Şimdi Ara

DH+ Mart Sayısı Çok Özel İçeriği ile Yayında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • DH+ Mart Sayısı Çok Özel İçeriği ile Yayında


    Mobile World Congress 2015’te tanıtılan Samsung Galaxy S6'ya ve HTC One M9’a bu sayıda yakından bakmaya çalıştık. Bunun yanı sıra fuarda tanıtılan giyilebilir teknoloji ürünlerine, yenilikçi akıllı cihazlara ve gelişmelere, akıllı telefonlara, tabletlere varana kadar bir çok ürünü sizler için listeledik.



    Sinema sayfalarımda editörümüz Erhan Tan 2015 yılına damgasını vuracak yeni dizileri mercek altına alıyor. Better Call Saul, Daredevil, Marvel’s Agent Carter ve dahasına yakından bakıyoruz. Ayrıca Mart ayının vizyon filmleri ile çekimine yeni başlanan filmlerden haberler, sinema sayfalarında sizleri bekliyor.



    Otomobil sayfalarında da bu ay yine dolu bir içerik ile karşınızdayız. Muharrem Gökçe bu ay Opel’in küçük sınıftaki başarılı temsilcisi Corsa’nın koltuğuna geçti. Baştan aşağı yenilenen Corsa’nın detaylarını geçtiğimiz sayıda sayfalarımıza taşımıştık. Bu sayıda ise aracın testini sizlere sunuyoruz. Bu arada ülkemizde satılan en iyi pick-up’ları derlediğimiz TOP 5’i de görmeden geçmeyin!



    Bu ay vizyonda olan Chapie, Kingsman: Gizli Servis, Sindirella, İsyankâr filmleri hakkında bilgiler ve künyeleri, “Güneş Panelinden Kiremit, Türk Yapımı Elektrikli Taksi” gibi ülkemizden ve dünyadan önemli enerji haberleri, iOS, Android ve Windows Phone için uygulama ve oyun önerileri, otomobil dünyasından en taze gelişmeleri, Nolan’ın televizyon efsanesi, geleceği ön gören dizi Person of Interest hakkında keyifli bir yazıyı ve daha onlarca özel içeriği DH+ Mart sayısında bulacaksınız.



    DH+ uygulamasını aşağıdaki platformlara ait mağaza linklerinden indirebilirsiniz. 

     









  • 7-8 inç tabletler de yazılar çok küçük olduğu için, okunmuyor. Yazıları 2 parmakla büyütme özelliği yok.
    Ayrıca Ekranı çevirdiğiniz de adaptasyon özelliği yok.

    Derginizi tablet de okuyamıyorum.

    Bu dergiyi sadece 10 inç tabletler için mi yaptınız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.