Şimdi Ara

Çoklu pencere yönetimi Android platformuna gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çoklu pencere yönetimi Android platformuna gelebilir


    Samsung ile başlayan ve LG ile devam eden uygulamaların birden fazla pencere ile aynı ekranda kullanılması özelliği kullanıcılardan da ilgi görüyor. Bu ilgiyi Google da görmüş durumda.

     

    Android 5.1 açık kaynak kodlarında rastlanan ifadeler, ilerleyen dönemde stok Android sürümlerinde de çoklu pencere yönetimi kullanılabileceğini gösteriyor. Multi-window şeklinde referans gösterilen özelliğin kesin olarak gelip gelmeyeceği ise net değil.

     

    Şu ana kadar stok Android sürümlerinde böyle bir özellik bulunmuyor. Üreticiler bazı yazılım optimizasyonları ile kendi kullanıcı arayüzüne bunu entegre ediyordu. Özellikle Galaxy Note serisinde bu özellik çok beğeniliyor. Google'ın Mayıs ayındaki I/O 2015 geliştirici konferansında özellik ile ilgili detaylı bilgiler vermesi bekleniyor.







     








  • Çok faydalı olur açıkçası, en azından tabletler için.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chrome OS ölür, Chrome eklentileriyle beraber bir tarayıcı olarak yaşamına devam eder, Android dizüstülere gelir. Tahminimce Google'ın gelecekteki yol haritası böyle olabilir. Aksi takdirde çakışma kaçınılmaz olacaktır.

  • Root varsa zaten xposed ile yapılıyor. Root yoksa da bir sürü uygulama var. Ben 3 yıl önce ilk android tabletimi aldığımdan beri aircalc ve floating stickies kullanırım. Şuan tiny apps diye bir uygulama keşfettim. Bir sürü floating uygulamayı ücretsiz sunuyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.