gelmedi gözüme.. Eski kasada o far grubu ile birlesen ince yuvarlak hatlar çok çok daha estetik. Alınacaksa manüel elite dizel 2014 alınır, keyifle binilir . ( manüel sebebi yakıt kaynaklı )

Manuel ile arasında fabrika verisi olarak 0.4 litre fark var hocam DCT'nin.

Pratikte de fazla yakacağını sanmam, hadi en fazla 1 litre fazla yaksın otomatik konforu için değer bence.

Zaten manuel tüketimine en yakın tüketimi sağlayan otomatik şanzımanlar çift kavrama olanlar.

Fakat BMW'nin ZF şanzımanı güya manuelden daha az yakıyor

• Yeni i30 dct bakin bence bide

• vw altyapısı ile hyundai altyapısı karşı karşıya. kia ceed avrupada hyundai platformu kullanıyor bilindiği gibi, leon ise golften biraz kırpılarak piyasaya sürülmüş bir araç. bence ikisini teraziye koyarsak, karşılıklı avantajları ve dezavantajları ile dengede kalacak otomobiller. geriye sizin içinizden gelen ses ne diyor o belirleyici olur.. Ama hangi aracı alırsanız alın, diğer araçta gözünüz kalmaz diyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.