Şimdi Ara

Ünlü RPG Geliştiricisi Obsidian Kapanmaktan Kurtulmuş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Star Wars: Kotor 2, Neverwinter Nights 2 ve Fallout New Vegas gibi harika RPG oyunlarından tanıdığımız son dönemlerde çıkan en iyi RPG'lerden Wasteland 2'nin geliştirilmesine yardım eden Obsidian Entertainment kapanmanın eşiğinden dönmüş.
     
        Obsidian Entertainment yetkililerinin açıklamalarına göre 2012 yılında büyük çaplı bir oyun projesi almışlar. Bu projenin iptal edilmesiyle birlikte firma neredeyse kapanma noktasına gelmiş; hatta bu yüzden stüdyoda bazı çalışanlar işten çıkarılmış. Eğer firma o dönemde yeni bir proje alamasaymış kapanabilirmiş.
     
        Her ne kadar Obsidian Entertainment o dönemde yeni bir proje alamasa da Pillar of Eternity adlı projelerini 1.1 milyon dolar yardım beklentisiyle Kickstarter'a koymasının ardından firma kurtulmuş; çünkü toplamda 4 milyon dolara yakın bağış toplanmış.
     
        Şimdi Pillars of Eternity 26 Mart'ta piyasaya çıkacak. Bu oyundan beklentiler gerçekten de çok büyük. Özellikle eski tarz RPG oyunlarına ilgi duyanlar Pillars of Eternity'i büyük bir heyecanla bekliyorlar.

        RPG konusunda böylesine yetenekli bir firmanın kapanması gerçekten üzücü olurdu. Umarız Pillars of Eternity hem oyuncuları, hem de geliştiricileri memnun edecek bir performans sergiler.
     








  • South Park oyunundan sonra ayrı bir sever oldum Obsidian'ı kapanmasın :(

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • South park gibi 10/10 bir oyunu yapan firma kapanırsa olay çıkarırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pillars of Eternity deli gibi beklediğim bir oyun. Baldur's Gate sistemini devam ettiriyor ve eski AD&D kuralları geçerli. Enfes olacak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Obsidian'ın eski oyunlarını oynayacak kadar şanslı değildim ancak New Vegas bile bu firmanın RPG türünde ne kadar başarılı olduğunun bir kanıtı. PoE tarzına yakın oynadığım tek RPG Dragon Age: Origins idi. Şu an Inquisition oynuyorum ama maalesef Origins'in tadını veremiyor. PoE, benim gibi düşünen herkesin heyecanla beklediği bir yapım ve inanıyorum ki beklediğimize değecek.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • South park oynayan çöpler.
    Obisidan South park oyunu yapmaya meçbur kalmasalardı keşke.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 11 Mart 2015; 15:36:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.