Şimdi Ara

Android Wear gelecek güncelleme ile Wi-Fi desteğine kavuşacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Android Wear gelecek güncelleme ile Wi-Fi desteğine kavuşacak


     

    Apple'ın da akıllı saat piyasasına girmesiyle bu alandaki rekabet artacak gibi gözüküyor ancak piyasaya daha erken giren Google'da geliştirmelerine devam ediyor. Akıllı saatler için geliştirilen Android sürümü Wear'ın bir sonraki güncellemede Wi-Fi desteğine kavuşacağı iddia ediliyor.



    Akıllı saatlere kablosuz internet desteğinin gelmesi ise bildirim almak için sürekli telefona bluetooth ile bağlı olma ihtiyacını ortadan kaldırabilir. Hatta telefonunuz yanınızda olmadığı zaman bile bildirimleri alıp bazı fonksiyonlarını uzaktan kullanmamıza yardımcı olabilir.

     

    Ancak bu özelliğin kullanılabilmesi için akıllı saatin donanım konusunda da desteğinin bulunması gerekiyor, günümüzde akıllı saatlerin çok büyük bir kısmında bu destek yer almasa da yeni çıkacak modeller kablosuz internet desteği ile birlikte gelebilir.



    Ayrıca yeni sürüm ile birlikte farklı özelliklerin de ekleneceği konuşuluyor, bunlardan birisi de hareket ile kontrol etme özelliği. Bu özellik ile bildirimler ve Google Now kartlarını bilek hareketinizle kaydırmanıza imkan verebilecek. Bunun doşında arayüzde uygulamalara erişimin de daha kolay bir hale getirileceği de iddia ediliyor.








  • Bu durum pil tüketimine olumsuz yansıyabilir.

  • Desenize 2 saatte 1 şarj edeceğiz

  • Moto 360 da var diye biliyorum Wifi?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.