Şimdi Ara

icon Changer İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Android telefonunuzda ana sayfada yer alan uygulamaların ikonlarını kendi zevklerinize göre değiştirebilirsiniz. Ayrıca internetten indireceğiniz diğer launcher'lar için yapılmış ikon paketlerinide stock launcher ile beraber kullanabilirsiniz. Yeni ikonlar oluşturmak için gereken her şey videomuzda.




    İhtiyacınız olan programlar :




    İCON CHANGER

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jy.iconchanger.ad&hl=tr

     

    İCON PLAY

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iconnect.app.iconshop&hl=tr 

     

     







  • Bir zamanlar kullanırdım güzel uygulama.

  • Unicon varken gerisi teferruat. Android telefon kullanıp da ROOT yapmayan telefonu kenara bıraksın zaten

  • Kim ne derse desin ANDROID!!!!









    The bomb has been planted

  • abi yaptığın videolar bana çok gereksiz gibi geliyor değiştirmek isteyen birisi olsa google play e yazar indirir kullanır.ve önceki videolarda yaptığın android performansını artırma amaçlı video çekmiştin sanırım çok gereksiz ve bi işe yaramayan saçma sapan bi video idi eğer ram kullanımı azaltmak istiyorsan Telefonun arayüzünü değiştirmen lazım.



    Benim telefonumda 700 mb kullanım vardı.apus arayüzünü kurduktan sonra 400 mb a düştü.s3 kullanıyorum.apus içindeki ram temizleme tuşu var ona bastığımda ise 340 a kadar düşüyor.



    bu benim fikrim ama bence çok gereksiz

  • Bana görede yaptığın bu yorum çok gereksiz olmuş. Sırf bir şey yazmak için yazmışsın ama yinede cevap yazayım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_90463969/f_/key_https%253A%252F%252Fplay%252Egoogle%252Ecom%252Fstore%252Fapps%252Fdetails%253Fid%253Dcom%252Ejy%252Eiconchanger//tm.htm#90469462

    Ben konuları seçerken forumdan almaya özen gösteririm. Yukarıda bakarsanız bu konuda açılmış başlık bile var. Artı olarak geçenlerde Note 3 veya Note forumunda yine soruldu, yani güncel bir konu. Demekki herkes senin gibi bilgili değil ve Google Play'e yazamıyor.

    Android hızlandırma videomdan bu yana 16 tane video yayınladım. Acaba hangilerini saçma buldun ? Artı olarak Android Hızlandırma konusu sadece bu sitede değil yurt içi ve yurt dışı bir çok sitede anlatılan bir yöntem ve özellikle düşük ramli cihazlar için çok faydalı. Ben ram miktarını sadece bilgi amaçlı verdim. Böyle bir şey var kullanın kullanmayın size kalmış dedim. Ayrıca Android'de ram temizleme programları efektif değildir, telefonu daha fazla yorar.

    Son olarak burda yaptığımız videolar tüm kullanıcıları hedefler. En giriş seviyesinden en tecrübeli kullanıcıya kadar amacımız sadece öğretmektir. Burda belki çok daha basit uygulama tanıtımları bulabilirsin yada Tasker gibi çok karmaşık programların anlatımları gelebilir. Sadece lütfen emeğe saygı göster.




  • merhaba videodaki arka plandacalan muzigin ismini ogrenebilirmiyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.